Followers

PUTIN

måndag 6 februari 2012

SaLuSa 6 februari, 2012


 SaLuSa 06.02.2012Naturligtvis behöver vi vara medvetna om vad Michael gör, och har följt händelserna associerade med resan till Neptun. Vad vi dock måste betona är att vi har vårt eget ansvar och skulle aldrig blanda oss i en annans uppdrag, på samma sätt som vi inte heller skulle blanda oss i upplevelserna som är era egna skapelser. Se det på detta sätt Mina Kära, det är inte upp till någon annan att förneka er erfarenheterna som ni behöver för att avancera er utveckling. 


När vi är på detta ämne så var snälla och kom ihåg att den Galaktiska Federationen har helt klart informerat er att med tiden så kommer många turistresor på våra skepp att anordnas. Så, det finns inget behov av att rusa iväg och vara en del av de första resorna av denna typ, det kommer att finnas gott om tid att njuta av dem när vi väl öppet kan kontakta er. En del av våra Moderskepp är som enorma städer, och kommer inte att ha några svårigheter att hantera det stora antalet av er som skulle hoppa på tillfället att besöka ett. Allt kommer att bli en del av vår intention att föra oss närmare tillsammans, och att skingra all rädsla för oss som kan finnas kvar. Det låter oss ge er en titt på vad avancerade teknologier kommer att göra för er inom en kort framtid. När allt kommer omkring så är vi era framtida själva, och ni kommer att snabbt behöva täcka gapet som har uppstått genom det medvetna förtrycket av teknologier som för länge sedan skulle ha skjutit in er det 21:a Århundradet. 


Mycket händer på Jorden just nu, och till och med ni kommer att inse att det inte kan dröja mycket längre innan ni kommer att se resultatet av arbetet som har gjorts för att föra in de önskade förändringarna. Hot om krig bullrar fortfarande, men vi säger er återigen att det inte kommer att tillåtas även om en del skramlande av vapen kommer att fortsätta. Så var snälla och inte ge efter inför dessa situationer och låta rädslan krypa in hos er, tänk på fred och placera era energier där de kommer att göra något positivt. Den finansiella situationen fortsätter att ta en stor del av våra allierades tid i anspråk, men det är ett komplext problem att få många länder att som ni säger ”sjunga från samma psalmbok”. Framgången kommer dock och den kommer att signalera början på ett helt nytt sätt för bankväsendet och hela karaktären av finansiella transaktioner. Skulder kommer att elimineras och aldrig igen skall ni onödigtvis betungas med detta. 


Det finns aldrig en tråkig stund när man lever på Jorden, och på olika sätt så är det hur det var menat att vara och absolut inte en semesterö, för i annat fall skulle era framsteg knappt gå framåt. Jorden är ett storslaget ställe för att uppleva alla typer av utmaningar, och det snabbaste sättet att skjuta framåt och klättra uppför denna andliga stege. Jorden är ändå ett paradis utan motstycke i ert Universum, och det såddes under miljontals år. Det var i sanning en Edens Lustgård, men degenererade då vibrationerna blev lägre och Människan förstörde det med sin girighet och brist på omsorg. Nu väcks ni upp för att erkänna den juvel som er Jord är och försöka att göra det bästa ni kan för att återställa det, och förhindra ytterligare skador och förstörelse. I själva verket så är det ert ansvar att återställa det till sitt ursprungliga skick som en del av förberedelserna för Upplyftningen. 


Under sådana instabila tider som ni nu befinner er i så behöver ni hålla ert huvud kallt och aldrig glömma bort anledningen till att ni kom till Jorden vid denna tid. Det var för att vakna upp till ert sanna Jag som en Varelse av Ljuset, och lyfta era medvetandenivåer så att ni blev redo så snart som möjligheten gavs. Ni har en hel hög av erfarenheter som kommer, men i slutändan så är Upplyftningen ert mål och det är i själva verket allt som betyder något. Ett tillfälle då det finns möjlighet till en massuppstigning visar sig inte så ofta, och det är er frigörelse från dualitet och nödvändigheten av att regelbundet inkarnera. Med detta i tankarna så är vi säkra på att ni inte behöver stor uppmuntran för att göra ansträngningen att stiga av stegen av återfödande. 


Ni kan inte än fullt veta vad som pågår bakom scenerna, men det finns mycket mer aktiviteter än vad som kan förefalla. Vi observerar världsnyheterna och vad som diskuteras öppet och privat, och som ett resultat så har vi en mycket bra bild av hur händelserna kommer att utspela sig. Det ger oss en fördel och förmågan att hjälpa våra allierade, och det tillåts för att ge en balans mot den avancerade utrustningen som används av de Mörka Tjänarna för att spionera på de av Ljuset. Vi har datamaskiner med en medvetandenivå som är så avancerad att man kan ha ganska intelligenta konversationer med dem. Ni har erfarenhet av automatisering, men vi har tagit det till en nivå som är häpnadsväckande, och ni kommer att njuta av era besök till våra skepp då ni försöker förstå hur de fungerar. För en del av er så kommer det förefalla bekant då ni redan besöker oss i ert sömntillstånd, men har ett slutet minne av det när ni återgår till er kropp. 


Kom ut ur era kokonger som gömmer ert sanna Jag, den Ljusvarelse som ni är och alltid kommer att vara. Nu är det dags att återta era gudomliga rättigheter och suveränitet, och ni får all hjälp för att göra så. Ni är Varelser av enorm kraft och under förutsättning att ni kan acceptera ansvaret att vist använda det så kommer ni att lyftas upp och bli skaparen som ni tidigare var innan fallet. Ni skapar fortfarande även nu men det tar längre tid att manifestera, och ni kanske inte inser vad ni har gjort. Fokusera tillräckligt på vad ni önskar er och med tiden så kommer det en reaktion. Det är på det sättet som ni utan att inse det drar in i era liv de erfarenheter som ni har fört in till er själva. Lika attraherar lika, och det är så som ni samlar runt omkring er era vänner och fiender dessutom. Lagen om Attraktion gör ingen skillnad över hur den fungerar, så var försiktiga med vad ni fokuserar er på och var ni placerar er energi. De flesta av era erfarenheter startar som tankar, och när ni ger tillräckligt med energi till dem så blir de en del av er verklighet. 


Jag är SaLuSa från Sirius and skulle vara förtjust med att uppfylla era önskningar, men allt i sinom tid, och som alltid så är tidpunkten så viktig. Vi är vana vid att vara flexibla och rätta in oss till den senaste situationen på Jorden. På så sätt är vi helt framgångsrika med våra målsättningar när vi till slut kan gå vidare. Var säkra på att våra handlingar åtföljs av stor kärlek för er alla. 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012