Followers

PUTIN

torsdag 29 september 2011

September 9, 2011

 SaLuSa 09.09.2011 


Vi vill påminna er om hur mäktiga ni är som individer och hur ert inflytande på förhållandena runt omkring er är långt större än ni kan tänka er. Det är därför som vi påminner er om behovet av att vara fokuserade på allt som är positivt. Vid en tid då det finns många illavarslande förvarningar så kan ni balansera dem genom att koncentrera er på det som är positivt, som till exempel de många godartade förändringar som strax kommer att manifesteras. Många av er börjar inse att där ni placerar er energi är precis där era önskningar infrias. Problemet är med dem som fokuserar på det negativa och inte inser att de ger det kraft. Det kan låta underligt för en del, men det är så som Lagen av Attraherande fungerar. Den vet inte vad slutresultatet blir, men ger kraft till vad än det är som ni har i sinnet.

När ni accepterar och fullt förstår er sanna potential så kommer ni att veta att ni har obegränsad makt, och en del av er använder den utan att inse det. Ett exempel är själv-helande, även om en del inte förstår att då ni fokuserar på sjukdomen så behöver ni säga er själva att ni är helade. Genom att bejaka att ni är sjuk och säga till kroppen att ni är det, så förlänger detta förhållandet, och det är därför som Lagen om Attraherande inte ställer frågor om anledningen bakom det.

När ni beaktar den större bilden och er kommande Upplyftning så bör helt klart ert fokus vara i det området. Gå runt de negativa tankarna som uttrycks av de som är oroliga för sin framtid, och har ingen eller föga kunskap om vad som händer vid denna högst väsentliga tidpunkt. Ni kan i själva verket hjälpa till med att neutralisera de negativa tankarna som sänds ut runt omkring er, och då det är möjligt hjälp de som är oroliga genom att uttrycka er förtroende inför framtiden. Nyhetsmedia gör sig redo föra 10-årsdagen av 9/11 och är fortfarande inte fri att diskutera de uppenbara bevisen att det var ett jobb från insidan. De kommer att fortsätta att stöda den officiella bedömningen, vilket är helt falsk och sammankokad för att skydda de verkliga brottslingarna, som kommer att stå till svars för deras brott i Domstolarna.

Med vetskap om att rättvisa alltid kommer att skipas så behöver ni inte bekymra er för vad som händer med brott mot Mänskligheten. Genom att göra så fortsätter ni bara att ge energi till samma rädslor igen, vilket helt klart bör undvikas. Ni bekymrar er alltför mycket över sådana frågor då det finns så mycket goda nyheter som sprids om den underbara framtid som väntar er. Händelser är nära att infalla som omedelbart kommer att attrahera folks uppmärksamhet bort från de nuvarande förhållandena. Det kommer att ge stort hopp och en förväntan om bättre tider som står för dörren. Ljusarbetare är mycket väsentliga i detta avseende då de kan hjälpa andra att förstå målet som ligger framför, ge svar på problemen som har överväldigat dem. Det är därför viktigt att ni sprider er kunskap vitt och brett då det kommer att lyfta upp de som hitintills hade liten eller ingen kunskap om det.

Ni är i en exceptionell tid som har visat det värsta av de mörka Tjänarna och det bästa av Ljusenergierna som stadigt ökar och för lugn till er. De kommer att växa sig allt starkare för var dag, och 11.11.11 kommer att införa ett stort steg framåt som många kommer att uppleva. Det blir början på en ny period som kommer att föra in fler förändringar vid er medvetandenivå. Det kommer att fortsätta och sätta er på rätt kurs mot Galaktiskt medvetande. När allt kommer omkring så är ni stora Varelser av Ljus som återtar er rättmätiga plats i Kosmos. Vår uppgift är att se till att det blir så, och vi är nu på väg att öppna upp den sista etappen mot Upplyftningen och vidare.

Livet fortsätter som tidigare, men folk inspireras att tänka sig framtiden, vilket kommer att göra det mycket lättare med transformationen. Dessutom så är många själar, som nu har växt till en mogenhet, redo att dela sin avancerade teknologi med er. De mörka kommer inte längre att kunna förtrycka idéer och uppfinningar som lyfter upp livskvaliteten. Kunskap var alltid menat att delas till fördel för alla, och bortom er cykel av dualitet, det är så det är. Inom energierna av Kärlek och Ljus så är det högst naturligt att göra så, och det hjälper alla att ta del av fördelarna. Girighet och själviskhet är specifika för de lägre dimensionerna där jaget sätta över allt annat. Detta är dock redan på väg att förändras och många godhjärtade och kärleksfulla själar väntar bara på möjligheten att tjäna andra.

Många av er har utan tvivel lagt märke till att vi har visat våra skepp i stort antal där de kan ses av hundratals människor. Ibland är det bara för att visa upp sig, men vi har fortfarande vårt ansvar att rena och observera aktiviteter på Jorden. Vi är särskilt intresserade i de fysiska förändringarna och kan beräkna resultatet ganska väl. Det betyder att vi kan agera för att begränsa de troligaste återverkningarna, och samtidigt låta Moder Jord få utrymme för att göra de behövliga förändringarna. Detta är ytterst intressanta tider för att vara på Jorden, och som ni ofta säger, det bästa har inte kommit än. Sätt åtsidan er oro över hur den stora upplyftningen kommer att ske, då det är välplanerat och vi övervakar alla dess aspekter.

Allt som nu händer är på något sätt förbundet med slutmålet att få ert tryggt till Upplyftningen. När vi väl kan öppet tala med er så kommer ni att få alla detaljer i en global sändning. Vi har inget att gömma eller hålla tillbaka från er, och vi vill framförallt att dela detta stora äventyr med er alla. Ni är En och kommer samman snabbare när sanningen avslöjas. Uppdelningarna mellan er har avsiktligt placerats där utav Illuminati och deras anhängare, och vidmakthållits för att utöva fullständig kontroll över er. Det kommer att förändras ganska snabbt och barriärerna håller redan på att brytas ned. De som är upplysta kan se att ni alla är själar som upplever tillsammans, och att färg och religion, eller olika historia och kultur inte är av någon konsekvens. Det var menat för er att åtnjuta skillnaderna och som uttryck för era många erfarenheter.

Jag är SaLuSa och nöjd med att tala med er om frågor som är viktiga för er förståelse och framtid. Vi från den Galaktiska Federationen skickar vår kärlek till er alla.
Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available on

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012