Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 05.12.2012


 


SaLuSa 05.12.2012
Med bara dagar kvar till er första del av era upplevelser av ett kraftfullt upplyftande, så uppmuntrar vi er att arrangera så att ni är fria den tolfte, och kan slappna av och njuta av det. Som ett nyckelögonblick i er Upplyftningsprocess, så är det en dag man skall vara helt medveten om och komma ihåg för dess intensiva energier. Det är inte så att varje person har en identisk upplevelse, men om ni är förberedda för den så kommer ni få kvar vissa minnen av förändringarna inom. En del av er kommer att vakna upp från er sömn innan 11.11 Universal Tid, och kommer att kunna ha fullt medvetande av vad som äger rum. Andra kommer att sova igenom det, och ni kanske får livliga drömmar när energierna är verksamma. Alla kommer dock att få energierna och gynnas av dem oberoende av deras medvetandetillstånd vid den tiden.

Att ha Upplyftningen som följer så snabbt efter 12.12 betyder att ni kommer att få en fortsatt upplevelse, som kommer att förhöja era förnimmelser och lämna er utan tvivel om att ni har gynnats av det. Det kommer att bli ett högst upplyftande tillfälle och det blir en ny stämning av lycka och glädje inom de som ni träffar på. Ni kommer att kunna känna skillnaden i människor runt omkring er, och känna ett djupare lugn och frid som om att allt mörker helt plötsligt är borta. Det kommer att visa sig i folks ögon, då det när allt kommer omkring är själens säte, och kärlek kommer att utstrålas mer kraftfullt än ni tidigare har lagt märke till. Stressen i livet kommer att minska och bytas ut mot en vackert avslappnade känsla, som om ni inte har något bekymmer alls i världen och det är där Mina Kära som vi vill att ni skall befinna er. Problemen och slitandet associerat med era normala liv kommer gradvis att elimineras utav förändringarna som ligger för handen. 

Om ni är en som upplever föga förändringar i er själva, så var inte oroliga då det enligt er metabolism påverkar olika människor på olika sätt. Från och med denna månad så kommer er framsteg att gå allt snabbare, då spänningen byggs upp inför möjligheten för avslöjanden. Det kan komma på olika sätt, så förvänta er det oväntade då olika varianter är möjliga. Vi föredrar fortfarande ett organiserat avslöjande så att det kan göras till ett officiellt tillfälle, som kan sändas globalt. Många länder har redan gjort det känt att vi är välkomna att besöka dem, och var och en kommer i tur och ordning att få ett besök. Större händelser som en överflygning kommer att hända lite senare, då det redan finns en stor acceptans för vår närvaro. Vi är alltid medvetna om möjligheten att räddselfaktorn kanske inte helt har eliminerats. 

Folk kommer snart att börja tala bland sig själva om Upplyftningsprocessen, då de har hört att något stort är på väg att äga rum. Det kommer att bli en del förvillelse då de inte kommer att veta vem de skall vända sig till för att få sanningen. Som Ljusarbetare kan ni komma till er rätt och mjukt berätta, och var försiktiga att inte tala för mycket om ”sluttidsscenariot”. Alltför många människor har hakat på historier om ”slutet på världen”, utan att ha fått veta att slutet enbart betyder en ny början. Den nya Jorden väntar på er och kommer som tidigare att förse era behov, som blir helt annorlunda från vad de är idag. I själva verket, eftersom era behov kommer att bli mycket små, kan den ej förorenande Moder Jord koncentrera sig på hennes egna behov. 

Som ni börjar förstå, kärlek är nyckeln till allt och ni kommer att bli Guds uttryck av det som inkarnerade Varelser. Att vara fria att dela er kärlek med allt liv blir en ny erfarenhet för er. Ni kanske hade era ögonblick i dualitet, men i framtiden kommer ni att veta hur det är som ett normalt tillstånd. Kom dock ihåg att älska er själva, då det inte på något sätt är egotistiskt att erkänna er guds jag. Var kärlek och ge av kärlek och så kommer det att ges tillbaka till er tio gånger om. Tänk er att inte behöva ifråga sätt en persons intentioner mot er, och kunna lita på alla. NI kommer snart att bli vana vid de nya förhållandena, vilka kommer att bli mer välkomnande efter era liv i dualitet.

Då era vibrationer för sig allt högre så kommer ni att finna ni inte bara kan stoppa åldringsprocessen, utan också omvända den. De är välkomna nyheter för dem bland er som är i den äldre generationen. Till slut kommer alla själar att ha kroppar som är kristallina, och i ett uttryck av hur ni var vid er höjdpunkt. Det betyder också att ni inte kan ha någon sjuklighet, av samma anledning. Perfektion existerar i alla högre riken och gäller alla former av liv, som har en förhöjd nivå av medvetande. Tala till träden eller vad än som fångar era ögon och så får ni ett svar. 

Med alla variationer i väder som ni nu får så kommer ni att finna det mycket skönt med dagligt tempererade förhållanden. Det finns inget behov av dag och natt, då till exempel ert sömnbehov kommer att vara mycket mindre än nu. Med en ljuskropp som till i viss utsträckning själv regenererar så kommer ert behov av näring att vara mycket litet. En stor del av vad ni behöver kommer till slut att komma från energin runt omkring er, men vi njuter fortfarande av underbara naturdrinkar och en del mat. Ni förstår nu varför när vi reser genom Universum i vår Moderskepp att vi är självförsörjande, men i vilket fall som helst har vi bara mycket små behov. Förstå att era kroppar kommer att vara utav en annorlunda sammansättning, och ni kommer inte att uppleva hungerkänslor som ni gör nu. 

Förvänta er inte att förändringarna kommer alla på en gång, då de normalt kommer med er fortsatta utveckling och era framsteg genom de olika dimensionerna. Det är dock roligt och tröstande att vet vad som ligger framför er, och vad ni kommer att eftersträva härnäst. För närvarande så är det viktigaste att ni inte slappnar av med er koncentration på Upplyftningen, och att ni håller er borta från allt som fortfarande är helt av de lägre vibrationerna. Ni bör fortsätta att rena era kroppar och frigöra allt som tillhör världen i 3D. Ni lämnar det nu och kan inte ta med er de gamla resterna av era förbindelser med det. Det bör vara lätt då de inte längre kommer att tjäna er på något sätt. Ni kanske också finner att ni för er bort från er gamla grupp av vänner, för de representerar inte längre era intressen. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och med mina kollegor av den Galaktiska Federationen av Ljus önskar vi er framgång på er personliga resa att lyftas upp. Var säkra på att många högre Varelser kommer att göra sällskap med er hela vägen. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012