Followers

PUTIN

tisdag 6 mars 2012

SaLuSa 05.03.2012


 


SaLuSa 05.03.2012
De goda nyheterna om förändringarna kan inte hållas tillbaka mycket längre, då det kommer att ses som alltför viktiga för hela världen för att inte dela denna kunskap. Internetet är fullt med information och fler människor än någonsin kommer fram. Efter månader och år av förberedelser så har en plötslig drive startat en hel serie av arresteringar och avgångar, vilket skapar rädsla i leden hos de mörka Tjänarna. Efter att ha trott att de var trygga och inte kunde anklagas så är de chockerade att finna att de är sårbara. Detta upphör inte förrän Illuminati är bortförda från sina maktpositioner, och det går med full fart framåt. Det gör det också möjligt för andra uppdrag att gå snabbare, och vägen öppnas för regeringsförändringarna att komma på plats. Allt är del av den fortsatta kollapsen av det gamla systemet, och oberoende vad som görs för att stötta upp det så blir det aldrig det samma igen. Ni Mina Kära har uppnått en högst remarkabel seger, då ni har använt tankekraften så har ni fört energi till existens som har infriat dem. Ni har skickat ut kraftfulla böner och tankar som har kallat på ett slut av krigen som kontinuerligt har fört länder på knä, krig som har dödat millioner och orsakat omfattande förstörelse. Ni har låtit det bli känt att ni har haft nog av våldföring på Moder Jord, och en decimering av den Mänskliga Rasen. Med kärlek i era hjärtan har ni orsakat att förändringarna kommer, och det visar att när ni starkt fokuserar på vad ni vill så är det möjligt att föra det till manifestering.

I själva verket så är det ni som har övervunnit extrema hinder, som inte för så länge sedan såg ut som att de skulle svälja upp er och ta över er frihet. Ni har fört Ljuset och Kärleken tillbaka till Jorden, och det har blivit så stark att det har tänt upp energinäten runt Jorden. Nu så agerar de som ert skydd och det är er garanti för en framgångsrik avslutning på er resa i dualitet. Glöm aldrig hur mäktiga ni är, och genom att hålla er blick på vad det är ni önskar för att skapa så gör ni så. I framtiden kommer ni att nå en nivå då ni kommer att uppleva omedelbar skapelse. Ni kommer dock då att ha nått en högre dimension och era tankar kommer vara centrerade runt allt som är rent. Som individer så kanske ni inte är så medvetna om era nuvarande skapande krafter, men som den Mänskliga Rasen så är det ni som kontinuerligt skapar och återskapar er verklighet. Med inget annat än energin av kärlek så har ni övervunnit allt de mörka Tjänarna har gjort för att kontrollera er.

Ni är i en förvandling och ni kastar av er de energier som inte kommer att ha någon plats i er framtid, och lyfts upp från morasen av de gamla vibrationerna som har hållit dem tillbaka. Nu kan ni känna den vackra energin som tar deras plats och för er fram på en flodvåg av lycka. Inte bara kommer ni att uppnå er frihet, utan också att vara fria att njuta av Guds gåvor som det från början var tänkt. Allt i sitt perfekta tillstånd kommer att njutas av och uppskattas, och blir förstått att vara del av det hela. Alla kommer att interagera i en glädjefull harmoni som förefaller att pågå i en evighet. Det är vad ni kommer att erkänna som ert sanna hem och existenstillstånd.

Ibland när ni för ert medvetande tillbaka till Jorden så förefaller det kallt och icke välkomnande, men er tid har nästan kommit till ända och ni kan börja slappna av. Ni är nu så nära att lämna dualitet bakom er, efter att nästan ha dragits ned i djupet av mörkret som har existerat på Jorden. Det är en stor bedrift att ha gått igenom det utan fara, och som ni kanske skulle säga ”komma ut på andra ändan”. Nu när er nivå av medvetande har vuxit så kommer era tankar och känslor att bli centrerade mer på allt som är balans och harmoni. Det kommer att tillåta de av lägre grad att tyna bort, och med tiden kommer de att helt glömmas bort. Ni kommer dock snart all lära känna sanningen om hur ni har blivit missleda och utnyttjade under tusentals år. Era tankar kommer att bli sysselsatta under en tid med att förstå anledningarna, men ni kommer snart att glömma bort dessa perioder i era liv.

Erkännandet av oss och våra skepp fortsätter att växa, och ytterligare bevis krävs knappt förutom för de som fortfarande är skeptiker. Vårt involverande i er utveckling erkänns också, och det gör avslöjandena till den sista biten i pusslet av livet. Det måste komma för att tillåta att vår relation med er blommar ut. Vi har mycket att göra tillsammans, men förutom individuella kontakter så kan vi inte göra mycket tills vi får ett officiellt erkännande. Sedan kommer saker och ting att verkligen ta fart och vår närvaro kommer att bli helt vanligt förekommande. Vi ser framemot dessa dagar som kommer att bli spännande och tillfredsställande. Rymdens hemligheter kommer att öppnas upp för er, och många av er skall förena sig med oss för att göra underbara resor i ert solsystem. När allt kommer omkring så är ni lika mycket rymdvarelser som vi är, förutom att ni har blivit ledda att tro annorlunda.

Då er Rymdteknologi har sprungit framåt och horisonten förskjutits allt längre bort, så att er förståelse av andra världar har börjat öppna upp och möjligheten för oändliga livsformer har vuxit har ni vuxit ur tanken att ni är de enda intelligenta livet i er del av Universum. Helt riktigt så börjar ni tro att det i själva verket är fullt av liv, och ni har inte än inkluderat de andra dimensionerna. Som många av er vet så är en stor del av vårt rymdfarande igenom interdimensionella svarta hål, och det är anledningen till att distanser inte är något problem för oss. För en del så har idén inte accepterats, men det kommer att förändras när vi visar upp oss för er på Jorden. Med tiden kommer ni att bli bekanta med våra ansikten som har ett mycket mänskligt utseende, då vi har mycket att göra med att tala till er om många frågor.

Ett par veckor i er nuvarande tid kommer att se hur så mycket utvecklar sig att ni behöver vara alerta, och vi av den Galaktiska Federationen är vid framkanten av det. Vi arbetar mycket nära med våra allierade, som på senare tid har varit mycket framgångsrika att påskynda agerandet. Vi har tidsmål för att fullborda varje del av våra aktiviteter, och vi hoppas att göra stora framsteg under de närmaste två månaderna. Nu är ni åtminstone medvetna om våra framgångar, och vet att vad som nu har påbörjats leder till slutet för Illuminati.

Jag är SaLuSa från Sirius och så nöjd att dela dessa ögonblick med er.


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per StaffanDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012