Followers

PUTIN

lördag 14 januari 2012

SaLuSa 13 januari, 2012


 

SaLuSa 13 januari, 2012 


Ni har ett ordspråk som säger ”det finns ingen liknelse till en gammal idiot”, och det skulle kunna gälla Illuminati för de tillhör den äldre generationen. De har gått långt förbi tidsperioden som de hade fått för att avgå, och ge Mänskligheten chansen att ta tillbaka vad som är skyldigt till dem och har förnekats er sedan tusentals år tillbaka. Den Andliga Hierarkin har erbjudit dem en utväg som skulle garantera deras säkerhet, så att de skulle vara i en trygg omgivning tills att de kallas till rätten för sina brott mot er. Vi vill helt enkelt bara få dem ur vägen så att vägen mot Upplyftningen kan lyftas upp och när det sker så vet att det går framåt utan inblandning. Deras förseningstaktik kommer inte att fungera, då det gudomliga datumet för ett stort steg framåt närmar sig, vilket kommer att ge oss auktoritet att använda vilka metoder vi så önskar, för att sätta ett stopp på de mörka Tjänarna. Deras supportrar har föga makt, utan är vitt utspridda och är mest en irritation. De börjar också bli desillusionerade med sitt ansvar, då det gyllene ägget inte står att finna i deras nästen och de kommer att finna att de får föga belöning för vad de har gjort för dem.

Vår metod och våra allierades har nästan brutit ned maktstrukturen som har hållit de mörka Tjänarna samman. De stöter på mer motstånd då folk i snabb takt vaknar upp till hur de har blivit förda bakom ljuset, och lurade till att tro att de steg som togs i deras namn var till gagn för dem. I själva verket så har mörka Tjänarna aldrig arbetat åt någon annan än sig själva för att uppnå deras mål av världslig dominans. De orsakade förstörelsen av två stora civilisationer och var så nära att lägga er till sin lista. Det är nu för sent för dem att ändra på sina planer, plus vår närvaro har begränsat deras handlingsfrihet, för att se till att de misslyckas. Så, Mina Kära, vad än ni hör eller läser om vaga hot från dem så förstå att de har förlorat mycket. Deras vrål kanske är skrämmande, men i själva verket så är de mer som tandlösa tigrar.

Vi har svaret till världens problem, men vi kan inte kasta dem på er utan vi kommer att vara försiktiga och lägga ut idéer så att ni kan finna dem själva. En del är i själva verket välkända och diskuteras öppet, men det tar stor övertalning för att gå vidare. Människor har en naturlig benägenhet att hålla fast vid vad de har, och det tar tid att övertala dem om värdet av något annat. Till exempel, fördelarna med NESARA har varit kända under många år, men det har tagit en lång kampanj för att sätta det framför dem som kunde ha tillräckligt inflytande för att göra det till en verklighet. Skuldförlåtelse är helt klart det enda svaret på att ta sig hur hålet som många länder har fallit in i, och de har ingen realistisk chans att undvika att betala tillbaka sina lån. Vem är tillräckligt modig för att lägga fram detta förslag, nå titta runt och så kommer ni att se att en presidentkandidat har nämnt det. Helt klart så blir det stort motstånd mot det från de som har något att förlora på det och vill behålla status quo, och ha deras händer på sina förmögenheter. Ni kommer att finna att när väl det finns nya regeringar och det gamla gardet inte längre kan ha någon auktoritet, så kommer många fördelar att falla på plats. Det finns naturligtvis prioriteter, men trots det blir det inga oskäliga förseningar när väl ”kusten är klar”.

Vi måste hemligahålla våra planer även om våra avsikter är kända, och på så sätt förväntar vi oss att göra framsteg snabbare. Vi är rörliga med tiden och eftersom vi är mycket flexibla så är det anledningen till att det generellt är bäst att vi inte bestämmer exakta datum. Det kommer dock en tid när de mörka Tjänarna är ur vägen då vi kommer att vara mer rättframma då vi skulle vilja hålla er informerade och involvera er i våra aktiviteter. När allt kommer omkring så är det er Jord, er cykel i dualitet, och er Upplyftning, och vi vill vara ytterst involverade enda till sluttiderna. En del frågor involverar hög teknologi och är för närvarande alltför avancerade för er för att ni skulle kunna bidra, så det kommer att finnas undantag. I framtiden kommer många av er att förena er med den Galaktiska Federationen i deras arbete, så det är bara riktigt att ni börjar involvera er själva med oss. Vi skulle vilja gå så långt och säga att det är därför som ni är här idag, och har förberetts för sådant arbete. De mörka kanske har varit mycket smarta eller skall vi säga listiga då de har lurat er under en så lång tid, men som Varelser av Ljuset så kommer ni inte i det minsta att påverkas av deras handlingar längre. Som för alla själar så är ni öppna till de lägre vibrationerna då ni fokuserar er alltför mycket på deras aktiviteter baserade i rädsla, så ja var medvetna om vad som händer och sker, men lämna det snabbt bakom er och gå vidare.

Tiderna ni är i är så volatila, men ända om ni tar ett steg tillbaka så kan de vara så intressanta. Det visar er vad som händer när ni förlorar vägen och glömmer bort att ni är från Ljuset. Medan det var känt att ni skulle sänka ned er i de lägre vibrationerna så var utsträckningen till vilken ni skulle skära av er från ert sanna jag obekant. Det var var och ens ensak och helt klart så skulle en del falla lägre än andra. Vad som är häpnadsväckande är era framsteg sedan Varelser av Ljuset skickades till Jorden för att hjälp att lyfta upp er igen. På bara två hundra år så har ni lyckats med att skapa ett energinätverk av Ljus runt Jorden, och dess närvaro har hjälpt transmutera mycket av mörkret som existerade. Detta har igen haft effekten av att reducera makten av de mörka energierna, och hjälpt att frigöra folk från deras håll. Det har varit en storslagen ansträngning och framgång, vilket kommer ifrån er djärva intention att etablera Ljuset igen på Jorden.

Från var vi är ovanför er och seende ned på er vackra Jord så är vi ledsna över utsträckningen av skadorna som har ägt rum. Moder Jord var en gång Edens Trädgård och en av de vackraste planeterna i Universum. Med er hjälp så kan vi sätta till rätta all skada och gottgöra allt så att det är återställt till hur det var i yttersta början. Därefter går vi vidare och lägger till vad som stämmer med er för att göra det till en underbar planet, som kommer att vara juvelen i Guds krona. Tro oss Mina Kära, ni kommer inte att ha några begränsningar placerade på er, och hur lyckliga och glada vi alla kommer att vara.

Jag är SaLuSa från Sirius, och njuter av denna period som har lyft er upp till nya höjder för ni kan känna hur nära ni är till Upplyftningen. Det hårda arbetet som ni har lagt ned kommer nu att ge utdelning, då er väg mot framgång öppnar upp och förberedelserna förs till en avslutning med Guds välsignelse.


Tack SaLuSa,
Mike Quinsey
Svensk översättning: Per Staffan
 http://www.st-germain.se/Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012