Followers

PUTIN

torsdag 18 oktober 2012

SaLuSa 01.10.2012


 


SaLuSa 01.10.2012Ni går in i en ny månad, och ser tillbaka hur fort tiden har gått. Under den perioden har ni som Ljusarbetare gjort så mycket för att lyfta medvetandenivåerna, och ett stort uppvaknande äger rum. Det är en stor bedrift med tanke på Illuminatis försök att distrahera er och skapa rädsla. Ni har inte sett utspridda arresteringar som var förväntat, men i vilket fall som helst så går alla de tidigare nämnda förändringarna framåt. Förseningarna har visat hur mycket ni har lärt er, genom att hålla ert fokus på de mer väsentliga frågorna angående er utveckling. Det är inte själviskt att tänka på sig själv, då ingen annan kan förbereda er för Upplyftningen, även om ni kan hitta gott om råd. 

De yttre händelserna är inte väsentliga för era framsteg, utan ger er ett tillfälle för att förstå vad framtiden lovar er. Det är en rättighet som ni har förtjänat genom att höja era vibrationer, och reflekterar er större upplyftning in i Ljuset. Ni kan inte bara säga att ni skulle vilja lyftas upp och vara framgångsrik utan att först lägga ned den ansträngning som behövs. Det är inte nödvändigt att absorbera massor av information, även om det finns mycket tillgängligt som hjälper er förståelse. Vad som är viktigt är hur ni är inom er och om ni har lyckats se utåt och acceptera att ni är Alla En. Det går långt för att hjälpa er skapa ett högre medvetande. 

När ni väl är på vägen mot att bli en Ljusarbetare, så är ni på god väg mot fullbordan. Det betyder inte att ni behöver bli en lärare eller administratör för andra, utan att ni blir ett skinande Ljust exempel. På detta sätt kan ni lyfta upp andra var än ni är med ett snällt ord eller leende, och det har en mycket större påverkan än ni kanske tänker er. Ni måste naturligtvis bli vän mer ert ego igen, som fortfarande kommer att försöka att vidmakthålla det ”gamla ni”, så att ni inte glömmer bort hur ni brukade vara. Det är här som era stora förändringar infaller då ni lyfts upp ur de lägre vibrationerna, och allt som är en del av det. Det kan till och med betyda att ni noga väljer nya vänner, som är mer kompatibla och förestående av förändringarna i er. Själarna i de lägre vibrationerna är ofta mycket grova och ger sig hän åt negativa handlingar, och kan vara besvärande att vara med. Då ni lyfts upp kommer ni dock också att lära er att skydda er själva mot dem. 

Genom Lagen om Attraherande så kommer ni naturligt att finna hur ni dras mot själar av en liknande vibration. Detta är vänskaper där ni hjälper varandra att gå framåt och det kommer med största sannolikhet att fortsätta genom Upplyftningen och efteråt. Ibland kan sådan tillgivenhet vara mycket stark och kan betyda att ni har varit tillsammans många gånger tidigare, och kommer från samma Stjärnfamilj. Kom ihåg att varje själ har kommit till Jorden från en annan civilisation, och ni är lika mycket utomjordningar som någon annan. I själva verket känner ni er av den anledning mycket hemma med tanken på att träffa oss. Ni kommer att introduceras till er sanna familj med tiden, och de har följt era framsteg och blir överlyckliga över att träffa er igen. 

Jorden har varit en prövande plats, och med dess låga vibrationer har ni haft små chanser att lära känna ert sanna jag. Som alla andra själar har ni tidvis blivit helt upptagna av era liv utan att inse att ni har blivit avskurna från er sanna verklighet. Det var i själva verket menat så för att ni helt fullt skulle uppleva de lägre dimensionerna och alla dess utmaningar. Det skulle ha varit distraherande och till och med deprimerande att känna till livet som ni lämnade bakom er när ni först inkarnerade på Jorden. Nu är det annorlunda för ni har fört er tillbaka in i Ljuset, och förstår ert sanna ursprung som en mäktig själ med enorm kreativ förmåga. När ni har stigit upp kommer ni att kunna använda dessa krafter igen, då ni har blivit pålitliga och kunniga själar. 

Så, Mina Kära, driv på med ert upplyftande och bli inte avskräckta av vad som händer utanför er. Allt går i verkligheten framåt för att ge er avslut på cykeln genom Upplyftningen, och ni kommer att gynnas av allt som har utlovats. Slösa inte er energi på att oroa er för andra saker, då allt går mot ett perfekt slut i enlighet med Guds oklanderliga plan för er alla. Var säkra på att renandet av Jorden äger rum även om ni inte ser eller hör stora bevis på det. Gemensamt agerande sker nu mellan oss och våra allierade, och inte bara håller vi balansen på Jorden utan vi förhindrar att skadorna ökar. Snart kommer framstegen att sätta fart ordentligt då nya enheter kommer till allmänheten, och det blir ännu snabbare när vi anländer på Jorden. 

Som ni inser så driver vi fortfarande på våra allierade väldigt mycket för att få ett resultat av det arbete som de har gjort för att få de mörka ur vägen. De kan inte längre fördröja tiden för att erkänna att de har förlorat kampen, istället går de arrogant vidare med militärt agerande som fortfarande orsakar död och förstörelse. Vi under hur mycket längre som era ledare behöver för att förstå att krig aldrig har löst ett problem. Det bara utvidgas tills, som har hänt, det blir ett världskrig med enorma förluster av liv. Svaret är att skicka er Kärlek och Ljus vart än hotet finns, och särskilt till de ledare som är direkt involverade. Det hjälper absolut och det är här som er fulla tro på kraften av Ljuset kommer in. 

Kärlek är den kraftigaste energin av alla och vid er nuvarande nivå så har ni sett det i agerande för helande ändamål, och trots närvaron av de lägre energierna så fungerar det. Ni behöver tro och förståelse annars så för det inte med sig den maximala kraften ni kan ge. En moders kärlek är känd för att vara helande och är ett annat exempel på vad den kan åstadkomma. Var och en av er har en grad av en helande förmåga inom er, men ni tvivlar ofta på det, och på så sätt så bär det inte den fulla intentionen som det skulle kunna ha gjort. Var positiva och gör er del för att hjälpa att lyfta upp Jorden och allt liv på det. Kom ihåg att ni skall lyftas upp med Moder Jord, och många andra livsformer är också redo att gå framåt. Inte minst då gäller detta djuren, många av dem är era sällskapsdjur eller så har de blivit tamdjur för att tjäna era behov. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och skickar Kärlek och Välsignelser från alla era vänner och familj på våra skepp. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012