Followers

PUTIN

måndag 26 mars 2012

SaLuSa 26.03.2012


 


SaLuSa 26.03.2012På sätt och vis skulle vi vilja säga att vårt uppdrag närmar sig sin fullbordan då vi närmar oss en tid när allt arbete som gjorts för att frigöra er från Illuminatis kontroll nu visar resultat. För er är detta slutet på cykeln för dualitet och för oss betyder det helt enkelt att rensa vägen för inledningen på en ny cykel. Det kommer att vara en ny början och en fortsättning på höjandet av era medvetandenivåer, att låta er stiga till ännu högre nivåer. Vi kommer också att dela dessa tider med er och är till stor del en del i er framtid. Vi hjälper er att så småningom bli Galaktiska Varelser och det kommer att ske genom att ni rättmätigt återfår er plats hos oss.Vad ni har nu är inte er sanna verklighet, utan en som ni har skapat över årtusenden som gått sedan ni steg ner från de högre dimensionerna. Inte en enda själ var tvungen att göra detta, och varenda en av er gick frivilligt med på att få den här upplevelsen. Du gjorde det med fullkomlig tro på vetskapen att hur mycket du än irrade dig bort från ljuset så skulle det ändå finnas en tid när du skulle kallas tillbaka och få hjälp med att göra så. Den tiden är förstås nu, och inom kort kommer du att veta helt säkert att du står stadigt på vägen mot Uppstigning och att ingenting kan stå i vägen eller försena detta. Kan du inte känna skillnaden redan i energierna runt om dig, då de har blivit mer av Ljuset och så upplyftande. Energierna av rädsla har dämpats, och när du får bekräftelse på omfattningen av arresteringarna och avgångarna av de Mörka tjänarna så kommer också det att hjälpa dig att leva mer fredligt.

Den frihet som så länge har nekats dig återvänder nu och du kommer inte att tvivla alls på att den gamla paradigmen har blivit förstörd. Den nya har redan tagit sin plats och inger dig ett nytt hopp och en ny tro på en underbar framtid. En del av er har sett glimtar av den och det har inspirerat er och förändrat er syn på livet. Det är så annorlunda än vad ni har nu att ord verkar otillräckliga för att beskriva det, och en märkbar aspekt är känslan av kärlek som kommer till dig från alla håll. Om du någonsin har upplevt en sådan energi tidigare är det sannolikt att det bara varit en tillfällig upplevelse, medan de högre dimensionerna alltid är närvarande.

Ni har ett uttryck som säger ”det är kärlek som får världen att gå runt” och ni inser inte hur sant detta är. I själva verket är det bristen på kärlek som har rivit sönder er Jord och gjort att ni känner er skilda från ert Gudsjag. Kärleksenergi är den mest kraftfulla av alla energier och skulle kunna ändra era omständigheter på ett ögonblick om ni alla kunde komma tillsammans på det här sättet. Många av er har upplevt vad kärlek kan göra, särskilt när den används för att hela. Den kan förvandla de lägre vibrationerna och det är därför ni ofta blir ombedda att sända kärlek till dem som är i den mörka Kabalen.

Tänk på dessa saker och när du känner att du vill hjälpa mänskligheten, sänd ut kärlek till dem som är klart i nöd. Resultatet kanske inte blir omedelbart men var säker på att det hjälper även om det tar tid innan det visar sig. Ljuset kan byggas upp på ett sådant sätt att det sker när du helar dig själv. Om du inte redan är en pelare av ljus, öva dig i att se dig själv som en sådan och du kommer helt säkert att skapa en runt dig. Du kommer också att se att du kommer att attrahera andra själar av liknande slag, då de kommer att känna dina högre vibrationer. Tänk dig om alla runt omkring dig var av Ljuset och du börjar få en känsla av hur det är att vara i de högre dimensionerna. Begränsa inte dina förväntningar för vad Uppstigning betyder för dig, eftersom det kommer att befria dig från alla konflikter och problem som drabbar er nu på Jorden. I framtiden kommer du inte att förvänta dig någonting, eftersom du kommer att se att Skaparen har dragit försorg om dig på alla upptänkliga sätt.

Så, mina kära, var fast beslutna att stå ut med vad som än kommer i er väg mellan nu och Uppstigningen. Låt inte något trycka ner er, för vad det än är som drabbar er kommer att vara kortlivat. Om du lider förluster av något slag kommer det att vara upp till dig, och kom ihåg att du inte kan ta någonting med dig in till de högre vibrationerna, såvida det inte är kompatibelt med dem. Det är därför ingen själ kan tvinga sig in i dem, och kommer automatiskt att finna sig själv vara på rätt och motsvarande nivå. Förstå att ni alla gör framsteg i er egen takt och har lika möjligheter att välja vägen till Uppstigning. Så bli inte upprörda om en nära och älskad människa väljer annorlunda än du själv och hedra deras fria vilja. Älskade är aldrig långt borta och du kommer alltid att ha möjligheten att mötas igen.

Gör er redo att glädjas själva och känna er fria att uttrycka era känslor, för så snart förändringarna kommer och ni ser fördelarna så kommer ni att bli extatiska. Firande kommer att bli ordningen för dagen och tro på oss när vi säger att vi skall organisera några minnesvärda händelser och att vi skall delta i dem. Glädje och lycka kommer allt närmare och kommer att bära er hela vägen fram till Uppstigningen. Det finns svåra perioder fortfarande som måste gås igenom, men ingenting kommer att vara särskilt länge och om detta skapar nya behov kommer vi att vara där för att hjälpa er.

Vi arbetar redan bakom scenen och kommer att vara glada när vår verksamhet kan bli mer öppen. Vår prioritet just nu är att stoppa de stridande parterna från att komma till skott och vi har inga tvivel på att vi kan förhindra varje försök att starta ett nytt krig. Ni kommer att förfäras över och utan tvivel bli arga när ni får veta hur många gånger de Mörkas tjänare har försökt att starta ytterligare ett krig i Mellanöstern. Vi kommer inte att dröja oss kvar vid så obehagliga saker men ni behöver veta vem som har motarbetat er under så många, många år, ofta i förklädnad av att arbeta för er.

Vi fortsätter att nära övervaka Moder jord, då det finns fysiska händelser som kommer att inträffa, och några områden är mer benägna för dem än andra. Vi har inte tillåtelse att stoppa dessa för de är nödvändiga, men vi vill göra allt vi kan för att minska skadorna på er och göra de omfattande skadorna till ett minimum. Omständigheterna kunde mycket väl ha blivit förfärliga om de Mörka hade fått som de ville, men vi har stoppat deras planer på att framkalla katastrofer för att minska populationen på Jorden. Vi vet att många av er inte kan förstå att någon kan falla så lång ner, men med en nästan total förlust av ljus så har sådana själar förlorat varje känsla av medlidande.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag tackar er alla som har hjälpt till att sprida inte bara dessa utan många budskap från källor av Ljus. De har lyft upp så många människor och förberett dem för Uppstigning. Gud välsigne er alla.


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Gertie
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012