Followers

PUTIN

söndag 5 februari 2012

SaLuSa 3 februari, 2012


 SaLuSa 03.02.2012Man skulle kunna tro att alla skulle ha ett intresse av framtiden, men många själar är nöjda med att driva genom livet utan några ambitioner om förändringar. För en del förefaller det som att det inte finns någon mening alls med livet. De observerar dock inom sin lilla hörna på Jorden andra liv och blir så småningom otåliga då de inom sig vet att det kunde vara mycket bättre. Detta Mina Kära är början på deras uppvakning, och med så mycket som pågår för närvarande så är förhoppningen att de gör framsteg. Livet ställer frågor då det gäller varför det är så otillfredsställande med att skapa och ger bara en enkel komfort till alla människor. Undermedvetet så vet ni alla att ni är En, och att var och en av er bör gynnas av Jordens alla skatter. Under denna tid så har de mörka Tjänarna gått längre än tidigare med att förneka er er rättmätiga del och ta bort det lilla som ni redan hade. De trodde helt skamlöst att de kunde förslava er helt och hållet då det möte föga motstånd till sina planer. De räknade dock inte med det snabbt ökande tillväxten i medvetande, vilket delvis kommer ifrån det fantastiska arbetet utfört av Ljusarbetarna. Det är som om en explosion av Ljus har ägt rum och omgett hela världen, och det är inte långt borta från sanningen. Mängden energi som strålas mot Jorden har växt exponentiellt och distribueras via dessa högre utvecklade varelserna som har förmågan att föra det ned och in i det. Det har gått förbi punkten då det skulle ha kunnat stoppas, och har tillåtit er att träda upp på vägen mot Upplyftningen. 


Som vi tidigare har sagt så är ni alla vid olika utvecklingsstadier, och det kan förväntas att det blir olika reaktioner på vad som äger rum i er värld. Då ni för er uppför stegen så lyfter ni alla andra med er då de också gynnas av de allt mer ökande medvetandenivåerna. Frågan är om alla kommer att klara av det och lyftas upp, och det beror på alla era val av fri vilja. Så en del själar kommer att fortsätta driva omkring och vara ganska nöjda med att se hur världen går förbi. Hastigheten med vilken de gör framsteg är helt klart mycket mer långsam än för de flesta andra människor, men det har ingen påverkan på deras förmåga att till slut uppleva upplyftningen. Faktum är att alla själar har DNA gener som ger dem kraften att söka efter sanningen, och det kommer oundvikligen att få dem att fortsätta sökandet efter det. Längtan kommer i vanliga fall genom att undra vad meningen med livet är, och det för dem framåt på en lång äventyrsresa. 


För de bland er som har funnit vägen hem, så går livet helt plötsligt mycket lättare, och problem är inte längre så stora, och ni hanterar dem med lätthet tack vare er förståelse. Då ni vet hur det hela fungerar så hjälper det er att övervinna alla hinder ni stöter på, och ert ego fortsätter att sitta i baksätet utan att blanda sig i. Ert Ego bereder plats för ert Högre Jag, som är ert verkliga jag. Så ni kan se Mina Kära, ni har ansvaret för att själva lyfta upp er då ingen annan kan göra det åt er. De kan hjälpa men i slutändan så är det ert beslut som avgör hur ni gör framsteg. Ni behöver ha en stark intention att förena er med ert Högre Jag, och det betyder att följa en väg som behandlar alla själar som Ett. På Jorden så är detta lättare sagt än gjort, men det uppnås nu, så det är möjligt om ni bestämmer er för det. 


Under tiden så finner fortfarande en del av er det svårt att tro att ni är så nära fullbordan, men det närmar sig snabbare än någonsin. Det beror inte på de yttre händelserna då de är de förhållandena som förändras vilka kommer att leda till ett stort steg framåt då det gäller er levnadsstandard. Ni vet nu att ni har hållits tillbaka ordentligt, och genom att fylla in hålen så blir det en mjukare och mer acceptabel övergång. Till slut kommer ni att bli gynnade av att föra er in i en högre dimension, där fördelarna som ges till er genom nya teknologier kommer att i viss mån vara bekanta för er. Allt som allt så kommer det att ses som ett stort steg framåt och föga av ert gamla sätt att leva kommer att finnas kvar. Det inkluderar det arbetsintensiva systemet, som har hållit er i slaveri med lite tid för era egna kreativa önskningar. Det kommer att medföra en stor förändring i era liv, att fullt kunna engagera er i de sysselsättningar som ger er glädje. 
Era liv är för närvarande så begränsade och kontrollerade, och det gäller också Lagarna i Landet som noga kommer att inspekteras och förbättras, för att ta bort de som är orättvisa och olagliga. Det blir en återgång till ett lands Konstitution, med ytterligare fördelar som kommer ifrån er kommande Upplyftning. På alla sätt och vis blir ni nu förberedda för ert upplyftande, och våra allierade kommer närmare några större resultat.  Inget av detta är lätt då vi har att göra med globala problem, särskilt då det gäller den finansiella sektorn. Vittgående förändringar måste dock införas annars blir inte den monetära policyn stabil, och vi kommer att se till att det inte blir en återgång till det centraliserade systemet som delvis har orsakat deras fall och nedgång. Bankerna kommer att bli mindre och mer ansvariga för sina handlingar.


Den Galaktiska Federationen står redo att stå vid sidan av sina allierade då de agerar för att göra ett avslut i vissa frågor. Det är dags att skriva slutkapitlet om den Mänskliga Rasen och dess resa genom dualitet. Det blir ett kapitel om segern som har uppnåtts genom skir strävan och förbund med Ljuset. Till och med ni kommer att bli överraskade när ni får veta hur oddsen var emot er. Ni fortsatte idogt ändå och er tro förde er framåt, och ofta så har ni arbetat isolerat och ändå fullbordat ert uppdrag. Det är en underbar seger och vad ni nu ser är bara de sista försöken från de mörka Tjänarna att fortsätta med sina otyg. Allt är under vår kontroll och snart kommer de att ställas till ansvar för sina handlingar under många tusentals år. 


Fortsätt dock så starkt som alltid, och slappna inte av genom att fullt hålla fast vid ert fokus på Upplyftningen. Var och en av er som så gör så hjälper att se till att det händer såsom ämnat, och ni kommer inte att vara ensamma då vi alla gör sällskap med er under dessa sista månader även om ni är omedvetna om det. Vår position är sådan att vi kan observera vad som händer på Jorden, och vi kan höra konversationer och se ganska så klart såsom vi var där. Vi kan i själva verket penetrera marken och se in i baserna som de mörka Tjänarna har satt upp. Inget går miste om vår uppmärksamhet eller kan gömmas från oss. Ni är därför vara trygga och med tiden kommer alla militära baser att stängas för evigt. 


Jag är SaLuSa från Sirius och är glad att vi kan se till att ni tryggt passerar igenom till Upplyftningen. Det kommer att bli det viktigaste avancerandet som ni någonsin har upplevt. Vi sänder vår kärlek och välsignelse till er alla. 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per StaffanDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012