Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 03.12.2012


 


SaLuSa 03.12.2012
Trodde ni att ni någonsin skulle komma fram till den 21 december, och här är det nu vid er tröskel. Det kommer fortfarande fler energiförstärkningar innan denna speciella dag, och var och en av er som planerar att lyftas upp kommer att vara helt redo. Har ni någonsin insett vikten av er del i Upplyftningen, och vilket enastående tillfälle det kommer att bli. Kan ni förstå vad som händer över allt i Universum, och de stora förändringarna av storslagna proportioner. Vilka krafter kan utöva sådana krafter över elementen och allt som är. Mina Kära, det är ingen mindre än Gud som förordnande att Upplyftningen skulle äga rum vid denna tid. Experimentet dualitet är färdigt och ni har upplevt det, och kommit ut ur det med flaggan i topp. Ni har inte än insett vilken underbar bedrift ni har genomfört, men det var alltid välkänt att ni till slut skulle lyckas.

Ni har all rätt att vara nöjda med er själva, och det skulle inte vara någon överdrift att säga att ni har åkt till helvetet och kommit tillbaka. När ni startade hade ni igen aning om vad ni skulle stöta på, men ni gjorde så med tillräcklig tro på er själva och självförtroende. Om ni ser tillbaka nu så är det onödigt att söka dömande av de som hitintills har misslyckats med att lyfta upp sig själva i Ljuset. Det var känt att de flesta själar skulle dras in i den negativa sidan tidvis, och det hålls inte emot er. När allt kommer omkring så har ni i de flesta fall redan övervunnit era svagheter genom att förstå era problem via karmiska erfarenheter. Frihet är ett underbart attribut att ha, men som ni har lärt er, så kommer det till ett pris då ni är ansvariga för ert handlande och även ord. Ert Svärd av Ljus har finslipats i djupet av mörkret, och nu skiner det ut mer strålande än någonsin.

Ni var redan högst upplysta själar när ni tog på er dualitet, men nu är ni än mer kraftfulla som ett resultat av era upplevelser. NI är redo för större ting i tjänst till Ljuset, och bli de Mästare som var ert öde. Det är inte undra på att ni har fått utmärkelser och beröm, då ni fortfarande inte har insett hur stora ni är. Varelser från hela Universum samlas för att bevittna er Upplyftning, och det i sig självt är en speciell händelse och den är unik för ni lyfts upp med era fysiska kroppar. Det är anledningen till varför det nyligen har förekommit en så hög koncentration av Ljus som har skickats till Jorden, för att se till att ni är väl förberedda. Vi får naturligtvis inte glömma att nämna Moder Jord, en högst vacker och underbar själ i sin egen rätt. Hon är också just precis redo att föra er framåt in i de högre dimensionerna, där ni alla helt riktigt kommer att bo.

Vid detta stadium så kan absolut ingenting förhindra att Upplyftningen äger rum, vilket är än mer en anledning till varför vi är överraskade över att den sista kabalen inte erkänner sitt underlag och drar sig tillbaka. Deras mentalitet är sådan att de slåss till det bittra slutet, och utan hänsyn till deras egen utveckling eller förlust av liv. Ändå, precis som ni, så oberoende av hur långt de har fallit, så har de fortfarande deras oföränderliga Gudsgnista, som fortfarande kan tändas med en flamma av kärlek. De kommer att behöva stor kärlek för att återgå till Ljuset och de kommer att få det från stora kärleksfulla änglasjälar som tjänar Guds Vilja. Ni kan också spela er roll genom att skicka dem er ovillkorliga kärlek, för att hjälpa vakna upp igen. Ingen själ överges även om det betyder att ni sänds tillbaka till Gudomen för att återigen skickas ut för vidare erfarenheter.

Mycket snart kommer saker och ting i era liv att förändras för evigt, och det blir bara början av en hel serie av dem. Ni kommer absolut att lägga märke till skillnaden, och finna att energierna runt er är så upplyftande och det blir en permanent förändring. NI återgår till nivåerna som är mer i linje med ert sanna jag. Det är inte lätt att hitta ord som kan beskriva euforin och sagolika glädje som ni kommer att uppleva, men när vi väl har känt på det så kommer ni aldrig att vilja sänka er ned igen i de lägre energierna. Det är en paradox att när ni har allt som ert sinne kan tänka sig så är era behov enkla och exakt för vad ni behöver istället för att inskaffa ting bara för dess egen skull. Människan har tenderat att samla på sig och söka ägandeskap för personlig vinning, men i framtiden kommer ni inte att ha några sådana böjningar.

Som vi tidigare har sagt så blir förmodligen den mest djupgående insikten som ni får, att hur lite eller ens något slitande arbete ni kommer att behöva göra. De flesta av era behov kommer att tillfredsställas genom tankekraft, och många andra funktioner genom våra Super-datamaskiner. De är långt bortom allt ni kan tänka er och har enorm kraft och kapacitet. I själva verket så överskrider deras medvetande det av mänskligheten i dag med stora mått. Kanske att er totala frihet blir er glädje, för som en ansvarig Galaktisk Varelse så kommer ni att kunna resa utan några begränsningar. Att träffa andra Varelser och njuta av att lära sig om andra civilisationer kommer att visa sig attraktivt, då ni har en naturlig tendens att samla ihop kunskap om dem.

Tills att ni har vant er vid idén att allt är i Nuet så kanske ni blir förvillade, men också spända inför tillfället att resa till vilka som helst av era tidigare liv eller historia av er Jord. Linjär tid är i själva verket begränsande, då ni ser framtiden och det förgångna som separerade. Så ni kommer att ha så mycket att lära er och ändliga upplevelser då ni expanderar era nivåer för att uppnå Super-medvetande. Vid det laget kommer ni att ha större skapande krafter, och det finns bokstavligen inget som ni inte kan göra. Ni kommer att vara som gudar och ha liknande kraft, som ni bör vara tillräckligt visa att använda på rätt sätt, och för det högsta goda. Vi har dock på något sätt hoppat långt in i framtiden, och er utveckling kommer inte att bli till närmelsevis så snabbt som den är för närvarande. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och så glad att vi kan tala om er framtid, vilken närmar sig så snabbt. Beklaga er inte över att ni lämnar den gamla civilisationen bakom er, då ni har spenderat hundratals liv om inte tusentals av liv i den. Det finns föga om något alls som den kan lära er, och som ett kollektivt medvetande så har ni alla fördelarna från era kollektiva erfarenheter. Framför er finns fler utmaningar och även om dualitet fortfarande existerar så kommer den osannolikt att attrahera er vid era nya medvetandenivåer. Så ni har mycket att se framemot ni har nästan kommit dit nu. Vi skickar som alltid vår kärlek, och ni behöver fortfarande all hjälp för att ta er igenom Upplyftningen.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm 
Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012