Followers

PUTIN

fredag 9 november 2012

SaLuSa 07.11.2012


 


SaLuSa 07.11.2012Spänningen förhöjs i förväntan över de kommande veckorna, då det första reella stegen mot Upplyftningen närmar sig, då Obama håller sin position i ledningen av Presidentvalet. Mycket beror på resultatet, men folket har inte lurats av knepen från oppositionen. De kan se i Obama hans ärliga önskan att arbeta åt folket, och se hans bedrifter trots försöken att förneka dem. Tidvattnet har vänt då folk vaknar upp till sanningen och de är nu mer intuitiva när de väljer sin ledare. Det finns också en stark känsla av att det är dags för långtgående förändringar som leder er in i den Nya Åldern. 

Med kommandet av förändringarna kommer naturligtvis förklaringar att ges så att folk kan förstå vad som händer och varför. Det är när allt kommer omkring viktigt att deras stöd uppnås, för att trygga en smidig övergång från allt som har representerat det gamla paradigmet. Det måste bort och allt som krävs är redo att ta dess plats, och har varit så under en lång tid. Uppgifterna för handen har gjorts lättare genom Ljusarbetarna underbara arbete och kommer att bli än lättare då de mörka Tjänarna placeras där de inte längre kan lägga sig i. Deras inflytande försvagas redan, och tillsammans med våra allierade kommer vi att se till att de inte kan komma tillbaka. Vi oroar oss inte för tidsaspekten som ni gör, då vi vet att alla kommer att bli bra och Upplyftningen kommer att äga rum som utlovat. 

Vi föreslår att ni från och med nu lägger märke till vad Obama säger, då ni kommer att få de första klara signalerna från en som kan gå framåt obehindrad. Hitintills har han förhindrats hela vägen, och även misskrediterats när han har fattat beslut som har gynnat folket. Släpp lös den riktiga Obama och så skall ni få se ledarskap som kommer att föra er framåt med stor fart. Dualitet är nu nästan slut, men många individer spelar ut sina sista spel. Då de är isolerade så är dock deras makt högst förminskad. Vad som är uppmuntrande är de sätt på vilket många grupper av Ljus har formats, och transmuterar de mörka energierna. Som ett kollektiva av många grupper som täcker planeten så blir det en formidabel kraft att räkna med. 

Arbetet är inte slut i och med Upplyftningen, då er utveckling fortsätter till nästa möjlighet att lyftas upp än högre. Den Gyllene Åldern blir en underbar upplevelse och annorlunda på alla sätt och vis från de liv ni har haft i dualitet. Att vara lyckliga och fulla av glädje för att bara vara vid liv är inte något ni har upplevt särskilt ofta. Att ha tillit och förtroende för alla runt omkring er kommer naturligt, då ni inser att alla själar i de högre dimensionerna är utav Ljuset. Inte bara det att Ljuset ni bär kommer att identifiera er och ses utav alla själar, utan enbart sanning kommer att talas och allt mindre än så kommer att avslöja er. 

Mina Kära, vilken lång väg ni har rest sedan ni först föll ned i de lägre vibrationerna. Tiden saktade ned och ni förefaller att ha klättrat tillbaka uppåt under eoner av tid. Men även i djupet av mörker höll ni er gudsgnista skinande och förlorade aldrig verkligen förbindelsen med er källa. Ni visste att det skulle bli tufft, men ni visste också att Gud aldrig skulle överge er och att ni skulle komma tillbaka till Ljuset helt fullt. Nu vet många hur sant detta är och är redo för Upplyftningen och en plats i den femte dimensionen eller än högre. Ni kommer att finna er själva precis där ni har en rättighet att vara, men kan naturligtvis föra er fritt i de lägre dimensionerna. 

Oh ja, vi vet vilken effekt som Avslöjandena kommer att ha när det till slut äger rum, och tillåter oss att träffa er till sist. Det är dock fortfarande en händelse som måste planeras mycket noga för att minimera alla tänkbara negativa effekter på folket. Rädsla är en stor kraft som har spelats på under tusentals år av Illuminati, men vi vinner sakta över folk. Utan bevis på att vi av den Galaktiska Federationen av Ljus utgör någon fara mot er så har vi brutit ned väven av lögner som har sprids om oss. I själva verket så har många av er läst om våra ansträngningar att hålla isär stridande parter och förhindra starten av ett nytt Världskrig. 

Det var många år sedan som vi närmade oss era mäktiga ledare och erbjöd hjälp med att etablera fred, men det avbads. Ända sedan dessa dagar för ca 70 år sedan har vi ofta kommit tillbaka för att igen ge erbjudandet, men det har fortfarande förkastats. Vändpunkten för er alla var när så många av er svarade på kallelsen att komma samman för den Harmoniska Konvergensen 1987. Resultatet var så positivt att ni ändrade på riktningen för er civilisation, vilket förde sig till en högre nivå av Ljus. Sedan dess har ni mycket framgångsrikt ägnat er åt uppgiften att förbereda er för Upplyftningen. Vi kan ge er all hjälp ni behöver, men i slutändan är det ni som avgör slutresultatet. Fri vilja kommer först och erkänns av oss. 

Förr eller senare kommer de som just börjar vakna upp att höra om förändringarna och behöver då hjälp från de som är mer fullt informerade. Det är där som ni kan vara av stor tjänst och kapabla att dela med er av er kunskap. Om ni svarar bara tillräckligt på frågor för att tillfredsställa den som ställer frågan så är det tillräckligt för att göra det möjligt för dem att göra framsteg. Alltför mycket information på en gång kan vara överväldigande och radera ut det goda som kanske har gjorts. Från den ena eller andra källan så kommer ingen själ att kunna påstå att de förnekades ett tillfälle att få information om Upplyftningen. Tiden är kort naturligtvis, men trots det kommer vi att göra allt vi kan för att lägga fakta framför så många människor som möjligt. 

Slappna av och njut av de sista dagarna, vilka kommer att bli spännande och upplyftande för er. Låt andra finna sin egen väg till Upplyftningen eller en annan väg, med vetskap om att det rätta beslutet görs för dem. Det blir intuitivt och kommer därför att motsvara deras behov för framtiden, och inte på grund av någon annans riktning. Detta är en tid då era behov kommer först, så tveka inte att följa er egen intuition. Om ni är redo att lyftas upp kommer ni att göra det och kom ihåg att det blir en slump, då ni kommer att ha förtjänat detta tillfälle genom era egna ansträngningar. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och räknar dagarna som är kvar innan vi förväntar oss att påbörja de sista stadierna av vårt uppdrag. Vi älskar er som aldrig tidigare och ser er som extremt vackra själar. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Ursprungssajt: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012