Followers

PUTIN

tisdag 27 november 2012

SaLuSa 26.11.2012


 


SaLuSa 26.11.2012Vilken dag som helst kan nu ge de första verkliga bevisen på vad som händer bakom kulisserna, vilket kommer att ge er en uppfattning om de pågående förändringarna. Nyhetsmedia kommer tyvärr inte att skriva om de goda nyheterna, för det är fortfarande kontrollerat. Ert internet är dock så stort att ni inte kommer att ha några problem att finna referenser till Avslöjandena och andra förväntade händelser, och ofta från de som har en äkta källa för information. Ni måste dock fortfarande vara på vakt mot vissa synbarligen autentiska websidor och rapporter vilka ges ut för att förvirra er. När de sanna uttalandena görs blir det inga tvivel i era sinnen då det gäller deras sanningshalt. Avslöjandena är till exempel av global vikt, och därför blir det era ledares sak att hantera dem. 

Med allt som händer så stormar fortfarande ni och Moder Jord fram på vägen mot Upplyftningen, och inga problem finns. Såsom med Universum så är allt i de senare stadierna av beredskap, och er Upplyftning är lika viktig som alla andra förändringar, om inte mer så. Ni är de enda som inte kan göra det helt på eget vis, och vi inom den Galaktiska Federationen av Ljus och andra är mycket aktiva med att hjälpa er. Det är vårt privilegium att vara valda till denna roll, och att tjäna andra är anledningen till att vi existerar. Upplyftningen är bara början, och efteråt har vi mycket att göra för att snabbt föra er in i livsförändringarna som går tillsammans med det. Vi tror att många av er nu är medvetna om vad detta betyder då det gäller att höja er livskvalitet, och att återställa er suveränitet. Istället för att få er väg skapad av andra, så kommer ni att skapa er egen verklighet. Detta kommer att föra samman själar som tänker på ett liknande sätt, och är också anledningen till att en del kommer att gå sin egen separata väg. 

Om ni beaktar att ni kommer att föra er in i en ny frekvens så kommer ni att göra så. Förstå att det finns olika nivåer inom varje dimension. Ni kommer därför inte alla att vara inom den samma, och en del människor kommer att försvinna från synfältet. Vi vill därför återigen betona att varje själ kommer att finna sig själv precis vid rätt nivå. Det blir en som är i harmoni med deras egna vibrationer, där de känner sig komfortabla och lediga. Det är det perfekta svaret för de som oroar sig för andra människor, och de som följer med dem till deras nivå. Då det gäller familjer, så låt oss lugna er, då de flesta medlemmar normalt kommer att förbli tillsammans. Helt klart, om folk har en helt kontrasterande uppfattning om vad Upplyftningen betyder för dem, så kommer de att skapa andra verkligheter för sig själva i parallella världar. Det skulle inte vara någon större mening med att ge er fri vilja om det på något sätt begränsades.

Den sanna utsträckningen av de kommande förändringarna är det inte många människor som har tagit åt sig, då det blir ganska så annorlunda från era nuvarande upplevelser. Om ni förväntar er Himlen på Jorden så är det vad ni kommer att få, men det blir naturligtvis på den nya Jorden. Damm hos er innehåller många små kryp och bakterier, och ni tillbringar många timmar med att få bort det. Det kommer inte längre att finnas, på grund av renheten av luften, och marken under era fötter kommer att ha en annan konsistens från vad ni vet nu. Utan åldrande eller förfall så blir det inga rester från växter och andra källor. Renlighet och ljushet går hand i hand med de högre vibrationerna, vilket också ger er en större palett av färger än ni för närvarande har. Så Himlen är verkligen ordet som beskriver de högre dimensionerna av Ljus. 

På Jorden finns mycket kriminell aktivitet så era liv tillbringas med skydda era hem och egendom mot brott. På ett personligt plan är ni rädda för att bli anfallna eller bestulna, eller än värre. Mina Kära, i de högre rikena så kan sådana faror eller hot inte existera, och det gör de inte heller. Alla själar uttrycker sig själva i kärlek och bryr sig om varandra. Överflödet tar bort behovet av att ackumulera rikedomar, i alla sina former. När man har allt man behöver så lustar man inte efter någon annans tillhörigheter och egendom. Tänk tanken att era dörrar inte behöver låsas och era egendomar inte behöver undangömmas. Ni kommer snart att vänja er vid sådana förändringar och ni behöver inte oroa er för något, då livet bara är en fortsatt erfarenhet i högsta glädje och lycka. 

Det finns många civilisationer som är ivriga på att bli vänner med er, och som ser sig själva som på en liknande väg som ni. De har alla ett mänskligt utseende och är humanoida. De är ofta förbundna med er genetiskt. Människan är en godhjärtat och vänlig Varelse, och ni attraherar liknande varelser. En del av dem har redan gjort en viss individuell kontakt med er, men vi har kontrollerat sådana kontakter för att inte distrahera er från de viktigare frågorna såsom Upplyftningen. De första mötena med oss kommer att vara för att introducera era huvudsakliga familjer som redan är medlemmar av Federationen. Vid det laget kommer ni att ha höjt era medvetandenivåer och kommer snart att återfå era förgångna länkar.

Som ni börjar inse så är Upplyftningen ett kvantum steg i er vibration och nivå av medvetande. Se om ni är redo, gå tillbaka ett par år och så kommer ni säkerligen se en stor förskjutning i ert medvetande. Det har varit en gradvis tillväxt i det förgångna, men nu har det ökat i hastighet ni kan lägga märke till skillnaden, nästan på en daglig bas. Vi säger er att Ljuset strålar ned på er Jord från alla håll i Universum. Ni har aldrig varit utan stöd, och nu på grund av närheten till Upplyftningen så har det intensifierats. Vi vill se hur alla själar som har uttryckt intentionen lyfts upp gör så fulla med självförtroende och väl förberedda. 

Ni är alla dyrkade och älskade allt igenom Universum, och det inkluderar alla själar oberoende av om de är av Ljuset eller mörkret. Detta är därför att i dualitet så har ni alla spelat er roll i det, och man skall därför inte döma en annan själ. Detta tar lite tid att vänja sig vid då era lagar åtalar och fängslar de som bryter dem, och ni har en tendens att på förhand döma deras brott och avgöra deras straff. Det betyder inte att ni inte kan ha en åsikt, men ofta så för ert dömande fram tankeformer av energi som skulle utmäta er form av bestraffning. Det är inte er plats att göra sådana domar, och ni kan vara lugna att rättvisa alltid kommer att skipas, även om en del förefaller att slinka undan med sitt brott. Inget kan någonsin gömmas för evigt så att ingen kan veta om det, då energin av alla handlingar fortsätter att existera i etern. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och glad att se att många planerar en speciell händelse för 12.12, vilket är av stor vikt för att frigöra koderna för att fullborda era personliga förberedelser för Upplyftningen. Var i Ljuset, var i Kärlek.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012