Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 17.12.2012


 


SaLuSa 17.12.2012
Ni vänjer er vid tanken att dualitet såsom ni har upplevt det är nu förpassat till det förgångna. Så ni kan nu fortsätta med rensa ut alla personliga energier, som ni vet inte kommer att ha någon plats i de högre dimensionerna. Ni bör finna det lättare nu, då ni har lyfts in i de högre frekvenserna, då ni instinktivt kommer att veta vad som kräver er uppmärksamhet. Vändpunkten är nådd och det finns ingen väg tillbaka, och er blick bör vara fast förankrad på framtiden. Med Upplyftningen av Jorden så kommer ni verkligen att ha inträtt i den Gyllene Åldern, och kan gå vidare med omorganisationen och renandet, och etablerandet av en Galaktisk Civilisation.

Vi vet att många av er som inte kände sig särskilt upplyftade utav 12-12 har sedan dess känt förändringar inom er själva. Detta kommer att fortsätta då er kropp reagerar till energierna som fortfarande kommer till Jorden. Upplyftningen kommer att fortsätta vilket också er spirituella utveckling gör, men det kommer att ta ett tag innan nästa viktiga punkt. De kommande spännande tiderna kommer att tillåta er val då det gäller var er framtid ligger. Storslagna tillfällen kommer att presenteras för er helt annorlunda från hur det var i ert förgångna, då ert första beaktande var hur ni skulle tjäna pengar för att överleva. Inga sådana problem kommer att existera i er nära framtid, och ni kommer att ha all er tid för att följa era hjärtans önskningar. I tjänst till andra kommer att vara högst tillfredsställande och berikande då ni kommer att vara medvetna om att det är huvudmålet i era liv. 

Så då tiden går kommer ni att fasa ut vissa ting som gav er nöje i den gamla dimensionen som har förlorat sin lyster. Era önskningar kommer att vara att ha renare och mer hälsosamma sysselsättningar, och av en energi som lyfter era vibrationer än högre. Missbruk och gamla vanor kommer gradvis att förkastas, då ni finner mer intressanta och tillfredsställande sätt för att tillbringa er tid. Ni kommer aldrig att sakna något nytt att uppleva, och att få nya vänner var än ni går kommer att ge er en underbar känsla av tillfredsställelse. Var dock säkra på att många speciella relationer som ni har haft på Jorden kommer att föras vidare in i framtiden, och en stark kärleksförbindelse ser till att ni aldrig separeras särskilt länge. 

Kärlek är nyckeln till allt, vilket är anledningen till att ni uppmuntras att arbeta mot ovillkorlig Kärlek. Det är den slutgiltiga bedriften som öppnar varje dörr för er och gör det möjligt för er att fortsätta föra er uppåt genom de olika dimensionerna. Det har varit värt det att försöka göra framsteg medan ni har levt i energier som inte har varit de mest ideala för det. Ni har haft alltför många distraktioner och konfrontationer med de som har fallit in i de lägre vibrationerna. Nu bleknar Åldern av Materialism snabbt in i bakgrunden innan den helt och hållet försvinner. De framsteg ni har gjort fram till nu har uppnåtts under de mest prövande förhållandena, och vi förundras över er motståndskraft och beslutsamhet att vara framgångsrika. Det kommer att föra er långt framåt på er väg mot fullbordan, vilket är ert verkliga mål.

Ni behöver inte nödvändigtvis veta hur ni nådde denna höga punkt som för er in i den Nya Åldern. Ni har alla upplevt varje tänkbar situation eller utmaning vid någon punkt i era många liv, och den där inre rösten och hållit er fokuserade på er livsplan. Nu när dualitetscykeln nästan har kommit till sitt slut så har den föga eller inget inflytande på er längre. Det viktigaste i era liv nu är att fortsätta att se framåt, och träda in i era nya Jag. Ett jag som mjukt kommer att ta sin plats i de vackra energierna av de högre dimensionerna. Även om ni har haft hundratals liv så kommer upplevelserna ni nu kommer att få att vara helt unika och något att värdesätta under en lång tid framöver. 

Under tiden som ni väntar så gör vi från den Galaktiska Federationen oss redo att bli involverade i de många projekten som kommer att fortsätta att föra in den Nya Åldern till existens. Vi säger er att vilken dag som helst nu så kanske ni får veta saker som visar er hur när som saker och ting står för att ta fart. Vi är helt redo för handlande, och det är som ni skulle förvänta er med hänsyn till de förseningar som redan har ägt rum. Vi fortsätter att observera situationerna i världen, och som vi har gjort under en ganska lång tid nu har vi stoppat all upptrappning i Mellanöstern som annars kunde ha orsakat ett nytt Världskrig. Sådana utvecklingar är redan förpassade till det förgångna, och vi är mycket angelägna om att införa permanent global fred. Det måste komma då de låga vibrationerna av krig och allt förbundet med det inte kan existera i de högre dimensionerna. 

För de bland er som firar Jul så är det en tid för att ge och komma ihåg de som inte har det så väl ställt, och vi ser att er kärlek och generositet har långt överskridit alla tidigare tillfällen. Detta är ett tecken på graden till vilken ni alla har avancerat på er spirituella väg, och har åstadkommit en stor ökning av måttet av Kärlek som har jordats på Jorden. Med den nya Åldern som nu anländer så kommer dessa energier att fortsätta att intensifieras, och det kommer att bli en underbar känsla överallt av stor lycka och glädje. Det kommer inte att bli en kortvarig upplevelse då de höga energierna kommer att bli vad ni kommer att kalla normala. Denna känsla av sådan sagolikhet är den svåraste att beskriva med ord, det den är allomfattande och så kraftfull. Det är som om en stor kärlek har tagit fart och inträtt i varje cell av er kropp. Under en del av era ögonblick av enorm känslor av lycka och kärlek så har ni så att säga nått en hög punkt. Detta är så nära som de flesta av er har kommit till att känna nivån av kärlek som vi har hänvisat till.

Ni kommer att finna att dessa vackra känslor av harmoni och frid kommer att nå er oftare då dagarna går. Då ni har renat era egna kroppar från oönskade vidfästningar så har ni också skapat plats för mer av de högre energierna. Glöm inte bort att era kroppsceller förändras till och med nu, tills att de blir helt kristallina. Det tillåter en högre nivå av medvetande, passande en själ som träder in i de högre dimensionerna. Det är början på er väg till fullt medvetande och blivandet av en Galaktisk Varelse.

Jag är SaLuSa från Sirius, och glad att ni till sist kan se målsnöret. NI har väntat länge på dessa dagar efter er stora vistelse i mörkret. Ni är väl etablerade i Ljuset, och det kommer att fortsätta att växa exponentiellt. Ni är inkarnerad Kärlek, och vi är privilegierade att vara en del av det. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm 
Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012