Followers

PUTIN

lördag 17 november 2012

SaLuSa 16.11.2012


 


SaLuSa 16.11.2012
Vi har lagt märke till en stor uppgång i kvantitet av Ljus på Jorden, och det är tack vare er och er hängivenhet att föra in så mycket. För en del är energierna alltför kraftfulla och förvirrande. Emellertid, då de lär sig vad som verkligen äger rum så kan de gå med flödet av energier och uppleva en högre grad av medvetande. De kan också uppleva en känsla av förestående förändring, utan att kunna avgöra vad som händer. Vad som än händer dem var säkra på att de som alla andra kommer att få något positivt med sig. Som vi ofta har sagt så är varje erfarenhet av värde för er då det gäller er utveckling. 

Minnen av otrevliga upplevelser kommer till slut att blekna helt och hållet in till bakgrunden av ert medvetande och med tiden helt glömmas bort. Det ända som håller dem i era sinnen är ofta smärtan och ångesten av vad som har upplevts, men när ni väl är i de högre vibrationerna så kommer ni att upphöra med att föra dem åter till er. Energierna av Kärlek är de kraftfullaste i existens, och som ni kommer att få veta så kan de skapa mirakel, särskilt då det gäller helande som många av er har ett stort intresse av. Efter Upplyftningen så kommer er förmåga att skapa och hela att förstärkas, och samtidigt kommer ni att assisteras av utformandet av Staden av Ljusa, Sedona, Arizona. Det kommer att bli ett Mecca dit tusentals kommer för att hela sina sinnen, ande och själ. I själva verket så finns det miljontals av människor som behöver någon form av helande och hjälp på andra sätt, och det är därför som de andra 12 Städerna av Ljus snart följer efter. Oroa er inte för att era behov blir bortglömda, då vi känner er alla ganska väl och ingen kommer att glömmas bort. 

Vi observerar de tilltagande medvetandenivåerna och de påskyndas absolut, på ett enastående sätt. Det är vad vi vill se, då det öppnar fler hjärtan och sinnen till vad som pågår, då ni när allt kommer omkring är individuella själar men ni är också en del av ett gruppmedvetande. Vi ser inte att ni når kritisk massa än, men vet att det är en indikation av hur nära ni är. Vi talar inte om antalet av själar som är involverade, utan kvaliteten och nivån av energier bland de som är nära att lyftas upp. Om de är redo så finns det inget som stoppar individuella själar att lyftas upp innan den 21 december. Den stora majoriteten av er är redo att lyftas upp med Moder Jord, och vilken erfarenhet det kommer att visa sig vara. Många själar önskade att uppleva det på det sättet, så Mina Kära, anse er själva som privilegierade att vara bland de som var utvalda för att ta del av det. 

En del av er känner det som att ni är i ett drömtillstånd och att era fötter inte står stadigt på marken. Denna känsla kommer att gå över när ni vänjer er vie att uppleva de högre vibrationerna. Som ett resultat blir ni mäktigare Ljusvarelser och ni hjälper andra själar att lyftas upp. Det är vackert att se så stort utbyte av energier, och vi uppmuntrar ett fritt givande av dem till vem som helst ni träffar på. Ett leende eller varm hälsning är tillräckligt för att öppna en annan själs hjärta, eller ett handslag eller en kram för att ge stort utbyte av energier. Det är dags att erkänna Ljuset i var och en, och se bortom det yttre höljet. En del undrar vad jag kan göra för att sprida Ljuset, så vi har gett några enkla vardagliga ting ni kan göra. 

En annan användbar övning som också sprider Ljuset är att vara öppen då det gäller era trossystem, utan att överväldiga då folk annars kommer att stänga ned. Plantera små frön som kommer att leda till en tillväxt i deras medvetande, för på grund av förändringarna som kommer att äga rum så kommer de att ha många obesvarade frågor i sina sinnen. Mellan nu och Upplyftningen så kommer vi att sträva efter att öppna nya informationskanaler för, då vi vill undvika att desinformation sprids som sanningar. Ni behöver fortfarande vara urskiljande, men alla med en måttlig grad av framsteg bör vara tillräckligt intuitiv nu för att veta vad som kan accepteras. Ni gör många beslut baserade på intuition, och det är det bästa sättet för att gå framåt vid en sådan viktig tidpunkt. 

Vi önskar att ni börjar fokusera er mer på framtiden och vad den kommer med än kaoset som resulterar från förändringar i 3D. Det är naturligt att för många så är det en obekväm tid, och än mer för de som inte än förstår varför det händer. Hur ni än ser på det så är det så lite tid kvar att något otrevligt inte kommer att behövas uthärdas under någon lång tid. Så balansera det med att ge det så lite uppmärksamhet som möjligt. Tänk Ny Ålder och alla de fördelar som det kommer att ge er, och ert frigörande från alla prövningar och vedermödor i dualitet. Påminn er själva att ni tjänar ert sista liv i den tredje dimensionen, och i framtiden kommer ni inte att ha någon död att förvänta er eller att uppleva. Det är ni som bestämmer när ni vill gå vidare, och helt enkelt lägga ned er kropp och gå över till ert nya liv, och det blir ert val. 

Ni kommer att finna att ni till slut lever ett liv där allt är i överflöd, och allt är fritt tillgängligt så att inga pengar byter händer. På grund av er erfarenhet i er nuvarande dimension så kommer en sak att vara svår för er att förstå och det är att praktiskt taget all er tid kommer att vara er egen. Oroa er dock inte för att ni inte kommer att hitta tillräckligt att göra, då det finns mycket fler möjligheter i de högre dimensionerna än på Jorden. I ert huvud kan det också finnas en stark tanke att ni vill tjäna andra, och många grupper och organisationer finns för detta ändamål. Universum är enormt stort med miljoner av galaxer som inkluderar civilisationer som liknar er egen, som behöver hjälp för att utvecklas. Närmare hemma, inom er galax, så finns det också många liknande er. 

Jag är säker på att ni är fascinerade av våra mycket tighta rymddräkter, som vi kläder oss själva i med hjälp av tankens kraft. Om de blir smutsiga eller skadade så kan ”tyget” som ni kanske kallar det, rättas till genom dess eget medvetandenivå. Mycket är designat på så sätt så att det inte behöver någon uppmärksamhet från oss. I själva verket så är våra ”organiska” datamaskiner programmerade på så sätt att de är helt självfungerande och har en högre medvetandenivå än vi har. Detta är vart ni kommer efter 1000 år av att leva i de högre dimensionerna. Så tro oss när vi säger att vi kan hantera allt förbundet med er Upplyftning. Allt kommer att gå framåt såsom planerat, och fortsätta långt efter Upplyftningen då ni drar nytta från de högre energierna. Vi har prioriteterna klargjorda och de kommer att ses till inom en mycket kort tid. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och lämnar er med kärlek som strålar ut till er alla. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012