Followers

PUTIN

tisdag 27 november 2012

SaLuSa 23.11.2012


 


SaLuSa 23.11.2012För att lansera en global fred måste allt krigande upphöra, och om nödvändigt så har vi medlen för att se till att det blir så. Det finns absolut ingen plats för sådana låga vibrationer i den Nya Åldern. I själva verket är det lite lättare att ha framgång nu, då de ökande nivåerna av medvetande kommer sig ifrån att mer själar förkastar allt som har med krig att göra. Till och med en del av de hårdnackade veteranerna är redo att byta spår och ser fördelen med att arbeta för fred. De ser att kallelsen för att skydda deras hemland har lömskt använts för andra ändamål. När sådana människor börjar att vakna upp till sanningen så vet ni att Illuminati snabbt förlorar sin makt och kontroll över de beväpnade styrkorna. De är i själva verket en förbrukad kraft jämfört med vad de var, och tillåts inte att komma tillbaka.

I er omedelbara framtid kommer ni i själva verket inte att alls behöva beväpnade styrkor, utan ni kommer istället att ha skyddssystem för att hålla ovälkomna inkräktare borta från Jorden. Vi har också vår Galaktiska Federation av Ljus som agerar som polismannen i Universum. Vår teknologi är sådan att vi lätt kan se om skepp inträder i luftrummet av en annan planet. Om behovet uppstår kan vi föra oss snabbare än Ljuset, och vi har vårt ansvar för olika sektorer av Universum. Vi har också Ashtar Command som fungerar på ett sätt som liknar vårt, och de har sina egna speciella ansvarsområden. Allt som allt så är varje planet väl skyddad och dess folk kan leva i frihet and fred. Er gamla Jord har också varit skyddad mot inkräktare, för att låta er utvecklas under fritt val. Med sådana låga vibrationer blev vi dock tvungna till att tillåta liknande civilisationer att kontakta er. 

När ni har tagit er igen den kommande Upplyftningsportalen kommer ni också att vara öppna för besökare av en liknande vibration i Kärlek och Ljus. När ni är där så kan ni lita på dem, och njuta av att lära er hur andra civilisationer lever. Ni kommer att ha storslagna upplevelser när ni besöker andra planeter, vilka är av blandade storlekar och ibland större än er sol. De flesta avancerade civilisationer finner det mer acceptabelt att leva inne i deras planeter, och de flesta är ihålliga av den anledningen. Såsom det är med Varelserna i er Inre Jord, så har de sin egen sol och ni skulle inte nödvändigtvis kunna veta att ni var under marken. De är mer utvecklade än ni är och kommer mycket snart att välja rätt tid för att göra sig själva kända för er. De är era förfäder som flydde till den Inre Jorden när Lemuria föll. En del av ert eget folk har besökt dem relativt nyligen, och deras historier kan fortfarande hittas. 

Det finns så mycket kunskap som medvetet har undanhållits er, och ni har mycket att ta igen efter Upplyftningen. Ni kommer inte längre att hållas i mörkret och bli sagda falskheter, och som ni så ofta säger, ”sanningen skall sätta er fria”. Tidsförskjutningen som ni har hållits i bryts nu upp, och vi skall hjälpa er att identifiera vad som är sanning och inte. Om en del människor är skeptiska så har vi medlen för att bevisa att vad ni ges är sanningen. Vi pådyvlar den inte på er, och en del kommer fortfarande att hålla fast vid sina falska uppfattningar. Det spelar ingen roll, då med tiden så kommer enbart sanningen att kunna existera. Ni har er egen Hall av Arkiv, och det innehåller alla era liv, så det kan inte finnas någon dispyt då det gäller dem. De används då ni går igenom ert liv efter varje inkarnation, vilket är en uppnyktrande tanke för en del människor. 

Tro oss Mina Kära när vi säger att vi inte är så allvarliga om livet att vi inte kan skoja och ha roligt. Vi lever våra liv i glädje och våra band blir starkare då vi delar vår humor. Vi har naturligtvis inte era bekymmer eller oron, men ni kan lätta upp er dag och andras genom att ha ett gott skratt tillsammans. Skratt är universalt och alla själar har den inre förståelsen att uppskatta en rolig situation eller kommentar. Skratt är så upplyftande och höjer stämningen och vibrationerna. Att ha roligt innebär dock inte att förlöjliga någon annan. I hjärtat så är ni alla barn, men ni uppnår ett visst mått av distansering, då ni växer upp för ni anser er själva bortom vad ni kallar barnsliga skämt. Släpp er själva lösa och bli detta barn igen, och se den roliga sidan av livet.

Ni står så nära till att de första tecknen på att de stora förändringarna kommer, och våra allierade arbetar hårt för att skapa tillfället vi söker för att förena oss med dem. De vet vad deras ansvar är, och är hängivna åt att tjäna er för att göra den sista framstöten mot Upplyftningen möjlig. Det kommer naturligtvis att hända i vilket fall som helst även om det betyder att vissa händelser skjuts upp ett tag. Vissa förändringar är dock viktigare än andra och vi söker att se till att de första indikationerna av Avslöjandena uttalas. På sätt och vis, då det är allmänt känt att vi existerar och är hos er, så kanske ni inte ser någon brådska med det. Vi behöver dock detta erkännande från era auktoriteter, så att vi till sist kan komma ut öppet. 

Vi har fortfarande möjligheten att tvinga igenom en lösning, men det blir vår sista utväg. I alla avseenden så skulle vi hellre att ni är de som åstadkommer Avslöjanden genom era egna ansträngningar. För att vara rättvisa, så har ni bett era ledare och skapat namnlistor så många gånger för att gå framåt, men hitintills så har ingen haft dristigheten att göra så. Vi uppskattar försiktighet, men nu är det dags att kasta försiktighet åt sidan och uttala vad en stor del av befolkningen redan vet. Oberoende av vad som händer så gör vi oss själva sedda oftare, och vi är glada att vi accepteras utan rädslan som en gång fanns. Vi känner det så att ni är redo att hälsa oss, och det påskyndar vår respons. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och ger er önskningarna från den Galaktiska Federationen av Ljus, att ni alla bör sprida er kärlek utöver hela världen. Det kan aldrig finnas alltför mycket, och ni kommer att hjälpa att få det att växa exponentiellt vid en tid när ni nästan är redo att lyftas upp. Jorden ger er en underbar uppvisning av Ljus som kommer från er alla, och det visar hur väl ni har svarat på kallelsen att förbereda er för Upplyftningen. Ni har fått mycket hjälp och det var aldrig menat att ni skulle stå inför utmaningarna ensamma, och så skall det bli då ni tar er fram genom de högre dimensionerna. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012