Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 16.05.2012
SaLuSa 16.05.2012


När fler av er vaknar upp till sanningen om er verklighet så höjer sig nivåerna i ert medvetande och återgår aldrig mer till de lägre nivåerna som ni existerade i. Då ni är Ett så påverkar var och en av er varandra på medvetandenivån och när ni lyfts upp så lyfts andra upp med er. När ni nu har nått den nuvarande nivån blir det lättare att förstå de större sanningarna om er och er existens. När du inser hur kraftfull du är så kan den kunskapen användas till att fortsätta på din resa till Uppstigningen.

Du kan till exempel använda din tankekraft för att skydda dig själv från de lägre energierna som finns överallt omkring dig. Du kan göra det genom att visualisera dig själv omgiven av en Ljuskropp, den du känner som din aura. Den kan skadas av negativa känslor, särskilt då som ilska, och även ljud om det är väldigt högt och gällt. När din aura är skadad kommer du att vara benägen för ohälsa och även sjukdom. Om du känner att du har blivit påverkad, använd då din tankekraft för att visualisera auran intakt runt hela din fysiska kropp.

Då du rör dig vidare in till de högre dimensionerna kommer du att finna att din tankekraft ökar hela tiden, till en punkt där du kommer att kunna skapa. Faktum är att du har den potentiella kraften av en gud, men när du når den nivån kommer du också att ha total och fullständig kontroll över dina tankar. På din nuvarande nivå kan du redan lära dig hur man helar sig själv, och allt som krävs är en absolut tro på din kraft att göra det.

Ibland har du en önskan att göra det men din tro härbärgerar tvivel och ingenting händer. Du kan utvidga dessa idéer till att förvärva vad du vill, och de med stark viljekraft är framgångsrika. Ha tro på dina förmågor och du kan gå långt, och så snart du har gjort din uppstigning kommer du verkligen att inse din sanna potential.

Vad vi och andra källor gör är att förbereda dig för en annorlunda typ av liv, ett som är så mycket mer givande. Ett där du bestämmer dig för vad det är du vill göra och har friheten att välja. Vi skulle vilja säga: tänk stort, utan att begränsa dig själv, och med din tankekraft kommer du att manifestera precis det du önskar dig. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar, så länge du håller ditt fokus på det så kommer det att manifesteras. För närvarande kan det vara svårt att göra det därför att det finns så mycket som distraherar

Du kommer att lära så mycket så snart vi kan bli tillsammans, då det du har lärt hittills är helt enkelt att öppna dig för andra möjligheter. Vi undviker att ge er för mycket att smälta på en gång, i annat fall tappar ni snart intresset. Vad som hänt är att din horisont har öppnats upp för liv i andra delar av Universum. Även genom kontakt med oss har du börjat förstå att den accepterade formen är humanoid, även om i vissa fall den visar sig vara ganska annorlunda än er.

Genetiskt sett är du en hybrid som har konstruerats från andra arter, som också inkluderar våra. Det är ingenting att oroa sig för då det har genomförts för att förbättra din fysiska kropp och också dina förmågor att växa i medvetande. I det förflutna har ni avsiktligen berövats era förmågor av dem som har kontrollerat er. Emellertid har den perioden nu passerat och ni är på väg att höja er upp igen, mycket närmare till vad ni var ursprungligen. Verkligen, med Uppstigningen kommer ni att gå tillbaka till en nivå mycket i linje med vår.

Vad som närmar sig är en kraftfull, massiv möjlighet att lämna dualiteten såsom ni förstår den. Det är värt varenda ansträngning ni kan göra för att bli fullt förberedda att stiga upp. Oavsett vilka problem du stöter på, gå framåt med fullt förtroende och låt dig inte dras ned av dessa som tolkar tillvägagångssättet på ett negativt sätt. Innerst inne vet du att du är redo och behöver bara se till att stå ut de återstående månaderna utan att falla tillbaka.

Så snart du vet att det är möjligt att nå den nivå som krävs för att stiga upp så kommer du inte att tycka att det är svårt att behålla den. Du har trots allt kommit igenom så många liv och olika erfarenheter och upplevelser för att bygga upp allt till denna betydelsefulla tid. Ångra ingenting du lämnar bakom dig, för du kommer inte att sakna någonting i de högre dimensionerna. Själar som du har känt och älskat kommer aldrig att vara långt borta och ni kommer fortfarande att vara länkade tillsammans var du än befinner dig.

Som vi tidigare har informerat er så har ni band med medlemmar i Galaktiska Federationen, men generellt sett så har ni inga vakna minnen av dem. Men vi känner många av er och efter Uppstigningen kommer ni att finna medlemmarna av er rymdfamilj. Sådana band betyder att undermedvetet känner ni er hemma med oss redan och vi är inte alls några främlingar. Vad vi har att erbjuda er kommer att tyckas mycket bekant, för det är alltsammans bekant för er. Det är inte riktigt dags ännu att öppet få träffa er, men vi hoppas att vår information kommer att förbereda er för en sådan händelse.

Det finns ingenting som är skrämmande om oss, i vår närhet kommer ni verkligen att känna vår energi och se den som lugnande och fridfull. Utan att ni inser det registrerar ni andra människors energi, och det är därför ni dras till en del av dem, medan andra är motbjudande. Din personliga utstrålning attraherar människor av liknande slag, och när ni möts är det vanligen ett omedelbart samförstånd.

Övervinn ert jordiska käbbel och olikheter och arbeta på att föra människor tillsammans. Om några människor inte vill ge upp sina fördomar mot andra, låt dem gå sina vägar och precis som alla andra skapar de sina egna vägar framåt. Fri vilja anses vara mycket helig och hedras av oss. Emellertid, om du väljer fel och inte tillåter fri vilja hos andra, då kommer du att förväntas göra det bättre nästa gång genom att du står inför samma situationer igen. Karma är precis det, en möjlighet att utvecklas utan antydan till straff.

Mina kära, vi önskar så mycket att ni kan lyfta upp er själva, och vet att om det är din avsikt att göra så, då kommer hjälpen att ges för att möjliggöra din framgång med detta. Det är så som saker och ting fungerar över hela Universum i de olika dimensionerna. Service till andra är det du följer automatiskt när du når de högre nivåerna. Det tvingas inte på någon, för det behövs inte då det är ganska naturligt att söka möjligheter att vara till hjälp för dem i nöd. Det är en inre längtan som kommer inifrån när du känner kärlek för dina medmänniskor.

Vi älskar er och är fulla av beundran för er uthållighet och beslutsamhet att övervinna den negativitet som finns på Jorden.

Jag är SaLuSa från Sirius och stolt över att förknippas med er alla.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012