Followers

PUTIN

lördag 17 november 2012

SaLuSa 09.11.2012


 


SaLuSa 09.11.2012

Den långa väntan har tagit slut och Obama är medveten om vad som förväntas av honom på jobbet. Som alla andra själar har han arbetat mot denna tid i hans liv, för att uppnå de huvudsakliga målen av hans själsplan. Han kommer snart att få det tillordnat för sig och kan då gå vidare med förändringar som han vet är nödvändiga för att föra mänskligheten framåt. Vi har varit i konstant kontakt med honom och han har ofta informerats om vad hans roll är. Ett flertal legala ageranden kommer att tas som kommer att leda till den verkliga starten av bortförandet av topmedlemmarna av Illuminati. Detta kommer i praktiken avsluta de sista resterna av makt som de har, och sätta ett slut på deras sista hopp om att kunna fortsätta. Detta kommer sedan tillåta en mer allmän utrensning vid lägre nivåer av de mörka Tjänarna. 

Vi ber er att inte upphöra eller minska ned på era ansträngningar att sprida Ljuset, då det kollektiva medvetandet hos Människan fortfarande behöver allt stöd och all uppmuntran för att expandera. Minst sagt så kommer det att bli ett fantastiskt uppvaknande när sanningen börjar komma ut och vi vill att det har en positiv effekt och inte orsakar rädsla. Människor tycker inte om förändringar och känner att det hotar deras stabilitet och komfort med vad de vet de är vana vid. Det kommer dock att inte ta lång tid innan vi kan spela vår roll och öppet kommunicera med er. Det är en sak att kanalisera meddelanden till er, men vi vill bli sedda för vilka vi är. Vår närvaro kommer snart att övervinna all rädsla för oss, då det kommer att ses att vi kommer som Fredsambassadörer. 

Vi kommer att kräva att er Militär beordras att inte skjuta på oss, om vi skall kunna röra oss mer fritt i ert luftrum. Även om vi kan undvika faror så önskar vi att kunna föra oss närmare er och ta kontakt utan att riskera att skada er. De bland er som är psykiska har noterat att vi kommer mer ofta till där det finna samlingar av de som sprider Ljuset, och så kommer det att fortsätta. Det är vårt sätt att inte bara skydda er, utan att också omsluta er i mer Ljus så att alla involverade lyfts upp än mer. Detta var vår erfarenhet vid Konferensen i Sedona, och en del av er överväldigades av det. Tänk er om bara om varje dag var likadan, för mycket snart så blir detta er normala dag för dag erfarenhet. Ni har snuddat vid de högre vibrationerna och inser vilken underbar känsla det är. 

Denna månad och naturligtvis nästa kommer med kontinuerliga energiinföranden, som gradvis höjer era vibrationer än högre. Varje själ kommer att känna effekterna på det ena eller andra sättet, och de som redan har gått långt på vägen mot Upplyftningen kommer ganska lätt absorbera dem. För andra som inte än har öppnat upp sig till dem kan det bli en svår upplevelse då kroppen inte än är förberedd att ta emot dem. Det blir då förmodligen förvirrade och oförmögna att förstå vad som händer. Det är dags för er att centrera er själva och slappna av, då stress är er värsta fiende då ni försöker att förbereda er själva för upplyftandet. Er slutliga frigörande från de mörka Tjänarnas klor bör hjälpa er att frigöra all stress och negativa känslor, så att Ljuset kan komma och flöda in. 

Våra allierade är nu mer motiverade än någonsin, och kan gå framåt med deras planer som länge har hållits tillbaka. De kan så att säga göra pappersarbetet som kommer att tillåta oss att föra allt framåt. Liksom ni har vi ivrigt väntat på denna tid när handling kan påbörjas. Vi måste tacka alla Ljusarbetare för deras engagemang i deras individuella uppgifter, för utan er skulle saker och ting inte vara där de är idag. Ni förtjänar nu att skörda frukten av ert arbete, och snart kommer ni njuta av att vara en del av förändringarna i vilka ni kan ta en aktiv roll. Dualiteten bleknar bort och blir utbytt mot frihet och fred för alla människor. 

För ögonblicket så är det en situation av att ”vänta och se” hur saker och ting utvecklar sig härifrån. Vårt fokus är på regeringsförändringar för att tillåta våra utvalda representanter att bli identifierade och skynda vidare med deras arbete. Detta kommer att resultera i en ny auktoritet som kommer att ha era bästa intressen i hjärtat. Snart kommer ni att kunna lita på de som har fått makten att fatta beslut å era vägnar. Det blir inte längre falska löften och många agendor. Ni har attraherat så mycket ljus till Jorden att ni helt rätt har satt en högre vibration, som inte längre tillåter folket med en lägre vibration att bestämma. Det är av den anledningen som det är rätt att bortföra dem.

När ni i framtiden väljer era ledare så blir det från de som är högt spirituellt utvecklade. Visa huvuden kommer att styra via samförstånd och beslut baseras på kärlek och allt detta ger er glädje och lycka. Inte en enda själ kommer att ha alternativa motiv i deras hjärtan eller sinnen, då vid de högre nivåerna är allt rent och av Ljuset. I sällskap av andra kärleksfulla själar så är livet extatiskt och helt, och ett fortsatt firande av gudomlighet. Absolut allt som ni kunde önska er är tillgängligt för er, och med era egna skapande krafter så kommer ni inte att ha brist på något alls. Efter att ha levt i dualitet så länge så kommer förändringarna bokstavligen att vara från en annan värld. Livet kommer att vara olikt allt som ni har upplevt hitintills, och överstiga era förväntningar med bred marginal. 

Så, Mina Kära, ta det lugnt och njut av vad som håller på att ske. Alla olägenheter medan förändringarna äger rum kommer att bli kortlivade, och med vårt stöd kommer vi att se till att ni ses om. Helt klart så kommer nu enorma förändringar och vi kommer att vara mer än redo för uppgiften. Vi har redan hundratals och åter hundratals av skepp i ert luftrum och stora Moderskepp strax längre bort, som kan förse er med vad än ni behöver på kort tid. Många av er har besökt oss i ert drömtillstånd, och när ni fritt träffar oss kommer ni att komma ihåg kontakterna ni gjorde. Vår Galaktiska Federation av Ljus består av de Stjärnnationer som de flesta av er ursprungligen kom ifrån. Så det kommer att bli en del mycket känslomässiga återföreningar när vi väl kommer samman, då ni kommer att träffa er sanna familj.

Jag är SaLuSa från Sirius, och säger er att de olika medlemmarna av vår Federation ser varandra som Ett. På Jorden tenderar ni att hålla er till er egen klan och blandar er inte så lätt som vi gör. Var redo att kasta åt sidan sådana känslor och gläds åt vetskapen att ni alla är Ett. Tills vi träffas fortsätter vi att skicka er vår oändliga Kärlek för ett välmående. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htmWelcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012