Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 19.12.2012


 


SaLuSa 19.12.2012
Ni får många olika åsikter då det gäller betydelsen av upplinjeringen den 21 december. En sak är dock klar och det är att ni kommer att uppleva förändringarna i frekvenser till en större eller mindre grad. Det kan inte gå förbi utan att påverka er, men de som förväntar sig det och tar del i det kommer att få större medvetande om det. Effekten över en längre period kommer att visa att många förändringar ägde rum, men att det tog tid för dem att komma fram. Vad som bör vara uppenbart är att det mänskliga massmedvetandet fick en stor injektion av energi, vilket resulterade i en expanderad vision av framtiden. Också, att med det har insikten kommit att skapelsen är resultatet av era projektioner, av er önskningar och intentioner. Med mer Ljus som har jordats på Jorden än någonsin tidigare så behöver ni vara positiva och försiktiga då ni fokuserar era tankar.

NI kommer snart att uppleva ett förhöjt medvetande genom att lägga märke till förändringar runt omkring er. Det kanske blir subtila, men det kommer att finnas en känsla av lättnad och en lyckligare stämning eller uttryck, hos mer folk än vanligt. Det kommer också att bli uppenbart genom en mer utåtriktad inställning till livet, och vänlighet, och lägg märke till att ett nytt lugn existerar, och mindre stressade situationer träffas på. Med andra ord så har en ny frid lagts sig på Jorden, som kommer att sätta ett slut på kaos, konflikt och krig. Ni har satt scenen och vi kommer att hjälpa er att uppnå era drömmar, och så mycket behöver förändras för att föra er in i den Nya Åldern. Ni är nu vid början av en underbar tid för tillfredställelse och lycka.

Vi vet att ni kommer att fokusera er på hur ni skall förbereda er för vad som kommer, och ni vet att det är nyttigt att ha ett lugnt sinne, och på den dagen, om möjligt, finna en plats där ni kan vara i fred och helt slappna av. Energierna kommer att nå en höjdpunkt klockan 11.11 på morgonen, men fortsätta efteråt och ni kanske registrerar dessa under en lång tid. Såsom 12-12 så är det sannolikt att era omedelbara intryck kommer att bli de starkaste, men notera era förändringar under dagarna som följer efter. Allt sammantaget så skulle det vara överraskande om ni inte kände något alls, men det kunde uppstå från att ni inte kan avgöra vad som är normalt, eller resultatet av upplinjeringen. Tvivla inte på era känslor, då ni är mycket mer känsliga inför förändringar än vad ni ger er själva kredit för. 

Mina Kära, dessa slut tider är vad ni har väntat på, och de kommer inte att göra er besvikna. Vetskapen att dualitet har kommit till ett slut kommer att lyfta er upp och in i en annan dimension, och göra det möjligt för er att slänga av er era förbindelser till de lägre vibrationerna. Ni kommer att föra er från liv av osäkerhet, problem och stress, till liv av stor lycka och en glädjefull framtid i fred och förnöjsamhet. Det kan inte hållas tillbaka och de som var en del av Illuminati kommer inte längre att ha någon makt att göra så, eller påverka slutresultatet. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och kommer att mycket noga övervaka era framsteg. Vi vill att ni får era erfarenheter utan vidare påverkan från oss för tillfället. Den Galaktiska Federationen är så nöjd med er seger för Ljuset och önskar er all njutning under de kommande dagarna.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012