Followers

PUTIN

tisdag 4 december 2012

SaLuSa 30.11.2012


 


SaLuSa 30.11.2012Ni går nu in på slutsträckan av er resa, och kommer mycket snart att uppleva en stor ökning i era nivåer av medvetande. De flesta skulle hålla med om att detta år har gått snabbare än något annat tidigare år, och efter Upplyftningen så blir det än snabbare. Vi skulle återigen vilja bekräfta att framsteg påskyndas där det gäller de många behövliga förändringarna, och ni kommer inte att gå miste om något som ni har förväntat er. Tidpunkten har aldrig varit så väsentlig, och av uppenbara skäl ser vi till perioden omedelbart efterföljande Upplyftningen. Det är en tid då vårt arbete och våra allierades inte kommer att förhindras utav utomstående inflytande, och vi kan vara mer öppna om det.

Efter Upplyftningen så kommer ni snart att glömma bort de tidigare svårigheterna och förseningarna, då det kommer att bli så mycket som kommer att intressera er. Att lära er om ert liv i de högre vibrationerna kommer att bli spännande och upplyftande, och glädje och frihet kommer att föra folk samman som sanna Bröder och Systrar. Det är er naturliga läggning att dela er kärlek med andra, men ni har fått lära er att många länder och deras folk är era fiender. Faktum är att majoriteten skulle leva i fred om det bara inte fanns hinder uppresta mellan dem. Då tillit återställs så kommer ni att se en stor förändring som äger rum i folks attityder mot varandra. Att dela och kärlek för vad var och en av er representerar kommer att bli den nivån på vilken andra kulturer kommer att accepteras. 

Förstå att förändringarna som vi talar om bara är de första av många som kommer att transformera era olika samhällen. De är steg på vägen för att vidareföra ert avancerade mot att inte bara bli Galaktiska Varelser, utan också en del av en Galaktisk Civilisation. Så även de nuvarande förändringarna som står för dörren kommer att bli kortlivade, för ert öde är att lämna de sista aspekterna av en 3D civilisation bakom er. Istället för att ni blir förvirrade på grund av att vi går fram alltför fort vill vi göra det på ett sätt som gör det möjligt för er att vara fullt förbereda. Även vi vet inte vilka förändringar som kommer föst, men vi vet att när de väl börjar så kommer det snabbt och intensivt. Vår poäng är, Mina Kära, att vi är redo att gå framåt så snart som vi får en klar signal. 

För närvarande är det inte så mycket att de mörka Tjänarna är ett problem, utan storleken av uppgifterna som har åtagits kräver ett stort koordinerande. En stor del av planerna är nu på plats, och att göra mycket av det i hemlighet, för att skydda individer, har varit krävande. Som tur är så finns det nu så många Ljusarbetare som fortsätter att lyfta upp energierna, de förhindrar de mörka Tjänarna från att ha någon reell påverkan. Deras dagar har tagit slut, i praktiken, men även individer kan vara bråkmakare. Vi fortsätter bara att påminna er om behovet att vara fokuserade på Upplyftningen, och att skicka ert Ljus till alla punkter i världen som inte är i fred. Det kan naturligtvis också riktas mot någon individ, till exempel någon som talar emot Upplyftningsprocessen, för att distrahera dem. 

Var positiva då ni nästan har anlänt till portalen som låter er träda in i den femte dimensionen. NI kommer att känna förändringen i vibration, och det blir en högst upplyftande erfarenhet. Tänk er att aldrig mer behöva känna dessa tunga livlösa energier igen, som är kalla och ogästvänliga. Ni kommer att bli överraskade över vilken skillnad det är, vilket är anledningen till varför folk som redan har upplevt det aldrig vill lämna de högre nivåerna. Det är ert naturliga tillstånd, men ni har dragits ned av de lägre vibrationerna, och det har blivit en svår utmaning att finna er väg tillbaka igen. Med stor ihärdighet och beslutsamhet har ni dock funnit Ljuset igen, och det kommer att fortsätta att växa och föra er igenom många dimensioner. 

Ni måste vid det här laget veta att kärlek är allt som finns och är vad allt skapas från och kan ändra form, men kan aldrig förstöras. Det är den mäktigaste kraften i Universum, och det är vad ni måste lära er att kontrollera och vist använda. Gud är den kraften och har visat hur det kan användas på det mest mjuka och gynnsamma sätt, och det är vad ni också upplever och lär er att göra. Förstå att när vi säger att ni är Gudar, så har ni den fulla potentialen att bli en som säger er att ni har obegränsad makt. När ni väl stiger upp så kommer era skapande färdigheter att komma tillbaka, och ni blir medskapare tillsammans med Gud. Så underskatta inte era färdigheter och gå framåt med självförtroende, då det är ni som sätter scenen för er tid i de högre dimensionerna.

Till och med nu så har en del av er utvecklat en kraftfull helande förmåga, och det är tro på er själva som gör det möjligt. De flesta av er gör det undermedvetet och inser inte ens vad ni har gjort. När ni inser, så var medveten om att ni inte nödvändigtvis kommer att vara framgångsrika, då en del själar inte önskar att helas och önskar att gå igenom sjukdomar som ett sätt att uppleva. Så gör ert bästa med en positiv intention att allt helande som ni skickar ut blir för bästa möjliga resultat. Omedelbart helande har ägt rum många, många gånger som har noterats. Det kanske dock inte blir långvarigt såvida inte mottagaren är beredd på att eliminera orsakerna till att det först började. De flesta sjukdomar är självpåtagna, till och med till en punkt att orsaka kroppens immunförsvar att vekna, och göra dem sårbara mot sjukdomar. En hälsosam kropp går ofta hand i hand med ett hälsosamt sinne och vanor. 

Den Galaktiska Federationen av Ljus arbetar hårt med att slutföra ett antal projekt som är i sina slutliga stadier. Det är osäkert om ni kommer att se dem på denna sida av Upplyftningen, men om det måste ske efteråt så blir vägen klar för att de snabbt går framåt. Var säkra på att händelserna skapar sin egen väg framåt och är som en snöboll som ökar både fart och storlek. Helt klart så kan inget stoppa framstegen, och vi står redo för handling. Vi ser hur Ljuset på Jorden når nya höjder då energinätverken stabiliseras och står redo för den slutliga inputen innan Upplyftningen. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och skickar er våra välsignelser för att höja ert mod, då vi inte vill se någon som faller tillbaka så här sent i era förberedelser. Vi älskar varje själ, och arbetar för var och ens frigörelse från de mörka energierna.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey

Översättning Ulla Krogh 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012