Followers

PUTIN

lördag 24 september 2016

Swedish -- Mike Quinsey 23 september 2016



Mike Quinsey 23 september 2016

Det förekommer konfrontationer och strider över hela världen då de mörka krafterna försöker att hejda förlusterna de får uppleva. Det kommer inte att bli till gagn för dem för deras makt är numera splittrad och de håller på att förlora kontrollen över resultatet av händelserna. Deras dagar är räknade då deras ledare inte längre kan kommendera sina underlydande så att de kan uppnå vad de har planerat. Slutet på deras makt och inflytande är nu i sikte och det finns ingenting de kan göra för att ändra på resultatet. Om man ser på detta utifrån så vet man inte de verkliga fakta, för så mycket händer samtidigt. De som arbetar för att få ett slut på fientligheterna och uppnå en världsfred är placerade där de kan påverka vad som sker och, ännu viktigare, resultatet.

Det är ganska lång tid framför oss innan det blir uppenbart att stora förändringar är på väg, men så snart de börjar är det många saker som förändras. Allt ni blivit lovade blir manifesterat under en relativt kort tid då förberedelserna redan har gjorts. Fördelen med att ha väntat så länge är att många fler själar kommer att ha vaknat upp för sanningen. Ljuskvoten har höjts och en avsevärd ökning av vibrationerna har skett. Ni är oantastliga och ingenting kommer att ändra på resultatet som kommer att se de som är av Ljuset stiga upp.

Slutligen kommer ni att påbörja resan som tar er tillbaka till varifrån ni kom och ni har alltid vetat detta i ert undermedvetna, precis om ni också vet resultatet när ni valde att kliva ner i de lägre dimensionerna för att uppleva separation. När du nu återvänder till de högre nivåerna så kommer du att ha en härlig tid framför dig. Som en Galaktisk Varelse är du fri att välja din nästa upplevelse, och med ett perspektiv på hur du vill fortsätta din pågående utveckling. Vid alla stadier finns alltid hjälp att bestämma dig för vilka möjligheter som är de bästa för dig, men det slutliga valet är upp till dig. Genom att skaffa dig fler erfarenheter i de lägre dimensionerna så har du vuxit som själ. Faktum är att din utvecklingstakt varit snabbare än om du hade stannat kvar i de högre vibrationerna.

Var fokuserade i er egen energi och ni kommer att kunna njuta av förändringarna som ligger omedelbart framför er. Omvandlingen av ert samhälle och era liv kommer att vara mirakulös, främst för att den förändrar på alla sätt det som är nödvändigt för att lyfta upp er.  I vanliga fall skulle sådana förändringar ta lång tid att manifestera, men det mesta av detta hårda arbete har redan inträffat. Mycket väntar som finns bara runt hörnet, t ex Städerna av Ljus som kommer att förvåna och överraska er genom sin magnifika prakt. Som ni redan fått veta så är den första mycket nära att manifesteras och den kommer att följas av många fler.

Ingenting sker utan ett specifikt syfte, så när händelser inträffar för en individ eller en grupp av själar bör det vara möjligt att förstå orsaken. På det viset kommer upplevelsen att ha värde, och om den är till för att rensa karma bör du kunna förstå syftet.  Allt som händer är av betydelse på något sätt, även om det inte är uppenbart för dig. En lärdom genom faktisk erfarenhet är menad att ha en inverkan på dig, och blir nästan säkert inte glömd. Så när du har en ”nödvändig” upplevelse, försök då förstå orsaken bakom den. På så sätt behöver du bara gå igenom den en gång. När det gäller evolution skulle det vara meningslöst om den inte ger dig möjligheter att utvecklas.

När ni nu är vid gränsen till att lära er så mycket om er egen evolution är det viktigt att ni noterar era erfarenheter. En lektion kommer inte nödvändigtvis att presenteras för er igen, så var säkra på att när ni testas ni tar utmaningen på allvar. Om ni inte gör det kommer den nästan säkert att uppstå igen. Ni testas inte bortom era förmågor så ni bör räkna med att komma igenom segrande. Du har kanske vänner eller släktingar som inte verkar ha några större utmaningar eller problem i sina liv, men förstå att du delvis väljer hur snabbt du vill göra dina framsteg. Eftersom vi nu är i den sista tiden är det bara naturligt att de själar som är nära till fullbordan önskar rensa bort varje kvarvarande karma, som de måste, för att kunna stiga nu.

Universum är fullt av liv och det som existerar i de högre dimensionerna kan inte ses av er. Men i händelse av att sådana livsformer önskar bli sedda så måste de sänka sina vibrationer, och de har gjort detta i avsikt att besöka Jorden. Mer avancerade själar kommer också att ta på sig en fysisk kropp vid behov av att utföra något arbete på Jorden. Dimensionerna smälter samman på vissa platser och när detta sker kan ni se ”visioner” av de högre varelserna, och sådana syner kallas ibland för hägringar. Även de ”osynliga” delar samma utrymme som er, men ibland ser människor dem bara en kort stund innan de försvinner igen.

Många människor går igenom en tid av utmaningar och försöker leva sina liv på bästa möjliga sätt och undvika att fastna i negativa problem. De som kan uppnå detta gör så genom koncentration på allt som är positivt och leva i en energi av kärlek för alla människor. Det är svårt när man konfronteras med fientliga människor eller situationer, men så länge man kan hålla sig centrerad i sin egen energi är det en fördel. Varje gång du är framgångsrik stärker du din egen position och växer till en punkt där du slutar reagera på negativiteten runt om dig. Det kanske låter hårt, men var säker på att detta är ett sinnestillstånd du kan uppnå och du blir opåverkad genom att vara Kärlek i aktion.

Du kommer att finna att människor kommer att känna sig avslappnade och upplyfta av dina högre energier och de kommer att undra hur du har uppnått det. Hela ditt sätt att vara och din livsstil kommer att attrahera andra som kanske kommer till dig för att få råd och lära sig din hemlighet. Det finns ingen anledning varför du inte skulle berätta för dem och ge dem uppmuntran att följa ditt exempel. Att visa universell kärlek i alla situationer är vad de kommer att försöka uppnå, och det är lättare sagt än gjort, men det måste ju börja någonstans någon gång. Varje själ kommer vid något tillfälle att stå inför en sådan utmaning och om de är inställda på framgång finns inget skäl till att de inte skulle uppnå den.

Gör ditt bästa även om du misslyckas ibland, det är bättre att ha försökt än inte alls. Alla upplevelser gör att du avancerar oavsett om du känner att du går framåt. Du har också dina trogna guider till hands som följer dig och uppmuntrar dig att gå vidare. De vet att dina ansträngningar kommer att belönas i sinom tid och att du kommer att lyckas, så var positiv och säker på din förmåga.

Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag. Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp dina dagar och vägen till fullbordan.  

I Kärlek och Ljus
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
 
Översättning Gertie Dahlberg.



fredag 16 september 2016

Svenska -- Mike Quinsey 16 september 2016



Mike Quinsey 16 september 2016

Det verkar som att saker och ting som gäller revalvering, eller en omvärdering av valutan, nu har nått den punkt där alla G-20-länder som är inblandade nu är redo att gå vidare. Det är helt enkelt en fråga om att de som har ansvaret nu kan arrangera allt på ett välordnat sätt. Det kommer att bli det första historiska steget mot att skapa fred på Jorden. Det är fortfarande en bit att gå innan en total fred kan deklareras och varje land kommer att veta att de har registrerat sig för en fredlig samexistens och att de bryter den med risk för att bli förvisade från Jorden. Så gläds åt att den långa väntan nu nästan är över och en fredlig framtid är säkrad för er och de som kommer att följa efter er.

Ni kanske undrar hur de återstående Mörka tjänarna kan hållas tillbaka, men var säkra på att bråkmakare kommer att tas bort från planeten och placeras där de inte längre kan störa de planerade förändringarna på Jorden. Det är möjligt att många av de Mörkas hantlangare kommer att kapitulera och inte längre utgör en fara för befolkningen. När den Nya Jorden höjer sig upp finns ingen plats för några mörka själar eller deras negativa handlingar. Mycket snart kommer de många försenade projekten som skall lyfta Jorden att starta och skapa de välkomna förändringar som kommer att ta er med full fart in i den Nya Tidsåldern.

 Många spekulerar i vad som kan hända när det gäller jakten till Vita Huset nu när tvivel har uttryckts angående Hillary Clintons hälsa. Donald Trump verkar inte särskilt angelägen om att bli President och Bernie Sanders väntar i kulisserna. Helt plötsligt ser situationen osäker ut och Trump som hade närmat sig Clintons röstsiffror upplevde plötsligt en ökning i stödet. Säkerligen måste Illuminaterna vara extremt oroliga över hur händelserna har vänt sig emot dem. Var så säkra på att vad som än händer så kommer Ljuset att segra och ingenting kommer att hindra dess frammarsch till seger.

Det råder ingen tvekan om att när vibrationerna lyfts upp så vaknar fler människor och ser vad det är som egentligen händer. Resultatet blir att de börjar ställa frågor om saker de tidigare accepterat som något de blev tillsagda att tro på. Till exempel har 9/11 aldrig försvunnit ur bilden och fler och fler bevis blir kända om att det var en planerad rasering från Bush-familjen. Det har alltid förväntats att i slutet av den gamla cykeln så skulle mycket avslöjas som skulle föra upp sanningen till ytan. Det har spekulerats under en mycket långa tid nu om vem som låg bakom 9/11, men nu är bevisen obestridliga och de ansvariga kommer att ställas inför rätta. Ingen kan undgå att möta sanningen.

När man har en livsöversyn så är det ingen som tvingar en att se på den, men om man har gjort misstag så måste de erkännas. Man kan sedan diskutera framtida åtgärder med sina guider med syftet att få fler erfarenheter för att övervinna sina brister. Men, eftersom ni nu är i slutet av en cykel, och beroende på deras natur, kanske dina ”misstag” inte drar på sig karma och Lagen av Nåd åberopas då. Såsom tidigare nämnts är poängen med en översyn inte att straffa dig för misstagen utan att komma överens om en väg genom framtida upplevelser som kommer att hjälpa dig att komma över dem.

Tänk på att all erfarenhet har sitt värde, och om din väg tar lite längre tid att komma fram till Uppstigningen så gör detta lite eller inge skillnad. Du har all oändlighet på dig att lyckas och ingen kommer att pressa dig att göra snabbare framsteg, utan istället ge dig all hjälp du behöver. Dina guider har gått igenom sådana utmaningar tidigare och är väl erfarna för att hjälpa dig. Kalla på dem när som helst när du behöver hjälp och de kommer att bli glada att få stå till tjänst.

Det finns två huvudsakliga vägar som bär folk framåt. En är begränsad till de lägre vibrationerna där den försöker skapa en väg genom turbulens och problem inom den tredje dimensionen. En annan väg gör framsteg till de högre vibrationerna genom kraften i Ljuset, och det växer sig starkare och starkare. De två kan inte fortsätta i opposition till varandra och slutligen återstår endast Ljuset.

Det är redan på frammarsch eftersom fler själar vaknar upp och kan se igenom den charad som sker. Sanningen ligger inom dem som kan intuitivt känna de positiva energierna och skilja dem från slaggen, och de kommer helt säkert att göra framsteg. Ni kommer att kunna identifiera de själar ni kan lita på och följa deras diktat för att lägga ut er väg.

Du kommer att få all uppmuntran du behöver för att hitta din sanna väg. Så snart du funnit den bör du göra snabba framsteg i dina förberedelser för Uppstigningen. Som alltid får du hjälp att lösa eventuella problem som kan uppstå. Om någonting känns rätt så kan du vara säker på att det är så. Identifiera de själar som genom sitt arbete kan ses som Ljusarbetare och följ deras råd eller lärdomar när du behöver hjälp. Vid den här tiden används många själar till att sprida Ljus och Kärlek. Med din erfarenhet bör du kunna identifiera dem som är lärare för den Nya Tidsåldern.

De många förändringar som väntar på att tillkännages kommer snart att inträffa och tillåts inte att förhindras eller störas av någon. Matrisen har satts och allt är redo att sättas igång, dock kan mindre förändringar ske i form av justeringar. Vad som kommer att ske nu är att tiden som har kallats ”skörden av själarna” är er Uppstigning till de högre vibrationerna. Ni har färdats långt och upplevt många liv och nu har ni vaknat upp från er långa sömn i själens mörka natt. Så som ni står idag är ni de som har lyft er själva upp och kan nu urskilja det som är av Ljus från det som stannat kvar i Mörkret.

Median är fortfarande till stor del under kontroll av dem som stödjer Mörkret. Emellertid planeras förändringar så att en sanningsenlig och tillförlitlig nyhetstjänst blir tillgänglig. Förutsatt att du har omdöme så är just nu ert Internet den bästa källan för nyheter då det ger dig pålitliga uppdateringar för vad som händer i världen. Ni tenderar att titta på västvärlden för information och det är för närvarande den bästa källan. Men då sanningen avslöjas kommer den att gå över hela världen, och i slutändan blir alla själar medvetna om den.

Det är så viktigt att ni alla som har funnit vägen framåt koncentrerar er på allt som är positivt. Genom att göra det så ger ni er makt till de energier som gör att förändringarna blir av, och det kan inte sägas för många gånger att vad ni fokuserar på är det som ni ger energi till, även om det kanske inte var er avsikt.  Ljuset har vunnit just nu men ni bör inte sluta med att behålla en positiv hållning. Det finns mycket att göra och mycket snart kommer många av er att uppmanas till att inta en framskjuten position i samband med förändringarna.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset fortsätta att lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I kärlek och Ljus
Mike Quinsey 

Översättning Gertie Dahlberg.
 




lördag 10 september 2016

Svenska -- Mike Quinsey 9 september 2016



Mike Quinsey 9 september 2016

Tiden marscherar på och många framsteg fortsätter att bli gjorda under avslutningen av förändringarna som ni alla väntat på så länge. Från ert perspektiv sett är er upplevelse att det verkar vara en serie av förseningar, medan det i själva verket är nödvändiga steg som försäkrar en gång för alla att det inte finns några hinder för det avsedda resultatet.

Ni kan vara säkra på att mängder av arbete pågår bakom kulisserna och att ”sätt igång” kommer att ges när allt som är nödvändigt är på plats. Större krafter än de som finns på Jorden övervakar alla händelser, så ni kan vara säkra på att det slutliga målet är en total seger för Ljuset. Det är därför det är så viktigt att ni alltid är fokuserade på de önskade förändringarna som snart kommer att inledas. Planeringen för den här perioden har pågått under en mycket lång tid och ingenting kommer att tillåtas att försena slutresultatet ytterligare. Ljusarbetarna skall lovordas högt för deras ovärderliga stöd och positiva tro på framtiden.

Allteftersom vibrationerna fortsätter att öka så är effekten en upplyftning hos dem som kan svara an på dem. Som ett resultat blir det något lättare att påskynda de förändringar som är redo att genomföras. De kommer slutligen att ändra din syn på livet och möjliggöra mer individuell tid för att fullfölja din egen livsplan. Sanningen blir din styrka och med tiden kommer ni alla att få lära er den sanna historien och vet den riktning ni är på väg in i.

Mycket tid har förlorats för att uppnå falska mål, ändå ger erfarenheten dig styrka att hålla dig på den rätta vägen. Många undrar över hur de inkommande förändringarna kan införas utan att orsaka förvirring. Svaret är att planeringen av den här tiden har varit omsorgsfull genomförd och möjlighet finns att ändra om nya villkor uppstår.

Ett enormt antal avancerade varelser hjälper till och kommer att ge sig till känna när omständigheterna är de rätta. De har följt era framsteg under eoner av tid och är nu redo att hjälper er över de sista få hindren. Segern är er och den kommer inte att förnekas er. Utan närvaron av de galaktiska varelserna så skulle ni nu ha levat under mycket begränsade förhållanden, fängslade och kontrollerade av de Mörka tjänarna.

Emellertid skulle de aldrig ha tillåtits få fortsätta att utöva en sådan kontroll över er för er framtid har varit planerad med ett slut för total succé och framgång och möjligheten att stiga upp. Detta är normalt i slutet av en cykel under förutsättning att Ljuset har nått den erfordrade nivån. Det betyder att Uppstigningen är säkrad för dem som strävar efter att stiga upp och har klarat utmaningarna som getts dem.

Det innebär att kunna uttrycka sig själv med universell kärlek och genom den acceptera att ni alla är Ett. Det är inte lätt att acceptera alla andra när ni upplever dualitet som fokuserar på separation och belyser skillnaderna mellan människor. För det mesta ser människor sig själva som annorlunda från andra vilket gör det svårt att komma samman i sann kärlek och förståelse. Ljusarbetare hjälper andra genom sitt exempel och det betyder att varje själ inser att Alla är Ett.

Genom att behandla andra som din like visar du medkänsla och förståelse och detta hjälper till att lyfta upp dem som omger dig. Även den minsta akt av kärlek påverkar andra och så småningom kommer de att följa det exemplet. Man behöver inte nödvändigtvis tillhöra vissa grupper för att visa sin kärlek till andra varelser då det inte finns plikt eller skyldighet till någon av dem. Gud är Kärlek och Allt som Är. Din naturliga läggning är att vara en kärleksfull varelse, men dina upplevelser i dualiteten har lärt dig att inte alla är lika och att en del skall undvikas och ses ner på. Men när du växer genom erfarenheterna börjar du förstå sanningen och kan acceptera alla själar oavsett deras utseende eller tro.

Bland er finns många unga och barn som har kommit hit för att leda vägen ut ur förvirringen som skapats av ert utbildningssystem. Det hämmar växten hos dem som i annat fall skulle bidragit till att visa vägen till full förståelse för era sanna jag. Snart kommer en tidpunkt när sanningen måste komma fram och felaktiga uppgifter utelämnas. Verklig tillväxt kommer inte att inträffa när ni försöker göra framsteg som är baserade på en information som avsiktligen är menad att hålla er tillbaka.

Sanningen kommer så småningom att bli allt som återstår när all falsk information kasseras och den tid närmar sig då även er historia måste skrivas om så att den speglar sanningen om er resa gnom dualiteten. Under hela denna cykel har ni kämpat för att finna era sanna jag, och det är nödvändigt att förstå hur detta gick till. Ni kommer då att kunna utvecklas mycket snabbare och sanningen fastställs en gång för alla.

Krig och allting som hör till det kan inte fortsätta in i den Nya Tidsåldern där fred kommer att vara etablerad. Ni närmar er redan en sådan tidpunkt och ni kommer att finna en allmän rörelse för att etablera ett nytt samhälla. En som är fri från fördomar och falska läror och baseras på kärlek och ljus. Därav följer att de varelser som vägrar att ge upp sina gamla hjulspår kommer att fortsätta som vanligt men flyttas till en annan plats för att fortsätta göra sina erfarenheter där. Med tiden får de ytterligare en chans att förändra sina vanor och återvända till Ljuset.

Människor kommer helt naturligt att oroa sig över andra familjemedlemmars och vänners öde, men så länge de är medvetna om att alla själar ges samma möjligheter till utveckling, och hjälp att hålla sig på sin Väg av Ljus, så finns det ingen anledning att oroa sig. Vid den här tiden är det mycket viktigt att du fokuserar på dina egna behov. Du kommer intuitivt att veta om du har utvecklats mer när du tycker att det är lättare att stanna kvar i Ljuset, och är lugn när andra blir störda av något. Under sådana omständigheter kan din närvara hjälpa till med att influera andra till att också bli lugna, och om du befinner dig i en grupp av människor med samma sinne ökar den kraften mycket.

Faktum är att er kraft ökar hela tiden och kommer att bli mer märkbar när det gäller era tankar. Till exempel blir det kanske mer uppenbart där självhealing används, och även när det gäller healing på avstånd. Kom ihåg att när du sänder ut helande tankar så når de det avsedda målet, men en del själar sätter upp en barriär emot dem. Allmänt sett är ovillkorlig kärlek kraften bakom healing och utan den är effekten minimerad.

Mycket händer på Jorden som snart kommer att leda till det efterlängtade tillkännagivandet. Allt är i ett skede när en sista kontroll kan göras för att försäkra att nödvändig dokumentation finns på plats. Så det är inte förutsett att ni kommer att ha så särskilt mycket längre väntetid kvar. Ni kan vara säkra på att så snart förändringarna har börjat så finns ingenting som tillåts att störa resultatet. Scenen har satts och alla de som deltar är redo att gå vidare med kort varsel.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus
Mike Quinsey.



 Översättning Gertie Dahlberg.

lördag 3 september 2016

Svenska -- Mike Quinsey 2 september 2016



Mike Quinsey 2 september 2016


Rörelsen emot de Mörka tjänarna gör framsteg eftersom fler grupper vidtar åtgärder emot dem.  Den totala effekten av detta kommer att hindra de Mörka från att utföra sin plan. Det möjliggör för dem som är av Ljuset att arbeta utan störningar och kan därmed uppnå sitt mål. Sluttiden kommer därför att fullfölja tidigare löften om försäkran att Uppstigningen skall ske.

Utåt sett finns en bild av fortsatt oro, men med tiden kommer det mesta till ett slut, eller så blir de som orsakar den tvingade att upphöra med sina verksamheter. Var medvetna om att det finns varelser, såsom de som är många tusentals år före människan i teknisk utveckling, och de har teknologier som är långt mycket bättre än någonting som vi ens trodde var möjliga.  De kan förändra saker på ett ögonblick och det finns absolut ingenting som kan göras för att stoppa dem. Trots allt detta så skulle de inte störa på något sätt som skulle ta bort vårt karmiska ansvar.

 Mycket händer på Jorden vid den här tiden när utarbetandet av karma har fört gamla tvister till förgrunden. Dessa måste rensas och ett läge skapas där motsatta krafter återigen kan komma samman. Detta kan också tillämpas på individuell karma, och många själar har mycket att ta itu med som kanske i vissa fall går tillbaka flera livstider. Många läxor måste läras om en själs utveckling skall kunna fortsätta framåt. Ofta är det de svåraste lärdomarna som sker när ni är starka nog att hantera dem, så ingen ges mer än de kan hantera.

Karma kan tyckas orättvis om du inte förstår hur den har uppstått, men var så säker på att vid något tillfälle kommer du att få alla detaljer. Genom ditt resonemang kan detta vara ”gott eller dåligt”, men hur du än ser på det får du exakt vad du förtjänar. Människor som verkar leva ett lugnt och problemfritt liv har troligen redan rensat sina karmiska skulder.

När du funderar över framtiden så vet att du skapar din del i den nu, även om det bara finns i ditt undermedvetna. Möjligheter är placerade på din livsväg så att du kan arbeta mot fullbordan, ännu mer nu på grund av betydelsen av den sista tiden. Men du har fortfarande fri vilja att ändra dig och vanligtvis skulle du inte göra det om du inte hade diskuterat det med dina guider. De förstår bättre din position och kan se tillbaka på dina tidigare framsteg och din utveckling.

Att du har sådana omtänksamma själar runt om dig försäkrar att du inte tar totalt felaktiga beslut. De har ständigt väglett dig på din väg så att du har kunnat få de erfarenheter du önskade. Ibland kan en själ känna sig ensam, eller till och med övergiven, men var så säker på att dina guider alltid är med dig. Det finns tillfällen när det är bäst att du verkligen funderar över dina handlingar och resultatet av dem, i lugn och ro i ensamhet.

Ni är alla modiga själar som påtog er att uppleva de lägre dimensionerna i vetskap om att ni skulle glömma ert sanna jag. Ni har kämpat i varje liv för att lyfta er upp igen och få uppleva toppar och dalar i den tredje dimensionen. Några av er har utmärkt er och era namn har kommit in i era historieböcker, men med tiden kommer detta att vara glömt efter att de tjänat sitt syfte.

Berömmelse eller skam bärs inte vidare utan är helt enkelt en del av de erfarenheter du behövde. I den slutliga räkenskapen är ni alla lika såsom uppstigna själar när ni tar plats i galaxen som en galaktisk varelse. Den tiden kanske ligger långt framför er, men det är till hjälp att veta vad framtiden erbjuder er och målet ni siktar på Det är er återresa till de nivåer ni lämnade när ni som volontärer ville uppleva separation.

Många Ljusarbetare har erbjudit sina tjänster för att hjälpa människan igenom den kommande perioden av förändringar, och var och en kommer att användas i enlighet med gjorda erfarenheter. Som ni kan föreställa er, så snart förändringarna kan sättas i rörelse på ett säkert sätt, så blir det enormt mycket att göra för alla Ljusarbetare.

Men, som tidigare nämnts, så kommer de galaktiska styrkorna att vara till stor hjälp genom användande av deras avancerade teknologier där det är möjligt.  Prioriteringen är att ge varje själ en anständig levnadsstandard tills de kan försörja sig själva. Därför är det första området för upplyftning det som ni kallar den Tredje världen. De kan dock arbeta snabbt och i verkliga termer kommer ingen att behöva vänta länge på friheten.

Det finns för närvarande två skolor för ert sätt att tänka. Den ena är av den lägre vibrationen som handlingar är baserade på, enligt gamla trosföreställningar. Den andra är influerad av andlig förståelse och de budskap som kommit från era rymdvänner. Dessa två tänkesätt är inte kompatibla och är källan för många missförstånd och förvirring samt avsiktligt vilseledande information. Ni rekommenderas därför att identifiera källan till falska rapporter och meddelanden och avfärda dem. Vissa tvivelaktiga källor kommer i vilket fall som helst att så småningom falla bort.

En ofta förekommande fråga uppstår som gäller vilka av er som kommer att passera över innan Uppstigningen och svaret på detta är: alla ni som har detta som en del av er livsplan. Det betyder inte att ni kommer att gå miste om denna stora händelse, eftersom ni blir lika medvetna som dem som stannar kvar på Jorden. Graden av deltagande kommer att vara annorlunda, men alla kommer att komma samman efter att Uppstigningen har skett. Naturligtvis är allt detta arrangerat med ert medgivande innan inkarnationen på Jorden och har diskuterats med er. Alla planer finns på plats och är igång för att fungera i ert bästa intresse.

Det är nästan säkert att varje själ på Jorden vid den här tiden är här på grund av att de har utvecklats tillräckligt för att vinna på denna sista period av cykeln. Många vet intuitivt att detta är deras sista inkarnation i de lägre vibrationerna, och det finns ingen anledning till varför de inte skall göra Uppstigningen. Detta är en tid för firande fast du inte minns de olika livstider som har lett dig fram till den här punkten.

Dock blir det en genomgång av livstiden för att försäkra att du fått de lärdomar som behövdes. Du kommer säkerligen inte att behöva gå igenom samma tester igen även om du kanske möter några på en mer acceptabel nivå. Kom alltid ihåg att du aldrig upphör med att lära och fortfarande har högre nivåer att uppleva.

Framtiden är ljus och välkomnande och riklig belöning väntar för alla dessa modiga och stora själar som frivilligt ställde sig själva inför de prövningar och vedermödor som de lägre vibrationerna presenterade för er. Ni mötte allt med tillförsikt och visste att era guider och andra av ljuset skulle följa era framsteg och alltid finnas där för er. Firandet är ordnat och spänningen stiger redan. Så gå framåt med tillförsikt och glädje i hjärtat under era sista dagar med några uppgifter som fortfarande skall uppfyllas, och vet att färden är nästan över.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
 Översättning Gertie Dahlberg.

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012