Followers

PUTIN

lördag 17 november 2012

SaLuSa 14.11.2012


 


SaLuSa 14.11.2012

Kärleken och freden som etableras på Jorden växer exponentiellt, och då varje dag går så innesluter det hela världen. Till en större eller mindre grad så påverkas varje själ av det, och många finner det lättare att ta in i sin varelse än andra. Så varje själ ges samma möjlighet för tillväxt in i Ljuset, och ta del i Upplyftningen. Vetskap om Upplyftningsprocessen är dock inte nödvändigt för att vara säker på att höjas upp med den. Det finns många, många själar som är snälla, kärleksfulla och medkänsliga som också är redo för ett sådant upplyftande. I själva verket kanske de har en helt annorlunda uppfattning om framtiden, men det spelar ingen roll då de snart kommer att anpassa sig till de kommande förändringarna.

Som ni vet, så har all uppmuntran getts till mänskligheten under en lång tid för att vända sig mot Ljuset då vi önskar att så många själar som möjligt lyfts upp. En del själar förnekar rakt ut alla sätt som används för att bekanta dem med Upplyftningen. I dessa fall kommer de att tas om hand så att de kan fortsätta på sin utvalda väg, som kommer att ge dem andra tillfällen för att lyftas upp. Inget tryck appliceras på sådana själar, då livet är oändligt och ni har så mycket tid som ni önskar er för att utvecklas. Även om er kommande Upplyftning är en hög punkt i er tillväxt så kommer ni att fortsätta att följa en väg med utveckling av själen, men det blir aldrig en så tuff och utmanande period som ni just precis har gått igenom. 

Om ni har kommit en god bit på Ljusets väg så har ni avgjort vilket bagage ni bär på, det är bäst att frigöra det för att fullt och helt förbereda er för Upplyftningen. Ni är ofta bundna till vanor som ni tillskriver er fysiska kropps behov. Det kan vara vanebildande substanser som nikotin eller droger i allmänhet. Var säkra på att när ni väl har bestämt er för att sluta med dem så kommer ni att finna det lättare än ni kanske hade förväntat er. Sådana kroppsliga nöjen har ingen plats i de högre dimensionerna, och ju högre era vibrationer är desto mindre beroende kommer ni att vara av dem. Så vet att svaret är i era händer, även om ni kommer att få assistans från andra sidan slöjan. Ni är aldrig ensamma i era strävanden att lyfta upp er själva, så kalla på era hjälpare så att det arbetar med er. 

Med ert upplyftande kommer ni att upptäcka att det finns en distinkt skillnad mellan fysisk kärlek och själskärlek. En är för tillfredsställandet av de fysiska sinnena, medan den andra är Universal Kärlek för allt liv överallt. På Jorden har ni en tendens av att ledas av den fysiska attraktionen och tar ofta ett partnerskap utan att verkligen känna personen. I de högre dimensionerna så ser ni varje själ hur de verkligen är och det går inte att gömma sanningen. När ni är av en högre vibration så kan ni se varandras aurafält och färger, och med en förståelse av dess betydelse så vet ni också deras själs väg och energier som de använder. Tvillingflammor och Tvillingsjälar kommer att lära känna varandra, bestämmer normal att komma samman för att vidareutveckla deras utveckling. Det finns mycket för er att lära om era framtida möjligheter, men det kommer att finnas många av oss på plats för att hjälpa er. 

En del av er inlärning kommer att äga rum ombord våra skepp, vilka kommer att öppnas för er efter Upplyftningen. Det gör oss uppspända att tänka på er glädje och överraskning när ni kan uppleva hur det är att vara på ett Moderskepp. Det finns så mycket som ni inte än har hört talas om eller kan förstå. Vi vill dock att ni bekantar er med våra teknologier då en del av er är redo att använda dem nu. Som ni förmodligen redan vet så har många av er redan besökt våra skepp när ni sover, men få av er behåller ett minne av det. Det betyder att när ni besöker oss igen så kommer ni att ha undermedvetna minnen av sådana besök och ni kommer att inse att det är bekant för er. Ni kommer att finna att många olika typer av varelser från andra civilisationer arbetar sida vid sida för den Galaktiska Federationen av Ljus. Vi njuter av kunskapen och skillnaderna som andra Utomjordingarna för med sig som vi alla kan ta del av. Att dela och ta del av är det operativa orden som uttrycker allt som vi gör, och det gör för det goda av alla. 

På Jorden har ni lärt er att kämpa för era tillhörigheter och tala om ägarskap som en rättighet. Detta är i stort sett på grund av de mörka Tjänarna, som systematiskt har hållit er i konstant brist, till och med för det fundamentala som behövs för att existera. I framtiden kommer ni att uppleva överflöd och aldrig igen sakna något. Gud försedde och det är Människan som delade upp så att det fanns två klasser av folk, de rika och de fattiga. De så kallade bristerna har varit resultatet av kontroll och manipulation för att förslava er till de stora företagen. Det har också betytt att ni har förnekats framsteg, som omedelbart skulle ha gett er en högre levnadskvalitet, som till exempel fri energi. Det kommer att ges till er mycket snart, och på ett slag förändra kvaliteten av era liv. 

Vi vet hur tålmodiga ni har varit då sagan av att besegra de mörka Tjänarna har gått vidare. Vi är tillfredsställda att de har lite makt kvar och vi är mitt upp i att sätta stopp för det nu. Med Obama vid rodret igen så kan saker och ting påskyndas och han kommer att bli en mycket upptagen person inom kort. Vi har planerat denna tid med honom och inget eller ingen kommer att kunna stoppa framsteg. Det är som ni kanske säger, skrivet i stjärnorna, och han har hela tiden fått vårt skydd. I själva verket så är varje Ljusarbetare beskyddad, men vi är bundna vid deras livskontrakt om de ämnar offra sitt liv för det högsta goda för alla. Ni har många stora Varelser i er historia som har gjort precis detta, och sättet på vilket de har gått bort är inte någon olycka, det är planerat. Kanske att er älskade President John F. Kennedy är ett typiskt exempel på en inom er nära historia. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och glad att fortsätta mina meddelanden, ämnade att förbereda er för den Nya Åldern. Då vi ser bakåt i tiden är de helt extraordinärt att vi har varit i kontakt med er under 70 år, och se var vi är idag. Ni är bekanta vid vår närvaro, och accepterar i allmänhet att vi är er familj. Vi känner att vi har uppnått så mycket under en relativt kort period, och här är vi så nära att öppet kunna besöka er. Vi ser framemot dessa tider då vi kan dela mycket med er.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey,

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012