Followers

PUTIN

lördag 3 mars 2012

SaLuSa 02.03.2012


 SaLuSa 02.03.2012Ta varje dag som den kommer, då ni aldrig vet vad ni kan förvänta er när så många förändringar står på randen till att äga rum. Det finns inga tvivel om att våra allierade uppnår stora framsteg på många fronter, och att ni snart kan se fram emot en period av explosiva utvecklingar. Ni ser redan hur vittgående vårt sonderande har varit för att bortföra korrupta individer från bankklubbarna, och det är inte färdigt. Såsom ni kan se så är det inte bara att korruptionen har avslöjats utan också de som är ansvariga. När väl dessa avslöjanden tar full fart så kommer ni att bli överraskade över hur många människor som kommer att träda fram med mer information. Våra genombrott har upptäckt planer som har involverat biljoner av dollar och högst upprörande och fräckt agerande för att stjäla från de rättmätiga ägarna. Vi ämnar se till att sådana pengar ges tillbaka till dem, under förutsättning att de var legalt förvärvade från början. Mycket av dessa pengar har kommit från allmänt ägande och i själva verket så handlar det om astronomiska belopp. Det är inte undra på att ni har blivit förnekade tillräcklighet för era behov då det har avletts till privata konton och hemliga operationer. Vi har satt ett stopp för sådana kriminella handlingar så att krig kan betraktas som något från det förgångna och att världsfred utlyses. För att göra allt detta så måste vi backas upp av de större regeringarna, men enbart efter att de har blivit renade från de som inte har era intressen i hjärtat. Vi arbetar på detta och åtalen mot dem förbereds nu. Det är ofta en fråga om varje medlem har i sanning följt eden, och tyvärr så har mycket få av dem gjort så.

Så Mina Kära, vi vet helt klart vad som krävs för att driva på, men ibland är uppgiften så stor att det tar en hel del förhandlingar. När vi och våra allierade slår till så kan ni vara säkra på att vi har täckt alla möjligheter och kommer att bli framgångsrika. Vi har väl planerat för denna tid sedan många år tillbaka och våra stora resurser kommer att se till att vi är uppnår våra mål. En av våra största fördelar är att vi kan ta oss vart än vi vill utan att upptäckas. Det betyder att vi känner till de mörka Tjänarnas planer, men det betyder inte att vi alltid kan blanda oss i. Det finns Universella lagar som styr allt agerande, och vi måste observera era rättigheter att göra era egna val av fri vilja. Även om det kanske är svårt att förstå, så gäller det också de mörka Tjänarna. Vad som ofta händer är att ni ger bort er fria vilja genom att inte motsätta er vad de har indikerat att de gör. Dualitet är mer av ett spel än ni har tänkt er, och ett allvarligt spel. Ni kan dock nu börja slappna av då kabalen och deras organisation har lidit en stor förlust av makt på grund av vårt handlande.

Ljuset, vilket växer hela tiden, när fler och fler själars hjärtan kan nås, och uppvaknandet sprider sig runt världen. I varje land, utan undantag, så insisterar folk på att de får veta sanningen, och kräver att deras representanter ger dem den. Ursäkter och undvikande att reagera accepteras inte längre, och handlingar förväntas. Som ni redan har sett i en del länder så har det resulterat i massiva demonstrationer. Folket har talat och de kommer att lyssnas på i framtiden. Politik som ni känner till det kommer i själva verket inte aldrig att komma tillbaka, då i den Nya Åldern så kommer de som är av Ljuset att bli identifierade och utsedda tack vare deras allians med Skaparen av allt liv.

Det blir ett mer spirituellt sätt till allt, vilket påverkar livskvaliteten. Till och med religionerna måste omvärdera sina metoder och lärdomar, så att det kan ses som ärliga och skrupelfria och sanna mot Ljuset. Många religioner har satt sig för att använda sina positioner för att ha makt och kontroll över deras anhängare, och använder tyvärr fruktan för att hålla dem i styr. Faktum är att ni inte behöver hjälp från utsidan för att förstå sanningen, då allt hålls inombords. Ni följer er egen väg och ibland för det er dock till någon som rest längre än ni har, som kan ge vägledning. Alla beslut som ni fattar kontrolleras intuitivt, så finn ett sätt att hitta ett lugnt ögonblick eller två för att göra så. Problemet är att folk ignorerar sin intuition om det inte bekräftar vad de verkligen vill göra.

Ni har mycket att lära er under den korta tidsrymd som återstår innan Upplyftningen. Det kommer dock att bli högst njutbart då ni absorberar den nya förståelsen av livets mening, och inser att det är menat att vara en glad och lycklig erfarenhet. Inte bara det, ni kommer att föra er upp på en väg som introducerar er till vad ni kan förvänta er efter ni lyfts upp. Det är när allt kommer omkring er intention att återgå till de högre rikena, som ni har arbetat så hårt för att nå. Det kommer sig naturligt då det är bekant för er sedan den tid då ni reste den vägen, för att sedan sänka er ned till den tredje dimensionen. Ni är förtjänta själar som visat er vara kraftfulla, och med förmågan att överkomma mörkret.

Den Galaktiska Federationen är så glad att ni till slut får bevisen på förändringar, på ett sådant sätt att det inte kan förnekas att det äger rum. Med vår intention att låta er se våra skepp oftare så har det lindrat misstänksamheten som en del av er har haft om att vi är potentiella erövrare. Vi har visat under många år att till och med när vi blir provocerade så kan vi hantera det utan någon aggression eller hänsynslösa handlingar. Vårt sätt har alltid varit i ett erkännande av heligheten av allt liv, vilket vi hedrar och dyrkar, eftersom var och en är en del av Skaparen. Samma sak gäller för Illuminati, då trots all deras ondska så är vi tvungna att se dem som själar av Ljuset som alla andra. Deras Ljus kanske är svagt, men det är i vilket fall som helst fortfarande möjligt att från den positionen växa till fullt Ljus. Deras öde kommer att bestämmas på Jorden, men från ett andligt perspektiv, och det betyder att det kommer att visas nåd och medlidande.

Jag är SaLuSa från Sirius, och när som vi för oss in i nästa fasen av er väg mot Upplyftningen, så känner vi oss så privilegierade att vara de som har lovat att se till att ni är fullt förberedda. Det kommer att bli en högst underbar tid, och ni kommer att ha en frihet såsom ni inte har upplevt i er nuvarande dimension. Ni har inte mycket tid kvar att leva under de nuvarande förhållandena, och snart kommer ni att bli ytterst förvånade över hur fort som förändringarna sker. Var djärva och gå i ert Ljus i den sanna kärleken ni har, och är. 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per StaffanDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012