Followers

PUTIN

onsdag 26 december 2012

SaLuSa 12.12.2012


 


SaLuSa 12.12.2012
Den största dagen någonsin i era liv har just anlänt, och det är slutet av en hel serie av liv som mycket snart kommer att ge er tillfället att lämna cykeln av dualitet. Det kommer att leda till tiden ni har väntat på, som kommer att introducera den Gyllene Åldern, och lyfta er upp in i högre dimensioner av lycka och glädje. Problemen och oron som nu är med er kommer snart att sättas åt sidan, och många blir snabbt involverade i de olika projekten som är förbundna med upplyftandet av Moder Jord. De närmaste dagarna kommer ni att bedöma andra människors erfarenheter jämfört med er egen, och finna blandade reaktioner. De av Ljuset kommer oundvikligen att finna att de har fått en energetisk input, och det kommer att ha etablerat en ny nivå inom.

Ingen kan förhindra att de nya energierna har en effekt på dem, men inte alla kommer att registrera det. Er civilisation kommer aldrig att bli densamma igen, som den var med dualitet, men det blir en välsignelse. Ni kommer nu att finna att det finns mer ändamålsenliga betydelser och avsikter för åtgärder som vidtas. De kommer att fullborda önskan att gå vidare och återskapa ett samhälle som är baserat på kärlek. Det kommer att hända för makten av skapelse är nu mycket starkare inom er än någonsin tidigare. Framfarten är nu med de av Ljuset, och de kommer att avgöra hur ni förändrar och för bort de som står i vägen för sanna framsteg. Vad som har hållits tillbaka måste släppas fritt till gagn för Alla och inte bara ett fåtal.

Med de högre vibrationerna på Jorden så blir det också lättare för era Galaktiska vänner att komma till er, då de inte behöver reducera sina egna vibrationer så mycket som tidigare, då era var så låga. Förstå att även om ni är vana vid att existera i era egna vibrationer så är de extremt obekväma för Varelser som oss. Detta kommer dock att snart vara en del av det förgångna, då ni tar er plats i den femte dimensionen. NI kommer inom kort adaptera er till ett nytt sätt att leva, som kommer att påbörjas då ni introducerar förändringarna ämnade att slunga er in framtiden. NI har mycket att ta igen och vi är redo att starta med en minuts förvarning.

Som vi tidigare har sagt så släpp det förgångna då det kommer att ha ringa eller inget att göra med er framtid. Ni kommer att starta på nytt och till och med er karma kommer att har rensats ut, så lägg ert focus på vad som kommer. Det blir så mycket som blir till stor fördel för er, och tar bort behovet att tillbringa en stor del av er tid på icke produktiva uppgifter. Ni kommer att få mer frihet än ni kan tänka er, vilket kommer låta er ha gott om tid för att följa era hjärtans önskningar. Ni kommer inte bara att kunna fortsätta med era fritidsintressen, utan om ni behöver expert hjälp kan ni bara ”ringa upp” erkända mästare från en tidigare era. Ni kanske dock vill starta nya intressen så kom ombord våra skepp och ni kommer inte att sakna valmöjligheter.

Ni har mindre än två veckor kvar till er final, då ni lyfts upp med Moder Jord. Under denna tid förväntar vi oss att fler människor kommer att vakna upp, och de kanske får dem att gå framåt. De bland er som finner att ni medvetet har lyfts upp utav 12-12 kommer absolut inte att ha några tvivel om att ni är redo att lyftas upp. Vi känner det som att det inte helt och hållet har sjunkit in att den 21 december är en mycket speciell händelse, för det är unikt och har aldrig tidigare ägt rum. Även om individer alltid har kunnat lyftas upp så blir det första gången som en massupplyftning på denna skala har försökts. Det kommer naturligtvis att bli framgångsrikt, då det är i händerna av mäktiga Varelser som utför Guds Vilja.

Även om det skulle förefalla att tid har gått förlorad på grund av förseningarna och förhindrandet av våra planer, så har vi i vilket fall som helst varit mycket aktiva. Vi kan snabbt förändra dem, som vi har gjort vid så många tillfällen, och vi förväntar oss nu att ha ett fullt program för att utföra våra uppgifter. Under tiden har vi konstant hållit ett vakande öga över er, och förhindrat att orosområden blir okontrollerbara. Alla fientligheter kommer snart att upphöra, och freden kommer att tillåtas att vidmakthållas. Till slut kommer ni att ha full kontroll över alla jordliga affärer, men vi kommer aldrig att vara långt borta. Våra Galaktiska Flottor är så stora att vi kan lämna en del skepp inom ert Solsystem för att vara i tjänst, om de behövs. Vi har redan baser på Jorden och de kommer att förbli där för ert skydd. 

Kom ihåg att Upplyftningsprocessen har ägt rum under eoner av tid och kommer att fortsätta under en lång, lång tid framöver. Så njut av denna punkt i er resa och se till att ni är redo när 12-21 kommer, och ta detta gyllene tillfälle att lyftas upp med Moder Jord. När solcirkeln tar slut så börjar en ny kosmisk cykel, och så är ni på väg igen på en ny spännande resa. Denna gång kommer den inte att vara full av inblandning och negativa erfarenheter, utan kommer att ge er glädje och tillfredsställelse. Från en spirituell vinkel så kommer framstegen att gå i maklig takt, men ni kommer aldrig att upphöra med att lära er och föra er uppåt. Det blir ert val då det gäller hastigheten med vilken ni går framåt med er spirituella tillväxt, och det kommer alltid att vara i era sinnen och avgör vad ni gör.

Det finns olika tolkningar för tiden mellan 12-12 och 12-21, så följ er intuition då det gäller vad som är ert bästa sätt under denna tid. Ni kommer absolut att behöva ge en fredlig och lugn respons till allt, för att se till att ni håller en balans inom er själva. På detta kommer ni att få det maximala Ljuset som er kropp kan absorbera för ert större goda. Ni kanske går igenom underliga känslor av osäkerhet och känner er oroliga, men låt det bara gå sin gilla gång och så släpper det snart. Naturligtvis kommer inte alla att ha samma erfarenheter, men i varje fall blir symptomen kortlivade. Håll er till hälsosam mat och ju mer som är färskt och ”levande” desto bättre blir det. Och viktigast av allt är att dricka mycket vatten.

Jag är SaLuSa från Sirius, och känner mig så nöjd för er alla, att till sist så har ni nått de magiska datumen som ni har väntat skulle anlända så länge. Vi vet att ni inte kommer att bli besvikna, och vad som följer kommer till sist att låta oss träffas. Efter att vi har tagit hand om många olika prioriteter som finns runt om er värld så kan vi börja titta mot tillfällen för att välkomna er ombord våra skepp. Ni kan vara säkra på att alla ting kommer med tiden.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm 
Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012