Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 10.12.2012


 


SaLuSa 10.12.2012
Vi hoppas att varje person som är medveten om betydelsen av 12-12 förbereder sig för att föra in de nya energierna. Det kommer att påverka alla till en viss utsträckning i vilket fall som helst, men det är långt bättre om ni medvetet tar steg för att delta. Vad ni kommer att göra är inte bara att hjälpa er egen upplyftning, utan också att jorda energierna för andra så det kan dra nytta, inklusive Moder Jord. Med ert medvetande och fokus på energierna så bör ni känna resultatet av dem som går in i era kroppar. En viss yrsel kommer att vara normalt och en känsla av intensiv frid och lugn. Njut av det och vet att ni har lyfts upp till en ny nivå av medvetande, vilken är en som bör förbli med er.

Andra runt omkring er kommer att känna era energier, och ni kommer att finna att mycket unga barn ofta kan se Ljuset inom er aura. NI kommer också att finna att er nya nivå av lugn kommer att göra det möjligt att ha absolut kontroll över era känslor. Chanserna av ni blir involverad i negativa känslor är mycket avlägsna, och ni blir i själva verket en faktor för att transmutera dem genom er blotta närvaro. Tills att ni vänjer er vid de högre energierna så kanske ni kommer att finna en oemotståndlig impuls att omfamna dem. När ni känner kärlek för er familj av själar, så är det bara naturligt att ni vill dela den med dem.

För tillfället så är ni med själar på olika nivåer, men tänk er hur underbart det kommer att bli när ni bara är med de som är som ni. När ni är helt fria från dualitet så ser lagen om Attraktion till att det är så, och livet blir en avslappnande och njutbar erfarenhet. Det är också anledningen till att när Upplyftningen väl har ägt rum så kommer det olika förändringarna att brådskande ske, då de som skulle motsätta sig dem inte längre är vid er nivå. Som ni vet så har det varit ett ytterst svårt år för alla som har varit involverade med att genomföra förändringarna, den mörka kabalen skulle ha dragit sig tillbaka scenen, och låta Upplyftningen gå framåt obehindrat. Istället vägrade de vid upprepade tillfällen att samarbeta, och gjorde ett sista försöka att förstöra framstegen redan gjorda. Nu är deras inblandning inget mer än en irritation och de vet att deras dagar på Jorden kommer att upphöra mycket snart. 

Vi inom den Galaktiska Federationen har alltid beaktat varje möjlighet då det gäller Upplyftningen. Så var lugna, för även om vi inte har uppnått mycket än så länge, så har det nödvändiga arbetet gjorts så att omedelbart efter Upplyftningen så blir det full fart framåt. Denna gång så kan det öppet genomföras, och vi kan se till att ert media är öppet och fritt kan rapportera sanningen. Det är inte nödvändigt att påpeka att mycket kommer att ske runt på alla olika ställen runt om i världen, och vi kan snabbt eliminera alla föroreningar i luften, vattnet och marken. Vi har i själva verket hållit det under kontroll under en lång, men har bara låtits gå så långt på grund av karmiska skäl. Mycket snart kommer vi inte längre att vara handikappade på grund av dem, utan fria att arbeta med er och andra Utomjordingar.

Förändringarna som ni nu kommer att uppleva kommer att bortföra allt vad som återstår av alla förbindelser med de gamla vibrationerna och det gamla paradigmet. Mycket av vad som skall förändras måste ske under en längre tid, på grund av den mängd arbete som är involverat. Det viktigaste för att eliminera fattigdom, hemlöshet kommer dock att få vår omedelbara uppmärksamhet. I det förgångna kunde ni ha haft liv med många behov, och de mörka Tjänarna har avsiktligt förhindrat er från att ta del i överflödet av rikedomar i världen, under en mycket lång tid. Den nya cykeln kommer att se en helt ny inställning mot livet, när allt kommer att delas och det inte blir någon girighet eller korruption, eller system där folk kan skapa vinster på andras bekostnad. 

Rättvisa och ärlighet kommer att råda i allt som görs, och tjänster kommer att betalas vad som är skäligt. Sanning har ofta varit svår att finna, men i den Nya Åldern blir det helt normalt, då det blir helt uppenbart om någon inte är helt ärlig. Som ni kan se, så blir det ett nöje att träffa folk med kunskap om att det är helt pålitliga och också utav Ljuset som ni är. 2013 blir ett år av stora framåtskridanden, då allt som är planerad naturligtvis kommer att framåtskrida utan svårigheter. Då det framskrider så kommer ni fortfarande att fortsätta att utvecklas, men dock något långsammare, och ni kommer att växa än mer då det gäller ert medvetande. Supermedvetande är ert mål, vilket för er till en helt annan nivå. Ni kommer att få tillräckligt att vänja er vid inom kort, så tänka inte på er mer avlägsna framtid.

Vi tillsammans med andra civilisationer observerar er och er Jord mycket uppmärksamt, både från en vetenskaplig och personlig utgångspunkt. Var och en av er speciell och utvald för att uppleva Upplyftningen. Många Ljusarbetare behövdes till exempel för att etablera en situation för att göra det möjligt att Ljuset tog över och besegrade de mörka Tjänarna. I detta har ni varit superba och visat vår tro på er inte var felplacerad, och kom ihåg att det hela tiden var er fria vilja som bestämde. Vi hjälpte er såsom också andra Varelser har, men i slutändan kan ni ta åt er all äran för vad ni har uppnått. Med tiden kommer ni att få veta med om er tid i dualitet, och era många liv då ni har upplevt alla extrema situationer som ni kan tänka er. NI kommer snart att lägga det bakom er, och ingen kommer att hålla er skyldig för tidigare obetänksamheter. Från en karmisk synpunkt så har ni betalat tillbaka redan, och för de som lyfts upp så kommer inget att föras vidare efter att denna cykel tar slut.

Mina Kära, låt bara saker och ting flöda och bli en del av det, och vet att ni kommer att lyftas upp och sedan kan ni lägga all oro och alla bekymmer bakom er. Alla kommer att ses om i enlighet med deras behov, och alla kommer att behandlas med vördnad och respekt för deras suveränitet. Ni har nu alla anledningar för att verkligen bli uppspända då det nu bara är några dagar kvar, den långa väntan är nästan slut och stora händelser kommer nu att påbörjas, som ni redan är medvetna om. Vi vet att del av er fortfarande oroar er för hur det blir med era vänner och familj, men låt oss åter igen bekräfta att varje själ kommer att finna sig själva precis där de är menade att vara, baserat på deras överenskommelse innan födseln. Kom också ihåg att ni aldrig kan vara helt separerade från varandra om det finns en kärleksförbindelse mellan er. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och ger min kärlek till alla ni vackra själar. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm 
Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012