Followers

PUTIN

onsdag 24 oktober 2012

SaLuSa 22.10.2012


 


SaLuSa 22.10.2012Vi är glada att se att ni demonstrerar för era rättigheter, och det är en lämplig tidpunkt för att påminna era auktoriteter att de är i sina positioner för att tjäna folket. Antalet godhjärtade själar bland dem är få, och det är därför som vittgående förändringar måste äga rum. Om era representanter inte håller sin svurna ed då kan de inte ha något att klaga på när de avsätts. Problemet är att korruption och girighet sprider sig som en cancer och blir på kort tid accepterat som ett normalt sätt att arbeta. I framtiden blir ni mer involverade i beslutsfattandet och tillfrågade innan handling sker. Helt klart så behöver ni rätt sorts människor som leder vägen framåt, som har framsyntheten och förståelsen att ta er in i den Nya Åldern. Den sista kabalen skulle vara helt opassande, och kommer inte att kunna blanda sig i och påverka vad som kommer att hända.

Er Spirituella Ålder kommer nu att starta och era framsteg kommer att bli enastående och mycket snabba. Tänk er hur underbart det kommer att bli att kunna lita på alla de runt omkring er, för ni vet att de är uppstigna Varelser precis som ni själva. Kärleken och Ljuset kommer att ha trängt igenom överallt, och det kommer inte att finnas några tvivel att ni har anlänt till de högre dimensionerna. Livet kommer att bli en stor kontrast till vad ni nu har, och kan inte jämföras. Att leva i fred utan något hot kommer att vara en underbar känsla av frihet och glädje. Hälsoproblem och utmaningarna med att enbart existera som plågar er i den tredje dimensionen, kommer inte länge att bli en faktor i era liv. Det är svårt att överföra den absoluta känsla av lycka och förnöjsamhet, som måste upplevas för att uppskattas. 

Tankesättet hos de som har motsatt sig er och siktat på att förhindra Upplyftningen är fokuserad på självmakt, för de saknar en förståelse av Enhet, och därför kärlek för sina medmänniskor. De har dock fortfarande deras Gudsgnista även om den har tynat, men en dag så lyser den upp igen. De har samma tillfällen att vara av Ljuset som alla andra själar, och Gud kommer att välkomna dem hem som alla andra. Ni startade alla tillsammans, men då ni beslutade över er egen väg för att uppleva så uppfångades en del av de lägre vibrationerna och föll på sidan om. Det kommer alltid att finnas en väg tillbaka till Ljuset, men ju lägre som ni faller desto svårare blir resan tillbaka. Emellertid, som med alla andra själar så finns det många villiga frivilliga som guidar dem hemåt. Ni alla, utan undantag, har högre Varelser som står i nära kontakt och som guidar ert liv åt er. 

I framtiden så kommer vi från den Galaktiska Federationen av Ljus att arbeta med de själar som lyfta upp tills att ni blir våra jämlikar. Ni kommer då att bli mycket oberoende och bestämma er egen framtid, men det betyder inte att vi kommer att tappa kontakten med er. Vi kommer bokstavligen att bara vara en tanke borta vid vilken tidpunkt som helst, och det gäller alla själar som ni har en förbindelse med. Som vi tidigare har sagt så kommer ni i själva verket att sannolikt förena er med de av liknande medvetandenivåer. Era upplevelser är obegränsade, och tar er till och med från ett Universum till ett annat för att uppleva i nya områden. På Jorden är ni uppenbarligen mycket mer begränsade och med er lägre medvetandenivå har ni tappat kontakten med ert Högre Jag. Konsekvensen blir att sanningen av ert sanna självt blir dolt av illusionen av livet i den tredje dimensionen.

Ni kommer nu att bevittna den verkliga början på slutet då det gamla systemet faller in i kaos. Inga försök till att återuppliva det då dess öde är att slutföra sin tid i dess nuvarande dimension. Det har gjort sin nytta då det gäller ni och Moder Jord, och det nya paradigmet sätts på plats. Ni kommer inte att missa slutresultatet då förändringarna är så vittgående att alla kommer att beröras. Alla själar kommer att uppnå vad de önskar och de flesta har redan utövat sitt val av fri vilja. Det är anledningen till att vi ber att inte försöka överskugga en annan själs beslut, men att låta dem vara tillfredsställda att det har gjorts med tanke på deras framtid. Faktum är att ni inte kan föras högre än era vibrationer tillåter, och det är helt klart den nivån där ni känner er mest bekväma. 

Vi är så redo som vi någonsin kan bli för att spela vår roll för att trygga era upplevelser av Upplyftningen. Vårt involverande kommer snart att bli uppenbart, och ni vet redan att vi har hållit freden på Jorden. Vi refererar till vårt handlande för att förhindra nuvarande problem till att eskalera till ett nytt världskrig. Vi är ivriga att bli mer involverade och hjälpa att se till att våra allierade kan föra saker och ting till sin spets. Det Amerikanska Presidentvalet är en nyckelfokusering, vilken kommer att avgöra när vi utövar vår gudomliga auktoritet för att införa godartade regeringsförändringar. Mycket hänger på resultatet och det kommer att bli en seger för Ljuset. 

Från och med nu så för varje vecka som går avslöjas mer om vart det hela pekar, och det kommer att bli infriandet av händelser som är nödvändiga för att införa fred till er värld. Som ni kan tänka er så finns det inget som händer som vi inte är medvetna om, även om det är utom synhåll för oss. Vi vet de sanna intentionerna av olika nationer oberoende av vad de säger till den yttre världen. De är i själva verket uppdelade i de som uppmuntrar krig, och de som nu söker fred även om deras historia indikerar annorlunda. Vad som händer är att Ljuset på Jorden transmuterar de lägre vibrationerna och hela nationer vaknar upp till sanningen. Det finns en mäktig rörelse för att förena sig inom de länder som önskar fred, och en önskan att dissociera sig själva från de som inte önskar fred. Krigshetsarna blir gradvis isolerade, och utan stöd är deras planer dömda till misslyckande. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och ser att de olika fredsrörelserna når fler människor än någonsin. Det är blomstrandet av folkets makt som kommer att åstadkomma de önskade resultaten. Det stärks också av det kontinuerliga inflödet av höger energier från utanför Jorden. Som vi ofta har sagt, ni har redan vunnit kampen med de mörka Tjänarna, och det återstår bara att städa upp återstoden av deras aktiviteter och sedan skynda på med Upplyftningen. Detta Mina Kära ligger i säkra händer som ni kommer att se inom kort. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se  

Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012