Followers

PUTIN

fredag 17 februari 2012

SaLuSa 17 februari, 2012


 SaLuSa 17.02.2012


Med tillräckligt med tilltro så finns det inget ni inte kan göra, och ni har inte än förstått hur mäktiga ni är. Ni skapar hela tiden, vare sig ni inser det eller ej. Under många år så är det ni som har skapat allt ni har upplevt nu och ni är förmodligen förvånade över hur det är. Kom ihåg att ni inte ofta har utövat denna kraft för att stoppa de mörka Tjänarnas framfart. Medan det är sant att deras agerande har varit mycket bedragande, så har det dock funnits föga resistans mot deras mål. På senare tid har ni dock börjat förstå vad som har pågått runt omkring er. Utan att nödvändigtvis inse vad ni uppnådde genom att fokusera er på slutresultatet så har ni skapat en energi för förändringar som har växt enormt och öppnat upp en kraftig tidslinje för Upplyftning. Nu kan ni tydligare se vad ni behöver göra för att föra denna cykel till en framgångsrik avslutning.

Se runt omkring er Mina Kära, och se tecknen som alla kan se, då ut ur det förefallande kaoset så börjar de nya att bli synbart. Ni hör helt korrekt talas om en världsplan av många länder för att störta Illuminati och ge världen ett nytt system som skapar en ny uppsättning då det gäller finansiella frågor. Det kommer att föra bort den illegala strukturen och metoderna som har satt er i ett skuld dominerat samhälle, som nu står på randen av kollaps. Efter att ha nått denna punkt så erbjuds det nu just det tillfället som kan tas för att införa det. Det kommer att bortföra bördan som så många av er bär på, och de hårda liv som det åstadkommer. Dessutom kommer det att tillåta att tillgångar omfördelas, vilka till stor del togs via kriminella aktiviteter. Ni har medvetet hållits fattiga som ett sätt att hålla er under kontroll. På samma sätt har ni hållits ovetande om er status och historia, vilket är varför ni kommer att bli fullt informerade om ert förgångna och anledningen till att ni är på Jorden.

Livet kan vara helt förskräckligt med brist på små trevligheter som de flesta andra har, men kom ihåg att det är en del av er erfarenhet som ni har tagit på er. Vid olika tillfällen har ni levt i lyx och haft makt, men för balans så har ni upplevt liv på alla olika nivåerna. Vi hör ropen, ”Varför är jag här” då det inte förefaller att finnas något uppenbart ändamål, men vad ni befinner er i är en pågående upplevelse som lyfter upp er medvetandenivå. Slutmålet är att förbereda er för en återgång till fullt medvetande och Upplyftning, så att ni till slut kan lämna dualitet bakom er, såsom ni kände till det. En del undrar hur de måste ha varit i tidigare liv, men bry er inte om dem alltför mycket. Vi ett visst stadium kommer ni att ha kraft till ett fullt minne, men det viktiga är att ni har lärt er från dem, och detaljerna är oväsentliga. Vad som räknas är idag, då det gäller er, eftersom ni är totalsumman av alla era erfarenheter. För många av er så är det ett liv som visar att ni har utvecklats tillräckligt för att förstå karaktären av ovillkorlig kärlek, och det är en helt underbar bedrift.

Nu mer än någonsin så behövs det att folk kommer samman, för att använda sin kollektiva makt för att gå vidare och manifestera de behövliga förändringarna. Prata bland er själva, då många är förvirrade utav vad som händer och förstår verkligen inte vad som ligger bakom det. Sanningen kommer att chockera dem och de kommer sannolikt att bli rädda, och det är här som ni kan ge en försäkran att alla skapar framtiden och det är en som är välkommen. Eftersom förändringar till det bättre kommer inom nästa alla aspekter av livet så är det något eftersträvansvärt. Vi från den galaktiska Federationen av Ljus har en hand med i vad som händer för att se till att det fullbordas, och vi tillåts att assistera under förutsättning att det är i enlighet med era önskningar. I den större bilden ser ni dock en Gudomlig Plan för Upplyftningen av Universum.

Efter att ha kommit så långt och när ni nu står inför att få belöningen för er resa så krävs det denna sista beslutsamhet för att hålla ögonen på målsnöret. Distraheras inte av något sista försök från de mörka Tjänarna att dra er uppmärksamhet till den alltmer ökande mängden av felinformation som finns runt omkring. Tills att de inte längre kan påverkan nyhetsmedia och släppa kontrollen hoppas de naturligtvis att åsamka förvirring och tvivel. Vid det här laget bör de bland er som har fört er in i Ljuset inte har några problem med att sortera ut sanningen från de falska rapporterna. I allmänhet så kan ni ta det så att om det inte känns rätt så är det inte rätt. Tiden utvisar allt och när vi öppnar full kontakt med er så är dagordningen i enlighet med upplysningen. Det blir underbara tider då ni kommer att vara frigjorda från tyngden av de lägre energierna. Många djärva själar har trätt fram för att börja med att föra fram sanningen, så identifiera era hjältar och håll er till dem.

Så mycket information har släppts ut på senare tid att de mörka Tjänarna inte kan stoppa igen alla hålen. Så håll era ögon öppna och få första hands information nu när hemligheterna rullas fram och sanningen kommer ut. Nyhetsmedia måste snart tillåtas fritt rapporterande då de har en plikt att hålla er informerade, men de har hitintills hållits strängt kontrollerade. Det blir helt fritt när väl Illuminati har förts bort, och detta blir alltmer troligt för varje dag. De hemliga krafterna som arbetar för ljuset sitter aldrig stilla, och de närmar sig nu de som sitter i maktpositioner. De vet nu att de inte kan sitta kvar, och tvingas ut. Det tar tid, men det blir framgångsrikt med vår hjälp.

Kollapsen av det gamla är inte en vacker syn eller en trevlig upplevelse, men det måste ske. Så gott som möjligt så planeras förändringarna att vara snabba och precisa, men det kommer alltid att finnas svårigheter då en del sätter sig emot vad vi gör. Vi har ett uppdrag som startade för flera hundra år sedan, och vi kommer inte att förhindras nu när vi står så nära till att färdigställa det. Den mest angenäma biten kommer när vi kan träffa er och gå den sista biten tillsammans, och göra så som en familj av Ljus. Era svårigheter kommer att ha tagit slut, och vid den tiden kommer ni att vara fullt medvetna om ert sanna jag, ert ändamål och plats i Galaxen. För närvarande är ni bara en skugga av vilka ni verkligen är, och har föga förståelse av hur det är att vara Ett med Allt Som Är. Det är så sagolikt och fridfullt som ni inte kan tänka er, men det är inte så långt borta längre och väntar på er närvaro.

Jag är SaLuSa från Sirius, och väntar ivrigt på förändringar som kommer att tillåta oss bättre kontakter med er. Vi saluterar alla för er storslagna fasthet.


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan
 http://www.st-germain.se/Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012