Followers

PUTIN

onsdag 9 januari 2013

SaLuSa 04.01.2013


 


SaLuSa 04.01.2013
I era många liv genom cykeln av dualitet har ni haft enorma utmaningar och som en följd har ni vuxit på en andlig nivå. Nu förlorar dualiteten som ni har känt den sin makt över er eftersom den avtar in i bakgrunden. Nu när ni brottas med dualitetens försvinnande inflytande över er och rensar bort era länkar till de lägre energierna, står ni inför en stark utmaning. Vi vet att det är svårt att kasta bort attityder, idéer och övertygelser baserat på vad ni har uppfostrats att tro. Men inom er har ni all kunskap och ni bör titta där efter sanningen och tveka inte att flytta till en ny förståelse om ni är osäkra. Det var lätt i det förflutna att vara fördömande eftersom det var hur folk agerade, men nu vill ni flytta er till en ny position där ni istället ser alla själar som delar av en helhet.

Separation var ett spel de mörka spelade för att sätta er emot varandra i konfrontation, men nu kan ni vägra att fortsätta leva de mörkas lögn att ni är alla olika. Glöm de fysiska skillnaderna, sederna och religiösa övertygelserna för bakom allt detta står vackra själar av Ljus precis som ni. Genom att erkänna Enheten av allt tar ni er plats vid sidan av dem som är redo att gå vidare på vägen mot Upplyftningen. Ni vet nu att er strävan efter perfektion aldrig tar slut, tills ni slutligen återvänder till Källan av Allt Som Är. Men på ert eget sätt har ni lyckats övervinna alla försök att hålla er från sanningen. Ni har förstått att ni alltid kommer att vara en del av den Enda Sanningen av vilket ert bidrag är lika viktigt som andras, för utan er skulle det vara ofullständig.

Ni kanske lämnar bakom er några oavslutade affärer, men det spelar ingen roll nu längre eftersom 2012 slutförde cykeln av dualiteten. Karmiskt sett har ni redan behandlat era viktigaste frågor och eftersom lagen av nåd verkar vid sådana tillfällen är ni så att säga "förlåtna". Ni har lärt era lektioner som har lyft er upp vilket gjorde ytterligare erfarenheter i dualitet onödigt. År 2013 blir alltså ett år av uppfyllelse, då ni upprättar en ny och mer meningsfull förbindelse med ert Högre Jag. Det betyder att till skillnad från det förflutna kan ni använda den fontän av kunskap ert Högre Jag har. Ni kommer inte längre att behöva förlita er på andra för kunskap eller förståelse.

Har vi inte sagt att ni håller all kunskap inom er. Tro på er själva för vägledning och ni kommer veta intuitivt om ni tar rätt beslut. Detta år blir ett av enorma vinster för er, när ni accepterar den flödande strömmen av höga energier som fortsätter att nå Jorden. Allt kommer gå snabbare och tiden kommer gradvis att upphöra att ha samma betydelse som tidigare. Nästa del av er Uppstigning är med Moder Jord och med vår hjälp skapar ni en ny Jord som passar själar som växer exponentiellt och blir till fullt medvetna varelser. Ni kommer då att kunna kalla er "Galaktiska Varelser" och dörrarna öppnas till ännu större möjligheter än ni någonsin har upplevt. Utvecklingstakten är helt upp till er själva och när ni har gjort era beslut kommer ni få massor av hjälp från oss.

Den viktigaste personen på jorden är du, eftersom det är du som avgör var din resa tar dig. Du väljer bland de olika alternativ som finns för dig, och det är därför försiktighet iakttas så att du vet vilka de är. Att ta hand om dig själv och dina egna behov betyder inte att du ignorerar andra, en del av arbetet som Ljusarbetare är att se till andras behov också. Varje själ har nu ansvaret att förbereda sig för att ta emot en större mängd ljus, så att deras medvetande nivån fortsätter att expandera. Det kommer att hålla er fast på vägen till en högre förståelse och hjälpa er att fortsätta rörelsen in i en högre dimension. Stigen är där framför er och ni rör er i exakt den hastighet som passar er själva. Som vi har sagt tidigare, ni är odödliga och har oändligheten på er att utvecklas. Ni har ingen press på er att utvecklas i annat än en takt som ni känner er bekväma med.

Ni har gjort det hårda arbetet genom att släppa de flesta av de lägre energierna som har bundit er vid dualitet. Nu kan ni vara mer ambitiösa och ställa in siktet betydligt högre än tidigare. Det arbete ni har lagt ned sedan Sekelskiftet, och särskilt under de senaste åren har gett stor framgång. Det finns ingen anledning att känna att ni har misslyckats helt enkelt därför Uppstigningen inte uppfyller era förväntningar. Det är faktiskt tvärtom, eftersom ni lyfte vibrationerna så att de inkommande energier kunde jordas genom er. Vilket satte nätet på plats som nu kan lyfta er ytterligare och "Kärlek" tar över, vilket är er garanti för att ni nu kommer att utvecklas snabbare och få fördelarna med den Nya Tidsåldern. De många förseningar och de många hinder som de mörka har använt för att hålla upp utvecklingen kan inte längre fortsätta. De har inte makten eller organisationen att göra det och deras verksamhet uppmärksammas för vad den verkligen är.

Vi ber er att fortsätta era liv med samma fokus som ni hade innan och tänka positivt, för allt finns i "Nuet" vilket väntar på er att manifestera exakt vad ni önskar. Vid olika tidpunkter har ni fått tillräcklig information för att veta vad som väntar och som det nya paradigmet tar över kommer ni få alla möjligheter att dra nytta av att komma in i den Nya Tidsåldern. Den nuvarande perioden av osäkerhet kommer att vara kortlivad och snart kommer ni märka och känna de förändringar som sker. Vad ni bör registrera är resultatet av ett allmänt upplyftande av medvetandenivåer, eftersom det kommer att leda till en ny attityd och vilja att flytta er civilisation till den Nya Tidsåldern med hög hastighet. Acceptera att vissa besvär är oundvikliga eftersom omfattningen av förändringarna kommer att vara ganska långtgående. Men vi av den Galaktiska Federationen är mer redo än någonsin och justerar alltid våra planer enligt era kommande behov. När vi startar kommer utvecklingen snabbas på, långt bortom allt ni för närvarande kan göra.

Jag är SaLuSa från Sirius och är glad att er generella reaktion på Upplyftningen har varit en av acceptans och att ni förstår att ni inte har förlorat något i Upplyftningsprocessen. Allt flyter på som planerat och er underbara framtid är säkrad, vilket ni kommer att uppleva i sinom tid. Vår kärlek år med er vart ni än går, och kommer alltid att vara med er.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey

Översättning Willy – www.st-germain.se

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012