Followers

PUTIN

lördag 29 april 2017

Mike Quinsey, 28 april 2017Mike Quinsey

Kanaliserar sitt Högre Jag

28 april 2017
Mycket aktivitet pågår på Antarktis och upptäckter görs som kommer att förändra er nuvarande historia som dåligt beskriver er sanna Mänskliga utveckling. Det finns mycket intressanta fynd såsom kroppar från extremt långa varelser, frusna exakt där de var när kölden kom över dem. De kom från en period för många tusen år sedan och det är inte meningen att ni ska få se dem. De som kontrollerar sådana händelser vill fortsätta hålla er i mörkret och behålla hela sanningen för sig själva.

Men det finns också de som kämpar för ett fullständigt avslöjande och det kommer sannolikt att ske om de får som de vill. Nu när det bara är några få år kvar innan Ascension äger rum, finns det utan tvivel en känsla av brådska att få sanningen att öppet komma ut. Er historia  behöver skrivas om och ni har rätt till att lära känna fakta och de kan inte hållas tillbaka för alltid.

Nuvarande tid är mycket prövande för de flesta människor, särskilt för dem som har liten kunskap om sanningen. De gråter inför Gud och ber att befrias från sina erfarenheter utan att veta att de är nödvändiga för deras utveckling. Det gäller runtom i världen och för många är det deras sista liv i de lägre dimensionerna och därför kan erfarenheten bli svår att gå igenom. Emellertid är de tuffaste tiderna på Jorden de som ger de bästa möjligheterna att övervinna mycket karma och gå vidare till en högre dimension. Oavsett vilken nivå du befinner dig på har dessa tider stora möjligheter som kan driva dig framåt väldigt mycket. Som alltid följer dina guider dina framsteg och gör så mycket som möjligt för att hjälpa dig att lyckas. Kalla på dem när du känner dig i behov av deras hjälp, och mer ofta än inte kan de ge den.

Många visa och utvecklade själar har inkarnerat vid den här tidpunkten för att vara mentorer för dem som ska göra uppstigningen. Deras erfarenhet kommer att hjälpa dig att lyckas med att uppnå Ascension, eller fördjupa din förståelse så att du åtminstone kan göra bra framsteg. Ni kommer att upptäcka att många unga faktiskt är kloka gamla själar som kommer in i era liv för att ge er kunskap som kommer att ställa dig på vägen till sanningen. De brukar uppvisa stor kunskap och förståelse i ung ålder och bör tas notis om av den anledningen.

De mörka skapar omständigheterna inför sin egen död på grund av tjänande till sig själv. Men vad de än gör kan de inte konkurrera med de själar som är av Ljuset vilka är immuna mot deras negativa energier. Lika attraherar lika, så förutsatt att du är trogen mot ljuset kan du inte beröras av dem. Självklart kommer du att bli oroad över deras handlingar som omfattar mord och många djupt belastade handlingar, men du måste låta bli att bli nedslagen av dem.

Tänk på att du drar till dig exakt det du ger din energi till, så vakta dina tankar och reaktioner när det gäller negativa situationer som du kan lära dig av. Människor är benägna att engagera sig i andras liv vilket är bra förutsatt att de vet hur man gör det utan att bli känslomässigt involverad. Livet kan låta svårt ibland men genom att fokusera på sin önskan att handla av kärlek till dina medresenärer, borde det bli en givande och enkel seglats.
I allmänhet försöker folk vara "välförsedda" och många förtjänar det genom hårt arbete. Men det blir extremt när pengarna blir er gud, och ni söker rikedomar som är onödiga för ert välbefinnande. Att vara mycket rik är en utmaning eftersom den måste användas till alla människors bästa och inte själviskt användas till själv-förhärligande. Ändå äger ett mycket litet antal 95% av världens rikedom, medan miljontals lever på en svältlön utan ordentlig bostad eller sanitet.
Något har gått allvarligt fel och samlandet av rikedom har ägt rum på bekostnad av att garantera en rimlig levnadsstandard för alla. Dessa problem kommer att åtgärdas inom kort och vara genomförda innan ”end times” uppnås.

Eftersom ni har er fria vilja är ni er egen verklighets arkitekter. Men de som regerar utövar tydligt en mycket större grad av makt, men eftersom ni lever i en demokrati kan ni göra era åsikter hörda. Efter att ni har gjort era val åligger det dem som övervakar era liv och intressen att påverka framtiden till er fördel. Till exempel har ni haft nytta av nya sätt att göra saker och ting på och uppfinningar som har förbättrat er livskvalitet. Men ni har inte fått saker såsom fri energi vilket skulle ha tagit er in i den Nya Tidsåldern och gjort livet mycket bekvämare för er. Istället hålls ni som nutida slavar där livet kan vara att slita som en träl och många människor har otillräckligt med medel för att överleva. Detta kan inte fortsätta mycket längre och redan vidtas åtgärder för att undanröja de hinder som förhindrar en fullständig förändring till det bättre.

Ni, folket, lägger ut starka tankar som skapar en ny tidslinje som lyfter er ut ur den gamla. Snart kommer det en tid när de kraftfulla energier som skapas plötsligt kommer att leda till att fördelaktiga förändringar sker. När fler och fler människor föreställer sig de förändringar som är möjliga leder det till deras manifestation, och en punkt har uppnåtts där de inte längre kan hållas tillbaka. Så vi understryker vikten av att hålla fokus på ert mål. Det är en tid då ni måste koncentrera er på era egna behov om ni ska kunna ta tillfället i akt att göra uppstigningen.

Du har många vänner och en familj som väntar på att få träffa dig igen, och en del kommer att besöka Jorden medan andra inte kommer att göra det förrän det är säkert. Många som inte är direkt involverade i din livsplan väntar på att hälsa på dig efter att Ascension har ägt rum. De är familj och vänner från många liv där ni har träffats och arbetat tillsammans. Sådana länkar bryts sällan, särskilt där ett kärleksband har gjorts. När du befinner dig i högre dimensioner är vänner bara en tanke bort, så oavsett var du befinner dig är kontakt möjlig. Dock måste  påpekas att om en själ på annat sätt är engagerad i någon aktivitet som inte kan avbrytas, får du inte svar.

Du behöver inte bekymra dig om de själar som inte kan stiga upp tillsammans med dig, eftersom de kommer att bli omhändertagna och få alla möjligheter att bli framgångsrika nästa gång. Inse att varje själ får samma möjligheter att få kunskap och uppnå framsteg, men vissa behöver mer tid för att införliva den nya förståelsen till sin egen fördel.

Ljuset har vunnit striden och snart kommer alla att se fred etableras på Jorden. Detta gör det möjligt att snabba upp förändringarna och lägga de mörka tiderna bakom så att ni kan njuta av er nyfunna frihet. Du kommer att älska att vara en del av den nya Jorden och ge dig tid att involveras i förändringarna till gagn för alla.

Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag och bär energier av Ljus och Kärlek.
Mike Quinsey.

Översättare: Inga och Cagga Levander

4 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
  denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
  ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
  mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
  månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
  mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
  Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
  om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
  också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
  Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
  jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
  biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
  göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
  ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
  barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
  mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
  uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
  Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
  tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
  denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
  Whatsapp honom på +2348148487280.

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid varit självmedveten om relationer, mitt liv var splittrat någonsin sedan Ryan lämnade mig för anotrher-kvinna på grund av okända skäl. Jag svor att aldrig älska en man igen. Mamma rådde mig alltid att gå vidare, men jag älskar Ryan. Ryan menade allt för mig. Jag letade efter hjälpmedel för att få tillbaka honom och han kom aldrig tillbaka till mig, jag blev ombedd att prova en stavkaster online. Jag försökte några, men alla visade sig vara abortiva tills jag träffade Dr Ogudu. Han är en trevlig man, och han hjälpte mig att ta tillbaka Ryan om 4 dagar. Ryan kom tillbaka och bad mig att förlåta honom. Just nu växer vi båda tillsammans tillsammans starkare och starkare varje dag. Du kan kontakta Dr Ogudu på "DROGUDUTEMPLE@AOL.COM". Tacka mig senare

  SvaraRadera
 4. Hej alla jag heter elizabeth james det mest underbara som jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd ... Jag vill bara säga tack till doktor maraba för att ta tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tar tillbaka min ex älskare {Nu min man}, som plötsligt förlorat intresse för mig efter sex månaders engagemang, men idag är vi gifta och vi är mer lyckligare än aldrig tidigare, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min ex lover stefan börjar be om förlåtelse och för mig Att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen kortfattad av ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig. Dr.maraba du är en Gud som skickas för att återställa brutna relationer. De tycker om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar , Hitta sann kärlek, få sina ex älskare tillbaka, sluta missbrukande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själskompisar och mer, kontakta honom idag. Och låt honom visa dig underverk och förvåning av hans kärleksspelsystem. Han levererar resultat till sitt bästa i verklig stavgjutning, maila honom för hjälp odudumaraba@yahoo.com

  SvaraRadera

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012