Followers

PUTIN

onsdag 16 maj 2012

SaLuSa 14.05.2012


 


SaLuSa 14.05.2012Det finns tecken på den oundvikliga kollapsen av den mörka kabalen, och ni behöver vara på er vakt. De kommer att försöka allt som kan tänkas för att göra ett sista försök för att skapa tvivel och rädsla. Var medvetna och ignorera allt som inte känns som Ljuset, och fokusera på allt som är rent och hormoniskt. Det finns inte längre något att frukta, och er framtid är absolut tryggad och inget kommer att förhindra Avslöjandena och ankomsten av våra Rymdvänner. Möjligheten att stiga upp är den naturliga avslutningen på denna cykel, och även om ni har missat tidigare tillfällen så kommer ni denna gång, om ni är redo, med absolut säkerhet att stiga upp. Vanliga döda kan inte stoppa vad som har blivit gudomligt förordnat, och kom ihåg att det gäller hela Universum. Det finns många människor med goda hjärtan och medkänsla som är omedvetna om vad som kommer, men det kommer inte att ta bort deras möjlighet att stiga upp. Det är de många mänskliga dragen som är accepterade i samhällen som håller er tillbaka. Under förutsättning att ert liv är ett som är fullt av goda intentioner och att ni värdesätter och respekterar alla former av liv så är ni dock av Ljuset. Gud önskar att så många själar som möjligt höjs upp och lämnar de lägre dimensionerna, och är rättmätigt återförda till sina platser i de högre dimensionerna. Ni är dock den som fattar beslutet då det gäller er framtid, och ni är helt fria att besluta om vad ni gör. Alla som har tvivel kan lita på sin intuition/Högre jag, då ni inte nödvändigtvis är färdiga med era upplevelser i dualitet. Det handlar om vad ni känner er bekväma med, men var snälla och frukta inte förändringar då det händer helt naturligt hela tiden. Impulsen är att driva på mot allt mer konsumerande Ljus, vilket kommer i vilket fall som helst att höja era nivåer av medvetande.

Så många människor har en låg uppfattning av sig själva, vilket håller dem i de lägre dimensionerna. För vilken anledning som ni kan så finn ett sätt för att älska er själva och förlåta er själva för att ni tappade vägen. Alla själar har valt att uppleva dualitet för att skynda på deras utveckling, och alla kommer att vid någon tidpunkt att ha fallit in i de mörka hålorna av sinnet. Ni kommer, som ni ser det, att ha gjort misstag, men det är mänskligt att fela och ni måste gå vidare och tillgodogöra er dem. Om det finns ytterligare lärdomar att läras då kommer ni att ta upp dem vid något framtida stadium eller i ett annat liv. Koncentrera er på Ljuset inom för även den mest hårdhjärtade personen har det fortfarande, och det kan utvecklas. Kasta av er dessa oönskade bindningar som ni har burit runt med er och när ni väl utlovar att göra så kommer ni att bli hjälpta av era Guider.

Mycket av vad vi ger er är tyvärr associerat med religion, och vi vet att en del människor förkastar det helt och hållet. Det måste sägas att spirituell kunskap har intet att göra med organiserad religion, då det är Universal kunskap som gäller alla själar oavsett om de är medvetna om det eller ej. Religion har hjälpt många själar, men det når en punkt då det inte kan gå framåt mer, då det i stort sett är baserat på falska koncept. För att gå vidare framåt måste man anta ansvar för sin utveckling och arbetet inom. Var och en av er har sanningen inom er även om den hålls undermedvetet, och när ni har dessa tysta och lugna ögonblick i livet så kan ni finna det. Lita på er egen vägledning och så kan ni inte gå mycket fel.

Jorden är en underbar enhet av Ljus som har blivit er planetariska Moder för att hjälpa er att utvecklas. Ni är Ett med henne, vilket är anledningen till varför ni skall stiga upp tillsammans och ta er plats i de högre dimensionerna. Det kommer att föra er närmare till er sanna verklighet, men i grunden är ni Ljus och kommer till slut att nå nivåer där alla själar blir Ett. Det är Enheten som ni strävar efter, då ni har funnit att separation från Källan inte tillfredsställer era behov.

Så Mina Kära, ni närmar er tiden för dramatiska och välkomna förändringar, då till sist så har er civilisation gjort tillräckligt med framsteg för att stiga upp. Kampen mellan det mörka och Ljuset för kontroll äger rum inför era ögon, ändå så har mycket litet av det kommit fram i er media. Detta kommer att förändras inom kort och ni kommer att uppskatta hur mycket vi har gjort å era vägnar. Vår återförening är inte långt borta, och det skall bli ett glädjefullt tillfälle, som på ett passande vis skall celebreras. Vi är er familj och vi skall ta varandras händer och föra oss in i den Gyllene Åldern, där vi kommer att göra så mycket tillsammans för att se till att ni känner er hemma. Livet kommer att vara så annorlunda att ni snart glömmer prövningarna med att utvecklas i dualitet.

Som ni är medvetna om så kommer ni att uppleva ett nytt sätt att leva innan ni stiger upp. Det kommer att förbereda er för än större förändringar, vilket kommer att sätta er på en livsstil som kommer att se hur ni blir lyckliga och tillfredsställda. Alla kommer att vara nöjda och kan njuta av frihet som inte upplevs på Jorden för närvarande. Er tid blir i stort sett er för att ta vara på vilka sysselsättningar som än ger er lycka. NI kommer inte att behöva stå ut med trötthet som ofta påverkar er nu, eftersom de högre vibrationerna kommer att hålla er hälsosamma och energetiska. Sjukdomar försvinner av samma anledning.

Försök att inte sörja över mycket av vad ni har vant er vid eftersom ni i alla avseenden kommer att göra vinningar, och livet kommer att bli så mycket mer tillfredsställande. Vi skulle på ett skämtsamt sätt fråga om ni någonsin har sett en olycklig Rymdvarelse, för vi personifierar allt som ni kommer att bli. Våra teknologier kommer att användas för att höja upp er, och kommer att återföra var och en av er till att vara en helt frisk Varelse. Vi använder ljud för att hela, och ni har inte alltid förstått hur kraftfullt det är, och utan att inse det har ni skadat era kroppar genom missbruk. Det kan vara ett tveeggat svärd, men vi kan också använda det för andra ändamål som alla är positiva.

Som vi har nämnt så är vi mycket aktiva nu, vi träder in där mer faror hotar er existens. Det tar inte lång tid nu innan er kabal inser att de inte kan fortsätta mycket längre, eftersom deras planer är i total oordning. De står också inför det oundvikliga slutet av cykeln, och deras ansvar för så mycket kriminell aktivitet mot Mänskligheten. Det finns ingen undanflykt och ni kommer att se det med tiden.

Jag är SaLuSa från Sirius och alltid glad att hälsa er med mina meddelanden. Vi önskar att inspirera er med hopp och glädje då ni träder in i de sista dagarna. 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Baverstam
  http://www.st-germain.se/


Please Sign this Disclosure Petition


Anyone from any nation will be able to sign this petition:


http://wh.gov/WiQk
Read More ...  

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012