Followers

PUTIN

lördag 29 november 2014

Svenska -- Mike Quinsey om Genii Townsend

Mike Quinsey om Genii Townsend

         MIKE'S BIO

Jag tycker att det är viktigt att de goda nyheterna om den kommande uppenbarelsen av Ljusstaden Sedona cirkuleras ut så långt som möjligt över världen. Jag har sådan tillit till Genii och hennes kontakter att jag utan tvekan accepterar deras budskap som informerar oss att Ljustaden (the City of Light) kommer att uppenbara sig på Jorden vid jultid. Genii har väntat några år nu för att den här tiden skall anlända och vad skulle kunna vara mer lämpligt och spännande för oss alla än vid ett så festligt firande som sker vid jultiden.. Både Kärlek och Ljus kommer helt säkert att nå sådana nivåer som aldrig tidigare uppnåtts på Jorden.

Efter Geniis besök på City of Light Embassy sände hon ut ett meddelande den 22 november (finns nedanför) och detta är det viktigaste budskapet sedan hon började göra dem. Det borde läsas i samband med hennes tidigare meddelande den 21 oktober. Jag har beslutat att just för denna vecka vill jag sända ut Geniis meddelande istället för mitt. Nästa vecka den 5 december kommer SaLuSas nästa meddelande genom mig.


Something's Coming

Bara ett helt normalt Mirakel

Pastor Joel Osten säger ganska ofta att: ”Gud kan göra vad som helt” och skall man drömma skall man drömma ”STORT”.

Då jag gör mig redo att gå in i Ljusstaden ännu en gång genom min inre meditations portal så ser jag mig själv gå upp till en numera mycket bekant stadsport som leder mig in till Ambassaden för Frid, från vilken jag tar emot all vägledning om själva Staden.

Detta har verkligen varit en stor del av mitt liv under många år nu, så det är ganska bekant för mig och jag ler vid minnet. Jag passerar igenom detta under av teknisk yrkeskunskap med det skinande ljuset som strålar ut för alla som dras till det, för detta är ingenting mindre än Gud i aktion som jag har talat om.

Min guide La-Luke kommer fram till mig och än en gång går vi genom parken för avslappning och upp på den hjullösa, vita vagnean som susar iväg till den så berömda Ambassaden för Frid och in genom bakdörrens entré. Sedan gick vi upp på scenen med Ooo-lon som väntade på att vi skulle anlända. Ooo-lon är en sådan vänlig och vis ljusvarelse och jag är välsignad för att få lära mig av honom och sedan rapportera genom dessa besök.

Genii: Det är underbart att få träffa dig igen. Var finns den vanliga publiken?

Ooo: Välkommen Lady of Light. Vi skall nu få glädjas åt varandra en liten stund… bra!

G: Tack så mycket, det tycker jag också.

O: Åh, de är upptagna under dessa sista stunder med vad du skulle kalla en ”sista touche” för presentationen av Staden för er värld.

G: Ja, tillkännagivandet att den här Staden skulle uppenbara sig under jultiden i år var en överraskning. Är detta sant?

O: Varför skulle någon berätta om en sådan manifestation om det inte var så? Har du inte frågat många gånger när något datum inte kunde ges… ja, naturligtvis! Om du behöver bekräftelse – detta är det! Den mest populära frågan har varit ”När”? Tja, nu har du svaret här… Trevlig helg!

G: Härligt! Berätta mer. Vad skall jag göra för att förbereda mig från nu och framåt?

O: Vi har talat om många förändringar som skulle ske snabbt. För dem som har länkat sig till ljuset genom dina sessioner med 4-nycklar till Ljuset
bör vara redo att hjälpa dem som inte har någon kunskap om att denna stad är en möjlighet (som uppenbarar sig ur tomma intet) som ni skulle säga, och kan bli chockade eller inte tror att någonting av den här magnituden skulle kunna hända. De som redan är länkade till ljuset har förberetts för att ta hand om och hjälpa, för de ses som Ledare av Ljuset.

Människor kommer att komma från hela planeten för Staden har talats om under århundraden och nu kommer den verkligen. Under den här heliga tiden på ert år kommer välsignelser som är anknutna till den med en healingteknik som skall användas för alla, inte bara ett urval av några få inom olika religioner och olika trosföreställningar.

Tiden är nu inne för er värld, eller er planet, att ta emot kärlekshealing som din bok ”Something’s Coming!” (Något är på väg) har talat om. Genii, min kära, den tiden är NU… platsen är Staden av Ljus och alla är välkomma. Ingen måste vara på en högre nivå av andlig utveckling för att kunna se den här manifestationen, man bara går in i ljuset och blir helad.

De nya barnen som kommer till den här planeten kommer att ha ett ganska så annorlunda liv jämfört med vad ni hade. Kärlek kommer att fylla rymden när de för med sig den ”nya kärleksenergin” som inte lämnar någon utanför, varken barn eller vuxna.

Mörker kommer inte att ha någon plats där man kan gömma sig, det är på väg till sin egen undergång, vilket inkluderar girighet och krig av alla typer.  Sinnena är helade, antingen de vet om det eller inte, för detta förfärliga, löjliga beteende är förvisat för att aldrig mer återvända.

Så förbered er på att en gnistrande Stad av Kärlek och Ljus kommer när jultomten kommer med gåvor det här håret. Det blir en tid att fröjdas åt!  Du har verkligen varit budbäraren av en viktig information. Kärlek är motivationen som fört dig in till denna Ljusstad som är fylld med kärlek för Skaparen och den käre bortgångne Dr Bill, som började sitt äventyr genom din väg av kunskap och vetande. Allt var och är ganska korrekt.

G. Detta har verkligen varit en åktur.

O: Du menar med vagnarna?

G: De är roliga, men jag talar om alla dessa besök jag gjort tidigare.

O: Kära du, se på allt det intresse som väckts, genom de meddelanden du har fått, inom så många som har känt eller sett att någonting är på gång, såsom en Ljusstad av något slag.

När känslorna flödar och människor är öppna för att ta emot så har de verkligen plockat upp budskapen genom sitt eget vetande eller sina visioner. Är inte du visionären för att ett bättre liv behövs? Naturligtvis! Så med denna första Ljusstad på plats kommer fler städer att komma med olika intervaller – precis som du fått veta tidigare.

Det kommer att finnas tretton stycken runt om på planeten som skall ge healing genom ljus. Det är framtiden vågor som börjar med den första staden. Dess teknologi kommer att spridas runt världen och göra att vågorna av healing är lättare att ta till sig. Även nu arbetar några på er planet med detta och den gamla smärtsamma vägen kommer att förvisa sig själv från planeten.  Upprymdheten av den här heliga Ljushealingen kommer att ta deras plats… förstår du?

G: Ja, jag har utsatts för sådant ljus på ett helande sätt.

O: Så Ljusstaden kommer att uppenbara sig i det fysiska. För första gången någonsin - någonsin på er planet. Njut av era helgdagar för det är en gåva från Gud och ingen kommer någonsin att vara densamma, bara bättre. Vi här på Ambassaden och du har sett hundratals Ljusvarelser från hela det kosmiska Universum och de har satt ihop vad ni alla är på väg att få uppleva och, som ni säger, God Jul eller Happy Holidays! Ni är alla Ett i Guds ögon och det kommer verkligen att ske någonting. Gläd er, detta är Gud i handling!

 G: Jag är ganska mållös just nu, förutom att säga tack till Ooo-lon och alla som deltar i att skapa den största showen som den här Jorden någonsin har sett.  Tårar av glädje strömmar genom denna välsignelse som jag har haft förmånen att få under så många år. Så, tack så mycket!

Jag ger en stor kram till La-Luke och säger farväl när han kommer fram och leder mig ut ur denna tysta byggnad. Det kommer verkligen att bli en syn att återvända till den i det fysiska med så många minnen som ännu är aktiva.

Jag är tillbaka vid porten när jag säger adjö till min stadsguide, och lika snabbt är jag tillbaka hemma och väntar på att få se vad som kommer härnäst.  Det kan bara vara KÄRLEK!Översättning Gertie Dahlberg.  


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012