Followers

PUTIN

söndag 20 januari 2013

SaLuSa 11.01.2013


 


SaLuSa 11.01.2013
En del människor är fortfarande osäkra på anledningen till varför den 21 december var en ganska stillsam affär, men vi skulle vilja betona att som en civilisation tog ni ett stort steg framåt. Vad som nu är viktigt är att ni som en civilisation fortsätter att fokusera på allt som ni önskar att manifestera, och så kommer ni att se hur det gradvis äger rum. Nu när ni har lämnat de lägre energierna bakom er så blir det lättare att uppnå resultat, då ni inte längre kommer hindras eller hållas tillbaka. Framsteg såsom vi mäter det är nivån till vilken ni höjer ert medvetande, och det nådde inte den förväntade eller önskade nivån innan datumet för Upplyftningen. Om era intentioner hade varit mer kraftfulla så skulle kanske resultatet ha blivit mer framgångsrikt, men ni förde framgång mycket närmare i tiden. Mina kära, 21.12 var en framgång för många individer, och var säkra på att varje själ kommer att har fått de energierna. Detta kan bara vara goda nyheter för det betyder att vibrationerna på Jorden har förhöjts och ni har fört er så mycket längre in i den Nya Åldern.

Då det gäller de många förändringarna som behövs för att till slut sätta punkt för dualitet så har vi tillsammans med våra allierade aldrig upphört med våra ansträngningar att införa dem. Som en konsekvens så kommer de allt närmare till manifestering. Som ni vet så måste vi utföra förändringarna med ert godkännande och inte pådyvla vår vilja på er. Vi är därför försiktiga för att se till att våra allierade gör allt på ett öppet sätt och inom ert legala system. Ni har dock lagar som inte gjordes för förbättrandet av folket eller i Kärlek och Ljus. De kommer inte tillåtas att stoppa framsteg och kommer i vilket fall som helst att avföras, och så kommer också alla de lagar som används för att bedrägligt fängsla folk. I framtiden kommer alla lagar att ses över och bara de som är rättvisa och vidmakthåller er frihet och suveränitet kommer att behållas. Det betyder också att alla personer som har bedrägligt fängslats kommer att släppas fria, och vi vet att det finns många som är i denna situation.

Med tiden så kommer era medvetandenivåer att bli sådana att kriminella handlingar blir långt borta från era tankar, och till slut finns det inga brott och därför inte heller något behov för fängelser. Ni har för närvarande de Tio Budorden som har tjänat er mycket väl, förutom att de sätts åt sidan och ignoreras av de som bara bryr sig om och tjänar Jaget. Sådana själar kan inte fortsätta på detta sätt, och kommer att finna hur de själva är oförmögna att avancera framåt med de som accepterar Enhet med Allt Som Är. De kommer att försegla sitt eget öde, och hålla sig inom de lägre vibrationerna av egen fri vilja. De kommer inte att kunna klandra någon annan för sin situation, då de ofta har förvarnats om att behöva ändra sig. 

Med tiden kommer ni att mer och mer börja lägga märke till att korrupta sätt utreds och de skyldiga avslöjas. Det är resultatet av upplyftandet i era medvetandenivåer, vilka önskar en återgång till ärlighet i allt handlande och alla transaktioner. Det kommer inte att finnas någonstans att gömma sig då fakta kommer ut som en del av renandet som sker. Allt som fortfarande återstår av de lägre energierna rensas ut då ni förbereder er för att införa förändringarna som för er in i den Nya Åldern. Nyhetsmedia är i stort sett fortfarande i händerna på de som gömmer sanningen, men de kan inte förhindra andra kanaler såsom internet att avslöja fakta. 

Hela processen att införa förändringarna är inte lätt, då det finns så många människor som har intresse av att förhindra dem. Framsteg kan dock inte stoppas och mycket händer fortfarande för att föra saker och ting framåt tills att de når en punkt då handling kan ske. Då har ni vad som kan kallas en ”flaskhals” för så många aspekter av förändringarna står till randen av fullbordan samtidigt. När vad som händer väl blir synbart, blir det en hel serie av händelser som följer i snabb följd. Då ni har gett er in på en ny väg så kommer det att bli förändringar vid olika tider i framtiden, under ett antal år innan ni blir fullfjädrade Galaktiska Varelser. Detta kommer att bli högst njutbara upplevelser, särskilt då ni kommer att vara bortom all inblandning som för närvarande kommer från de lägre dimensionerna. 

Avslöjandena är en så viktig faktor i er utveckling att inget lämnas åt slumpen då det gäller detta. Från vår synvinkel så finns det alltför många som håller ett visst mått av rädsla inför utsikten att vi kommer öppet kommer till Jorden. Vi letar därför efter bättre rapportering från er media, men det måste göras korrekt och inte för sensationsmakeri. Det finns inga tvivel över huvud taget att vi snart måste gå vidare, och vi kan inte vänta för evigt. Så ni kan vara säkra på att vi gör allt vi kan för att skapa de rätta förhållandena för att avslöjandena skall gå framåt. Det kommer att bli ett högst storslaget tillfälle och celebrerande kommer att vara på sin plats för en sådan historisk händelse. 

Tiden fortsätter att gå allt fortare och när det gör så kommer ni sannolikt att tappa uppfattningen om det, då det inte dominerar ert liv såsom tidigare. Detta kommer tillsammans med en viss glömska och en tendens för att leva i nuet. Det för er till en punkt där ni kommer att finna hur livet blir lättare genom att helt enkelt gå med flödet. Vi vet att en del människor inte kan existera utan att ha allt planerat, men ni kommer alla att anpassa er till förändringarna och finna att livet är så mycket mer njutbart då man tar det som det kommer. Det kommer att hjälpa i och med det att då ni går vidare in i den Nya Åldern så kommer ni att ha mycket mer tid för er själva, och få om några bekymmer alls. Ni har i själva verket inte upplevt hur det är att vara fria, för ni har varit fängslade på er planet. Det har blivit accepterat som normalt och det är anledningen till att vi från den Galaktiska Federationen av Ljus och andra har tillbringat så mycket tid för att få er att vakna upp till sanningen. 

Mina Kära, vare sig om ni har insett det eller ej så har ni fört er så mycket längre på er väg sedan Sekelskiftet. Detta har infriat vår tro att med mer tid så skulle fler själar ge gensvar på de ökade nivåerna av Ljus som når er Jord. Nu har praktiskt taget alla själar fört sig vidare igenom Uppstigningen och har tagit in mer av de högre energierna. De kommer att lyftas upp vidare av det fortsatta flödet och händelser som visar på stora förändringar till det bättre kommer att bli av avsevärd hjälp. Vi lämnar er med vår aldrig sinande Kärlek och välsignelser för framtiden. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htmWelcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012