Followers

PUTIN

fredag 2 november 2012

SaLuSa 31.10.2012


 


SaLuSa 31.10.2012


Möt Oss Utan Rädsla. Vid slutet av hans tal i Sedona på Onsdagen kl 16.00 gav Mike Quinsey ett oplanerat meddelande från SaLuSa. Mike gav det inte som att SaLuSa talade direkt, utan som att Mike rapporterade vad SaLuSa sa till honom.

Tack, mina kära, för att ni kommer till Sedona. Jag talar för SaLuSa som vill säga er att de är mer än tacksamma för att folk kommer till Sedona. Ni har skapat mycket mer ljus än tidigare, vilket kommer att föra sig runt Jorden och hjälpa med att påskynda evolutionen runt om på planeten. 

Styrkorna på moderskeppen och andra skepp är nu så nära till oss. De observerar allt som händer på Jorden. Medvetandenivåerna har aldrig tidigare varit så höga, och när de når en kritisk massa blir det explosion på planeten.

Det vill inte på något sätt att vi gör utomjordningarna överlägsna på något sätt. De kommer som jämlikar och när de kommer så kommer vi att ha ett storslaget firande. De kommer att fortsätta att vara med oss efter Upplyftningen. De vill att vi blir en del av deras planer för framtiden och de har mycket att erbjuda oss och kommer att lyfta oss in på de högre nivåerna som de beskrivit. De vill att vi möter dem utan rädsla när de kommer till Jorden. De har inte gjort något som skulle ha skadat oss eller fått folk till en position av rädsla. Men de inser att de mörka tjänarna alltid har satt sig för att skapa rädsla inför deras närvaro.

De vill att vi utvecklar oss mycket snabbt så att de kan ge oss fördelarna med deras teknologier. Sirierna vill träffa Sirierna bland oss, Plejaderna vill träffa Plejaderna bland oss och så vidare. Efter Upplyftningen kommer en del av oss att få ett tillfälle att återvända till vår planet. Det är ett val som vi kommer att göra. Våra verkliga familjer är utomjordiska, vilka vi lämnade när vi frivilligt ställde upp för att komma till denna planet för att hjälpa med Upplyftningen.

De känner oss väl. På natten så reser en del av oss för att träffa dem på skeppen, men när vi kommer tillbaka stänger vi av våra minnen för minnena av att uppleva deras överlägsna teknologi och värmen och komforten skulle distrahera oss alltför mycket från vårt arbete på Jorden. 

Till och med nu så vill de inte störa arbete med sluttiden. De är mycket stolta över arbetet som ljusarbetarna har gjort och även nu så är de mycket närvarande med våra spirituella guider. De är lika tillgängliga för oss som våra guider är och om de kan hjälpa på något sätt så kommer de att göra så. Vad de gör är att då de är i vår närvaro så försöker de att påverka oss.

De är inte så benägna att ge oss datum, annat än att allt kommer inom en mycket nära framtid. De föredrar att vi låter saker och ting flöda och accepterar saker som de är för allt detta är i vårt bästa intresse.

SaLuSa tackar oss för våra hjärtliga intressen. Han är rösten för ursprungsgruppen som har kommit från moderskeppen. De arbetar inte separat. De arbetar som en grupp. Grupparbetet kommer att ske med oss också inom er nära framtid.

Mänskligheten har arbetat mycket hårt under de senaste åren för att föra alla raser samman och bli till Ett. SaLuSa vill inte bli avgudad. Han anser inte att han är något speciellt, men har uppskattar att vi hjälps utav meddelandena. Han vet att många av meddelandena har varit repetitiva, men säger att det är oundvikligt. 

Han kan se oss nu. Han kan se vår kärlek, vårt ljus, våra auras. Han ser hur vackra människor kommer samman och skapar en underbar effekt på folket i världen. Galaktikerna kommer närmare och närmare och uppskattar våra ansträngningar. 

Det är här som SaLuSa vill avsluta sitt meddelande, men han vill komma tillbaka på måndag och vi fortsätter då.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012