Followers

PUTIN

lördag 21 januari 2012

SaLuSa 20 januari, 2012


 SaLuSa 20 januari, 2012


Att året 2012 är ett viktigt år sprids, men då Mayakalenderna tar slut den 21 december så ses det tyvärr av en del människor som slutet på världen. Det skapar naturligtvis rädsla hos er, men med den exponering som Internetet ger känner vi att det snart kommer att förstås att ”slutet” är bara början på en ny cykel. Det är i högsta grad en händelse som kommer att fortsätta att få stor uppmärksamhet, och det kommer att klart förklaras för er när vi har en öppen kontakt med er. Under tiden kan Ljusarbetarna förklara processen för Upplyftningen till de som har blivit felinformerade, eller har missförstått dess betydelse. Som ni kan tänka er, då händelserna utvecklar sig och det kan ses att er nyhetsmedia har blivit fri från censur och kontroll, så kommer fritt tal att återkomma och sanningsenligt rapporteras utav nyhetsmedia.

Vad som är förvånande är att ämnet UFO fortfarande inte har blivit accepterat av många människor, trots att det är diskuterat vitt och brett och uppbackat av massor av bevis. Avslöjandena kommer att sätta ett slut på alla tvivel och det kommer att göra vår kontakt med oss till nästan bara en formalitet. Vi har gjort det bästa vi kunnat för att skapa den rätta bilden av den Galaktiska Federationen utan att driva på alltför hårt, och tror i själva verket att det har varit mycket framgångsrikt. Oberoende av vad som görs för att bevisa existensen av UFO och intelligensen bakom dem så kommer det alltid att finnas en del människor som förblir tvekande med att acceptera det. När vår existens bland er ses som normal då tvivlar vi på att många av er fortfarande kommer att ha denna uppfattning.

Mycket händer just nu och vi väntar på att den Europeiska finansiella krisen skall slå fullt ut, innan vi kan implementera det nya systemet som i stort sett har blivit accepterade av de flesta länder. Vår närvaro kommer att se till att våra allierade får det stöd de behöver för att utföra de förändringar som är involverade. Samtidigt drivs de mörka Tjänarna in i ett hörn, vilket kommer att göra det möjligt för oss att sätta stopp på deras aktiviteter. Bortförandet av Illuminati kommer att bli en monumental bedrift och tar bort deras förmåga att orsaka mer problem, och detta är högt upp på vår lista. Vi kan bara lägga till att tålamod är nödvändigt, då en del av dessa uppgifter är delikata och mycket fint balanserade. Som alltid så håll ert sikte på slutresultatet som ni önskar er, och låt inte ert fokus vackla.

Ni närmar er redan slutet av månaden och många av er ser hur tiden fortfarande går allt snabbare. Det är en underlig erfarenhet för er och det betyder att det kommer att kännas som att det inte finns tillräckligt med tid för att få allt arbete gjort. Det kommer också underliga symptom att ta hand om då det gäller er kroppsliga förändringar, inklusive emotionella uppgångar och nedgångar. De bör dock bli kortvariga särskilt för de bland er som redan är medvetna om vad ni kan förvänta er. Många av er kommer säkert att bli trötta, och tillräckligt med vila är mycket viktigt om ni skall fungera normalt. Ni kanske också har lagt märke till hur er smak har förändrats, och om ni tänker på anledningarna så kanske ni finner att ni attraheras till mat, musik, litteratur och mer som tillfredsställer era högre vibrationer. När de var lägre så gjorde det ingen större skillnad, men ni söker nu allt som är mer förfinat och rent.

Alla upplevelser kommer att nära er önskan om framsteg och ni är nu mer i kontroll av vad må vara, och också mer i kontroll av dem. Det var en tid när ni hade en mycket liten målsättning i livet och ni följde helt enkelt bara flödet och inte i någon särskild riktning. Nu har ni tagit kontroll och har klara idéer om vart ni vill gå och hur ni skall komma dit. Vi och era Guider kommer att backa upp er och om ni behöver hjälp är det aldrig långt borta. Ni kan dock inte få allt ni vill, och det måste passa in i er livsplan, vilket har första prioritet. Ni bör veta från känslan av hur ert liv går framåt om såvida ni upplever tillfredsställelse. Kom bara ihåg att ibland har ni valt att gå igenom traumatiska upplevelser, och de är lika viktiga som alla andra.

Även om ni tog ett liv som var planerat att ge er rikedomar och all den komfort som det kunder ge, så skulle det fortfarande ge er lärdomar för er utveckling. Ibland kan rikedomar vara en börda och ett tungt ansvar, och till och med skapa girighet och själviskhet. Det för också med sig makt, och det har framgångsrikt använts av de mörka Krafterna för att kontrollera folk så att de gör vad de vill, och också att finansiera deras hemliga aktiveter. Rikedomarna har spårats, och då det mesta av det var olagligt anskaffat så kommer det att ges tillbaka till folket. Det kommer inte att dröja mycket längre innan ni får kännedom om förändringarna som skall göras i samband med detta. Det blir samma sak då det gäller olika länders tillgångar som togs från dem, och det kommer att ges tillbaka till sina rättmätiga ägare. NI kommer att finna att när dessa operationer väl är avslutade så finns det mer än tillräckligt för att alla skall vara välbärgade. Det blir ett steg längre på väg mot jämlikhet, och delandet på tillgångar så att alla gynnas.

Detta år kommer att snabbt gå vidare och föra er vidare ganska så snabbt, så att ni höjs upp till nivån som ni redan skulle ha nått om det inte hade varit för den medvetna inblandningen av Illuminati. Då kommer ni att sedan att lika snabbt göra framsteg mot än högre nivåer som kommer att se hur ni hamnar i den femte dimensionen. Förändringarna blir högst välkomna och kommer att förbereda er för de Galaktiska Varelserna som är ert öde. Skillnaden mellan vad ni nu är och den nya Varelsen som ni kommer att bli kommer att bli fantastisk. För närvarande så är det svårt för er att tänka er hur det är att ha en högre nivå av medvetande. Till och med nu så är ni något mer medvetna än vad ni var för bara 20 år sedan eller så. Många av er kan gå i godo för sådana förändringar och de kommer att fortsätta, hjälpta av de kraftigare energierna som strålas mot Jorden.

Jag är SaLuSa från Sirius, och Mina Kära, jag måste säga att oberoende av hur ni tänker er att förändringarna kommer att införas så kommer mycket åter till er och de nivåerna av Ljus som ni projicerar runt omkring er. Det är också ett resultat av er mäktiga intention att utkräva era rättigheter, och att se till att de som representerar er är ärliga och arbetar i ert intresse och för ert goda. Har det inte sagts att vi föredrog att det var ni som uppnådde målen som leder er till Upplyftningen. Det betyder inte att vår kärleksfulla hjälp skulle hållas tillbaka, utan vi är alltid redo att assistera när det behövs, och är en integral del av arbetet som skall göras.

Vi är Ett i vår tjänst till er och Gud, och vår Kärlek är för alltid med er.


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan
 http://www.st-germain.se/Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012