Followers

PUTIN

söndag 18 mars 2012

SaLuSa 16.03.2012


 


SaLuSa 16.03.2012Ni har ett lustigt uttryck om hur stöveln sitter på fel fot, och det är så det är nu när Ljuset dikterar vad som händer, även om de mörka Tjänarna aldrig ger upp med att försöka utöva kontroll över saker och ting. Snart kommer de att tvingas att ge in inför våra krav, och eftersom de inte har några sätt att fly undan så finns det just inga alternativ för dem. Det betyder att vi och våra allierade kan driva på med våra planer. Alla projekt är på gång och det kommer att resultera i en plötslig rikedom av information som når er. Utvecklingarna är nu så att fakta inte längre kan gömmas, och det kommer att bli en explosion av folk som kommer fram för att berätta vad de vet. Det kanske tar längre tid med Vatikanen då det liknar ett hemligt samfund som har gömt undan sina mörka hemligheter. Inget kommer dock att förbli förseglat under en längre tid, då ni har en rättighet att veta sanningen och utsträckningen till vilken ni har blivit lurade. För närvarande är ni tvungna att förlita er på oss då det gäller sanningen, eller andra källor av information som finns på ert internet. Det är relativt fritt från inblandning, även om de mörka Tjänarna kommer att fokusera sig på de som kommer ut med sanningen, vilka är förberedda att avslöja mycket om vad som har hänt eller vad som händer nu och som är ett hot mot er nu. Vi har en översikt av det hela, då från vår plats i skyn så kan vi observera vad som händer i alla delar av världen. Vi ser om och till de av Ljuset som är speciellt skyddade på grund av deras vikt för alla på Jorden, och vi har en stor roll att spela med att se till hur förändringarna går igenom som planerat. Vi är de osynliga krafterna som opererar var helst och överallt där de mörka Tjänarna sannolikt är. Många av dem känner nu till den roll som vi spelar och tvingas nu motstridigt att acceptera att de inte kan förhindra framsteg. Inte heller kan de stoppa renandet som är på väg, det involverar också att göra deras baser obrukliga och deras kärnvapen ineffektiva och oanvändbara.

Var säkra på att så snart som vi kan göra nyhetssändningar till er så kommer vi att göra det då alla behöver känna till våra intentioner då det gäller er. Det är också viktigt att ni känner till att medan vi tvingas att bortföra krigsobjekt så resulterar det inte i förlust av liv och oberoende av om det är flygplan eller skepp på havet så lyfts besättningen bort från planeten. Vid en passande tid kommer de att återkomma, men inte som krigskrafter utan som fredskrafter. Det betyder att de kan omskolas till arbeten som inte involverar stridigheter. Det illustrerar våra höga intentioner att framföra till er att vi är Ambassadörer av Ljuset, och för med oss meddelanden av fred och förening. Det är dags att komma samman som en stor familj, vilket vi i själva verket är i Guds ögon. De som inte kan ge upp sina fördomar mot andra baserade på färg eller trosuppfattningar har ingen plats i Upplyftningsprocessen. Inte förrän alla människor accepterar att ni är Alla En and lever i enlighet med detta så blir det inte enmassupplyftningen. Genom era val och handlingar kommer ni att bekänna färg och det kommer att avslöja exakt var ni är på er Utvecklingsväg.

Låt oss igen bekräfta att ni inte kan uppnå existensnivåer vilka är högre än er egen vibrationsnivå. Ni kanske har goda familjemedlemmar eller vänner som ni älskar och som ni önskar att de kommer med er på er väg mot Upplyftningen. När det kommer till deras spirituella utveckling så kanske de inte nödvändigvis är redo för sådana framsteg, och ni måste tillåta dem att gå sin egen väg. Eftersom allt är i Nuet, och i de högre dimensionerna finns det ingen tid som ni upplever det, så finns det alla chanser att ni återförenar er med dem. Kärlek är en mycket kraftfull länk som inte kan brytas, och kommer att föra er samman igen. Låt oss också föra fram en annan viktig poäng som behövs förstås om ni vill avancera. Ni kan inte förvänta er att göra så om ni vägrar att släppa allt hat då det gäller andra själar. Från er synvinkel kanske ni har goda anledningar att känna så, men det kommer hela tiden att hålla er tillbaka. Var förberedd på att vara storsinta och ”förlåta” de som ni tror har syndat mot er. Detta är det största agerandet som ni någonsin skulle kunna ta på er för att bevisa att ni har utvecklats, och det hjälper också mycket den andra själen som är involverad. Tänk på det Mina Kära, och skapa fred er emellan innan det är för sent.

När ni väl har satt ert sikte på Upplyftningen så gör en ansträngning på er väg så att det blir en väg av komplett Ljus och Kärlek, Det är mycket lättare att göra det än ni förmodligen tänker er, det behövs bara lite tanke och ihärdighet. Om ni gör ett misstag så försök att göra bättre nästa gång och så kommer ni nästan helt säkert att lyckas. Ni kommer i själva verket att känna hur ni själva blir frigjorda från de gamla vibrationerna, och de kommer inte längre att dra er åt sig. Kom också ihåg att ni får hjälp på vägen, inspirerad och alltid påyrkad framåt i Ljuset. När ni gör så, så kommer ert ego att ha mindre inflytande över vad ni gör, även om det har programmerats av er för att vara lojalt med ert jag. Det betyder ofta att ni sätter er själva först i situationer där ni skulle vara rådda att tänka först innan ni handlar. Att ge av er själva till andra kommer att visa att ni förstår Enheten Av Allt Som Är.

Ni har många, många saker i era sinnen när denna cykel kommer till ett slut, och det är till er ära att mycket av det har med andra människor att göra. Mina Kära, var dock snälla att ge tid åt era egna behov, och glöm inte bort era skyldigheter mot er egen livsplan. De flesta själar kommer att ha en instinktiv känsla om varför de är här, och det är viktigt då ni har era lärdomar att lära er för att sätta ett slut på er tid i dualitet. Att finna en balans är väsentligt och sedan kan ni gå vidare utan att känna er pressade, med kunskap om att ni tillfredsställer era egna behov likväl som andras. Ni kommer snart att veta när har funnit det, då livet får en ny mening och går vidare mycket mer smidigt.

Jag är SaLuSa från Sirius, och mycket uppmuntrad utav framstegen som våra allierade har gjort. Vi har vänner på mycket höga positioner, som är beredda att använda deras auktoritet för att assistera oss mot de mörka Tjänarna, som vilket vi redan har sagt är så gott som slut på som en stor kraft. De trodde de var oövervinnliga, men har lärt sig på ett svårt sätt att de i själva verket inte har något att sätta emot Ljusets krafter. Vi har som ni kanske säger, bett dem att tyst ge sig iväg, men tyvärr såsom bortskämda barn så tycker de inte om att göra vad de blir tillsagda. Hys ingen rädsla, vi helt överlägsna dem, och de kommer att tas ut ur cirkulation så att säga, och placerade där de inte på något sätt kan bland sig i med er. Vi säger till er att gå vidare med era dagliga aktiviteter med kärlek i era hjärtan och vi skulle inte begära mer från er.
 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012