Followers

PUTIN

tisdag 27 november 2012

SaLuSa 19.11.2012


 


SaLuSa 19.11.2012Tänk att efter att ha förberett er själva under några år för att vara redo for Upplyftningen så är nu den tiden praktiskt taget kommen. Plötsligt så har vad ni har drömt om närmat sig tillräckligt för er att känna hur det är att uppleva de högre energierna. När det väl har upplevts så glöms det aldrig bort då det är en extatisk känsla av yttersta glädje och lycka, frid och förnöjsamhet. Tänk er att vara i detta tillstånd av lycksalighet som en normalitet från en dag till nästa, och fri från de lägre känslorna. Det är er sanna väg att leva och varför de bland er som är redo kommer att gå vidare ut ur dualitet. En del av er har känt det som att något alltid saknades från era liv och nu har ni funnit ut vad det är.

Vi inser att dessa förändringar smyger upp på folk som fortfarande inte har någon aning om vad som kommer. De kanske fortfarande plötsligt vaknar upp då energierna orsakar en omrörning inom, och en ny nivå av medvetande. Frågan är om de kan kasta av sig de lägre energierna, som annars förhindrar deras framsteg. För en del kräver övergången alltför mycket då, de har blivit beroende av dem i det dagliga livet. Det är inte lätt att ge en förståelse av fördelarna som uppnås genom att lyfta upp er själva, men de kommer ändå att alltid kommas ihåg. Ord är ibland otillräckliga för att beskriva livet när det är baserat på harmoni och balans som de högre energierna för till er. Allt är bundet tillsammans av vad ni kallar ”kärlek” som genomtränger hela Universum, i praktiken är det allt som finns. 

Steg för steg har vi överfört en förståelse till er om hur det kommer att vara när ni tar er plats i de högre dimensionerna. Det är en helt annorlunda livskvalitet som är så mycket bättre än vad ni nu upplever. Så mycket så att ni undrar hur ni lyckades överleva i en sådan låg vibration. Allt är tack vare er motståndskraft och beslutsamhet att övervinna de hinder som ni har stött på. Problemet har varit att ni har blivit ledda till att tro att vad ni upplevde var ett helt normalt liv, och möjligheten för att förbättra det förnekades er. Den mörka kabalen höll er i ett konstant tillstånd av brist, och kunde på så sätt hålla er förslavade och beroende av dem för alla ting. Med era konstant ökande nivåer av medvetande så vaknade ni dock upp till hur ni utnyttjades och kämpade sedan för er frihet. 

Under en relativt kort tid jämfört med hur länge som ni har varit i dualitet så har ni funnit er röst och beslutsamhet att ta tillbaka er suveränitet. Naturligtvis har ni fått enorm hjälp från andra sidan slöjan, men ni attraherade det genom er positiva inställning till uppgifter framför er, plus det faktum att planen för ert upplyftande redan fanns på plats. Vid olika tider så har så många civilisationer från den Galaktiska Federationen av Ljus kommit till er hjälp, särskilt under de sista 100 åren. Även om ni var förutbestämda att lyckas så var sättet på vilket ni gjorde det helt er sak. I själva verkat har ni klarat det så väl att ni har lindrat effekterna av vad som annars skulle ha varit ett mycket traumatiskt år. Många förutsägelser har fallit på sidan om därför att ni har höjt vibrationerna till en punkt där då de har blivit onödiga. Under ett år då det kunde ha förekommit så mycket mer seismisk aktivitet, så har det varit högst normalt. 

Ni är Galaktiska Varelser under utveckling och kommer snart att leva som vi gör, med all komfort som ni någonsin kund behöva. För närvarande tillbringar ni så mycket tid att fara runt, och det är ett under att ni får något gjort. Det är ett viktigt område som vi är utrustade för att ta hand om. Förändringar kan inte ske på en dag, men att få er att vara rörliga är en prioritet så att ni kan uppleva ett mycket lättvindigare liv. Det finns sätt för avancerad transport som kommer att täcka era olika behov, från era dagliga personliga resor till skepp som kan lämna Jorden och fara till andra planeter. Till slut kommer ni att få ett datoriserat system som opererar helt automatiskt och förarlöst för era landtransporter. Det är inte nödvändigt att påpeka att de är helt föroreningsfria och opererar från fri energi. 

Många enheter av fri energi finns redan på Jorden, men deras utveckling har förhindrats för att stöda och vidmakthålla Företagen som annars skulle påverkas. Framsteg kan dock inte stoppas för evigt och ni kommer att snabbt föras in i den Nya Åldern. Ni kommer att finna att ni gradvis kommer att ha så mycket mer tid för er själva, för era semesteraktiviteter och andra intressen. Arbetet som ni nu känner till det kommer inte att bli krävande och så mycket kommer att operera med föga mankraft på grund av de högre teknologierna. Underhållning kommer att bli helt annorlunda och inte längre fokuserade på spel och filmer som glorifierar krig och sådant negativt agerande. De högre dimensionerna är inte en plats för något som har en låg vibration. 

Ni kommer att få stor spänning och tillfredsställelse då ni utforskar ert Solsystem och lär er mer om er Jord. Att föra sig bakåt och framåt i tiden kommer också att ge mycket av intresse, särskilt för de som älskar historia och arkeologi. Varje resa ut i Universum blir ett äventyr, så ni kommer inte att sakna tillfällen för att expandera er kunskap. Er spirituella tillväxt kommer inte att försummas, men det blir mycket saktfärdigare än det är idag, då ni fortfarande är i dualitet. Som vi ser det är ni stora Krigare av Ljus som har vunnit en stor seger över de mörka Tjänarna, efter att tidigare ha haft otrevliga upplevelser med undergången av Lemuria och Atlantis. Ni har lärt er era läxor väl i situationer som har varit mycket testande och svåra att bära. Detta är nästan slut nu, och Moder Jord förbereder sig för att stiga upp med er så att ni kan uppleva den underbara nya Jorden hon kommer att bli.

Jag är SaLuSa från Sirius, och bara en av många som noga har följt era framsteg under många, många år. Nu står ni så nära till Upplyftningen att vi också börjar bli ganska så uppspända. Ert tålamod har varit strålande trots förseningarna och ni är nästan vid slutet av er långa väntan. Vi älskar er för vad ni är, som Gudomliga Varelser som uttrycker sig själva genom ert Ljus och Kärlek. 

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey,

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012