Followers

PUTIN

fredag 9 november 2012

SaLuSa 05.11.2012


 


SaLuSa 05.11.2012
Mina Kära, vilken storslagen samling av människor som ägde rum i Sedona, i och med 2012 Scenario Conference. Utan tvekan så gav sig hundratals iväg för att träffas under tre dagar för att lyssna till talare, välkända för sitt engagemang att sprida Ljuset. De fick en fest som förde fram kärleken och Ljuset av alla involverade, och skapade ett fokus för det som spreds runt omkring. Det förblir som ett fyrtorn som kallar på andra själar, och signalerar intentionen att höja vibrationerna än högre än de tidigare var. Det ökar också chanserna för att den första Staden av Ljus kommer inom kort. De kära själar som var involverade är sanna Ljusarbetare som svarade kallelsen att förena sig, och ge mer uppmärksamhet till Upplyftningen från än mer människor än tidigare.

Vi såg hur Ljuset växte från ovan, och våra representanter med Änglar var också närvarande för att på plats bevittna skönheten och glädjen i er sammankomst. Vi såg också till att er Konferens inte blev avbruten, för en sådan explosion av Ljus attraherar de mörka Tjänarna som vill släcka det. Det är lika bra att alla ni som är av Ljuset är försiktiga och skyddar er själva, och en enkel visualisering av att sätta en kokong av Ljus runt omkring er kommer att säkra er. Vad ni lärde er är att där det finns många likasinnade med samma intentioner så blir knyts det omedelbart band och en frihet att utrycka sig som är obehindrad från sociala vanor och normer. Ni kände er obehindrade och kunde acceptera andra själar utan att ifråga sätta. I framtiden kommer denna sort av acceptans att bli det normala sättet för er att interagera med andra. 

Vi har många gånger nämnt att ni är mycket mer kraftfulla än ni inser. Ha tillit mer än ni någonsin har haft tidigare, vet att inget är omöjligt. Om ni har intentionen och tron på era egna krafter så kommer mirakel att inträffa. Var framåtblickande i ert tänkande och försök att inte se bakåt, och sätt ert sikte på allt som är helt och fullt av ljuset. Upplyftningen är tryggad, men luta er inte tillbaka då er hjälp är nu viktigare än någonsin. Det finns fortfarande ett renande som är nödvändigt som ni vet, och ni kan hjälpa med att hålla dess effekter till ett minimum genom att sända ut ert Ljus till Moder Jord. Hon har ingen önskan att orsaka skada och död, men er hennes Upplyftning är lika viktig som er egen, om inte än mer så. Tänk på hennes behov av att vara precis lika redo som ni är, då Upplyftningen är en tid när ni förenar er och lyfts upp som En. 

Livet på er nuvarande Jord kommer till ett slut och av nödvändighet, därför att cykeln av dualitet nästan är avslutad. Inget står stilla och allt är i rörelse och förändras för att ta upp en ny position i enlighet med dess vibrationer. Separation av själarna på Jorden är därför ett helt naturlig inträffande, då Lagen om Attraherande alltid är i spel. Oroa er inte för någons framtida väg, då allas öde är att följa en som redan har planerats. Ni kommer alla att finna er själva på rätt plats för att fortsätta er utveckling. Tänk inte på att förlora kontakten med de som ni älskar, då det alltid kommer att finnas någon med dem där de är. I de högre dimensionerna så är tid och distans inga barriärer mot resande och kommunikation. 

I USA så kommer Presidentvalet till ett avslut, och President Obama kommer att återgå till makten och ta er alla in i den Gyllene Åldern. Så här långt har ni sett föga av hans verkliga färdigheter eller önskan att införa Världsfred. De mörka Tjänarna kanske har använt sina metoder för att tillsätta deras val, men vi av Ljuset har också våra sätt för att se till att vårt val lyckas denna gång. Det är seger som är säkrad, och sedan kommer ni verkligen att hur saker och ting tar form. I själva verket kommer ni att bli ganska så överraskade när saker och ting verkligen börjar äga rum. Det är nu bara ett par veckor kvar för att göra vad som nu behövs göras för att ni skall ingå i en ny period av era liv. Var förberedda på förändringarna så att ni kan anpassa er till dem utan svårigheter. De är inte ämnade att göra era liv svåra, utan att förbättra dem bortom era vildaste drömmar.

Stormen Sandy var ett naturligt inträffande som Moder Jord behövde för att förbereda henne för Upplyftningen, och sådana händelser äger rum där det finns djupa negativa energier. På en annan nivå så är ni medvetna om att denna typ av renande kommer att hända, och när folk går över till andra sidan så är det inte en olycka på det sätt som ni normalt ser det. Vi säger igen att inget händer slumpmässigt utan allt är föreskrivet. Förhöjandet av det kollektiva medvetandet har övervunnit behöver för ett mer dramatisk renande, så ni skall gratuleras för att ni åstadkom det. Vad ni nu förstår är ett klart exempel på er egen kraft att skapa er egen verklighet.

Som ni nu måste inse så är de närmaste veckorna så viktiga för er, och skall till sist visa er vägen hem. Vi kan inte vänta på att starta upp er på ett sådant sätt att ni är medvetna om vad som händer, och att vi kan påbörja att arbeta tillsammans. När väl varelserna som står i vägen för er är bortförda, så kommer vi alla att bli mycket friare att förflytta oss som vi vill. Då kommer sedan många fler förändringar att introduceras så att ni kan resa snabbare till vilken destination som helst på er värld. Alla våra löften är fullfyllda under en ganska kort tid, eftersom vi har varit redo att gå framåt under en ganska lång tid. Vår plan är en som omfattar globala förändringar och vi har en uppbackning i många delar av världen samtidigt. 

Förstå att ni har gjort det så bra med att etablera Ljuset på Jorden, vilket har minskat behovet för traumatiska och katastrofala förändringar. Det har funnits ett stort antal profetior under många år tillbaka i tiden som har varit baserade på ”sannolikheter” som ni utspelar. Ju längre tillbaka i tiden ni går, till exempel Bibliska tider, ju mer kataklysmiska var profetiorna. En del människor håller dock fast vid dessa gamla och vidmakthåller en tidslinje som fortfarande existerar idag, men den bär inte på en energi som påverkar sluttiderna. Så ni förstår att ingen har ”fel”, men har fastna för ett visst slutresultat som inte längre gäller. 

Jag är SaLuSa från Sirius och tackar Ljusarbetare från hela världen för deras fortsatta engagemang med Upplyftningen, och Michael då han hade självförtroendet att föra fram ett meddelande vid Konferensen. Jag kallar honom Michael då som med alla andra så har det fulla namnet en energi som är specifik för den personen. 

Glädjefull välsignelse till er alla.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012