Followers

PUTIN

tisdag 12 februari 2013

SaLuSa 08.02.2013


 


SaLuSa 08.02.2013Vart för er era resor nu, efter spänningen av Upplyftningen, även om den inte förde med sig de mycket förväntade förändringarna? Såsom vi har informerat er – ni har absolut inte förlorat något alls från att Upplyftningen genomfördes på ett sätt som inte införde de sedan länge förväntade förändringarna. De förblir redo att föras in på scenen, när de kan koordineras på ett sådant sätt att nytta av dem maximeras till gagn för alla. Ni inser att det gamla systemet inte kan förbli kvar som det är, för att tjänas allas bästa intressen, och det är hela vitsen med att föra in dem. Folk kommer oundvikligen att försöka hålla fast vid vad de har, men om ni är en som står att förlora så oroa er inte. Hela vitsen är att lyfta upp alla de som är redo, och till slut kommer ingen att finnas kvar i ett system som stöder brist.

Vi har arbetat hårt med våra allierade för att införa ett system som inför jämlikhet, och inte bara det utan också välstånd. Förändringarna kommer att förefalla som sagolika, men mer än så, de kommer att ta sig an frågor som har hållit er tillbaka. St Germain är en mäktig krigare som har enorm makt, och han kommer att se till att ingen kan förhindra er från att kräva vad som rättmätigt är ert. Han har fått Gudomlig Makt och låter inte någon försöka försena Välståndsfondernas distribution. De mörka Tjänarna har i själva verket inga kort kvar att spela som kan stoppa framstegen mot den Gyllene Åldern. Jo, det kan vara irriterande men de kommer att ställas ur vägen och placerade där de inte längre har någon makt. Vi har alla fått tillräckligt av deras taktik av förseningar. De har gått långt förbi deras auktoritet, och det kommer inte längre att tolereras.

Under tiden så har miljontals Ljusarbetare kunnat se förändringarna i Jaget, och fortsätter att föra in än mer Ljus till Jorden. De är på frontlinjen för en enorm rörelse att helt och fullt etablera än mer Ljus på Jorden. Denna tillväxt kan inte stoppas och kommer att fortsätta att sätta upp er framtid. Det är som en enorm snöboll som växer större och större då den rullar fram. Tro oss Mina Kära, under detta år kommer ni se hur ni gör stora framsteg. Efter att ni har skurit av banden till dualitet, såsom ni har vant er att uppleva det, så kommer ni att föra er vidare och in till en ny fas som kommer att ge er allt ni behöver för att starta ert eget Galaktiska samhälle. Kom ihåg att ni redan nu håller på att bli Galaktisk Varelse. Kroppsliga förändringar sker hela tiden, då ni förkastar energierna som är en del av ert bagage och ökar ert Ljus.

Med tiden kommer Mästarna tillbaka och tar del i er utveckling. De har vårdat er och följt er utveckling under en lång, lång tid. De som inte kan finna svaren inom sig kommer dock förmodligen att gå tillbaka till det gamla paradigmet och med den fria viljan som de har fått börjar leta efter framsteg via sina religiösa uppfattningar. Varje själ måste tillåtas att följa sin egen utstakade väg, och kommer till slut att förstå sanningen. Vi gläds då detta händer och vi önskar att ni ser hur ”ALLA ÄR ETT”. Dualitet har varit en tuff läromästare, men lektioner som har lärts kommer aldrig att pådyvlas igen. Vi beundrar er ihållighet och beslutsamhet att lägga an hela er själva i vad ni gör, då det samtidigt har funnits så mycket som kan distrahera er. Ni har en sådan positiv attityd, och är beredda att göra det yttersta för att uppnå framgång. Håll er på denna väg och så kommer allt med tiden. Varje själ har en livsplan, och ibland villar de bort sig, men deras guider finns att tillgå för att assistera dem. Om det inte var för det att sluttiderna är här så skulle det inte spela någon roll om ni förvillade er, och ni måste tillbaka på rätt väg så snart som möjligt. Ni måste vara medvetna om möjligheter som leder er tillbaka till dem, och er Guider kommer att arbeta hårt för att peka ut vägen för er. Ingen annan än ni själva sätter ett mål inför er, och då ni har gått med på det, så måste det vara vettigt att hålla sig till det om ni kan. Om ni misslyckas, så är det emot era Guiders önskningar som försöker att sporra er på rätt väg. Oroa er dock inte alltför mycket över detta, då det finns många vägar som kan leda till fullbordan.

Runt omkring er så faller de mörka Tjänarna ihop och deras kommandokedja har brustit. Många av de högsta ledarna har tagits i förvar och gradvis så tynar deras förmåga att attackera Ljuset. Arresteringar fortsätter och antalet mörka reduceras drastiskt. Runt omkring er så avslöjas korruption, och de skyldiga kommer att ledas bort så att de inte längre har något inflytande. Det är nödvändigt för er att veta hur mycket era liv har påverkats av de som valde att regera via våld. ”Frihetens Land” är en myt som är placerad framför er för att gömma sanningen, även om det från början fanns folk som hade rätt vision och förståelse, men de överväldigades utav de mörka Tjänarna. Ni har missletts under hela er historia, och få Presidenter har kunnat bryta stryptaget Illuminati har över er. Detta Mina Kära förändras nu helt och hållet, och ni behöver inte vänta länge för att se en del resultat, då en del av våra aktiviteter kommer att utföras öppet. Det blir vårt sätt att visa att vi är på er sida och med er.

Vår Federation är mer aktiv än någonsin, och tar hand om kärnvapenspetsar som de mörka Tjänarna har undangömt, och i själva verket så övervakar vi också vart de tar vägen och är redo att avaktivera dem. Ni lever i en tokig värld där föga tanke ges åt konsekvenserna av att detonera dem. Vi är dock alerta inför alla möjligheter och redo att träda in om det ser ut som att kontrollen och ordningen går förlorad. Vi önskar att ni sätter er ned och finner ett sätt för att förhindra kärnvapenkrig. Skrytandet som en del länder har valt när de hotar varandra skulle kunna leda till ett kärnvapeninferno. Vi kommer inte att låta detta hända, och det är i enlighet med Gudomliga instruktioner.

Jag är SaLuSa från Sirius, och ser precis hur nära ni står till att få en fredlig lösning, vilket skulle låta freden lägga sig på Jorden. Ni står så nära till att göra slut på alla fientligheter, men det kräver en genuin inställning från de som kanske fortfarande fruktar de större makterna. Det är inom räckhåll för er, och era Ledare måste hantera detta problem skyndsamt. Tillit är i själva verket en sällsynt vara då det gäller vapen. Det är sant att säga att folk har fått nog av krig och slöseri av resurser. Fred är inte svårt att anstifta, och vi önskar att ni lade ned er själ och hjärta i det, då skulle saker och ting verkligen ta fart.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey

Översättning Per Staffan – www.st-germain.se

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012