Followers

PUTIN

onsdag 24 oktober 2012

SaLuSa 19.10.2012


 


SaLuSa 19.10.2012Här är vi nu på randen till en stor episod i er resa genom dualitet, som kommer att ta slut med att de som är redo att lyftas upp lämnar er nuvarande dimension. Det betyder inte att allt förändras omedelbart, men det resulterar i hur ni lyfts upp till en högre dimension där ni är med andra själar av liknande vibration. Det kommer att trygga ett liv i vilket ni upplever en nära harmoni och glädjefulla relationer med alla själar. Hårdheten och konfrontationen ni upplever nu kommer att försvinna för gott, då de varelser som orsakar sådana problem inte är redo att lyftas upp. Upplyftningen är för de bland er som har vaknat upp till sina sanna jag, och strävar efter att lyfta upp sig själva. När ni kan acceptera alla andra som Ett med er, och leva ert liv på ett sätt att ge ut Ovillkorlig Kärlek så är ni ett perfekt exempel på en som är redo. 

Om ni inte anser er själva vara redo, men som i vilket fall som helst önskar lyftas upp så fokusera på att höja upp er själva genom att göra ert bästa för att lyckas. Och ni kommer att göra det, för denna gång så finns det ett enormt inflöde av energi till er värld och ni attraherar dem till er själva. Ni kommer att veta att det händer för få själar kan ta emot energin utan att känna effekterna. Det kan kännas som en lätt yrsel och en allmän känsla av lätthet inom er kropp. Det finns andra tillstånd som kan leda er till att tro att ni håller på att bli sjuka, men som snart går över utan åverkan. Ni kommer absolut att finna er själva ha självkontroll då ni ställs inför störande krafter, och det är tämjandet av känslor som kommer att göra det möjligt för er att nå en sådan nivå. Samtidigt blir ni ett modellexempel för andra som kommer att gynnas av er närvaro. 

Ljuset fortsätter ständigt att växa exponentiellt, och för er framåt snabbare än någonsin. Det kommer att nå sin optimala nivå den 21 december, 2012 och kommer att utlösa Moder Jords Upplyftning och alla de själar som är redo att gå med henne. Vid det laget kommer ni att ha blivit lugnade då det gäller säkerheten och framtiden för de som tar en annan väg, och allt händer som det bör i enlighet med Universal Lag. Enkelt uttryckt så säger den att ingen själ kan lyftas upp tills att de har nått en liknande vibration. Alla tas om hand om och när väl Upplyftningen kommer blir var och en att vara medvetna om vad som kommer att ske. Då en cykel tar slut så finns det naturliga förändringar som öppnar upp nästa fas av er resa som strävar efter att ta er än högre. Möjligheterna är alltid där för varje själ.

Till viss utsträckning fortsätter livet som tidigare, men ni ser redan tecknen på förändringar som är oundvikliga. Hur mycket lidande som kommer att ske beror på era regeringar, och hur snabbt det anammar de nya sätten som erbjuds dem. Militärmakt kommer inte att försena förändringarna, även om Illuminati antydde att de skulle använda det mot oss om vi försökte oss på Avslöjandena och visade upp oss på Jorden. Vi kan lätt hantera sådana hot, men vi vill inte skapa förhållanden som kan få återverkningar mot er. Vi är alla för Avslöjanden så snabbt som möjligt, men det måste vara mot en fredlig bakgrund. Det kan dock komma när ni minst anar det, då det finns mer än ett land som stöder sådana uttalanden. 

Ni har varit tålmodiga under en så lång tid och det uppskattas, men vet att händelserna måste påbörjas mycket, mycket snart. Vi är redo och förlitar oss på våra allierade att göra förberedelserna så vi kan följa efter. Till dess så gå vidare som vanligt och ta saker och ting som de kommer en dag i taget. Med tiden kommer alla era behov att tas om hand om, även om en del av er tar på er mer olägenheter än andra. Vi vet väl vad som är sannolikt att hända, vi kommer inte att låta saker och ting att spåra ur. Vi har sett om er och guidat er väg under en mycket lång tid, och vi har en större närvaro nu än vi någonsin har haft. Vi kan fortfarande inte avtäcka fler av våra skepp till vi har bortfört hoten mot oss. Då kommer vi dock att sätta igång en sagolik uppvisning för att hälsa er alla. 

Under de tidiga dagarna av UFO visningar så kontaktade vi regelbundet vad ni skulle kalla vanliga individer, men trots det hölls deras upplevelser avsiktligt från er. Vi tog dem till och med på resor runt er Solsystem, och visade att andra planeter också hade intelligent liv på dem, men trots det så gjordes försök att förtrycka detaljerna. Med avslöjandena kommer bevisen att vara helt oförnekliga då ni introduceras till humanoider från inte bara ert eget solsystem, utan från andra stjärnsystem också. Vi har varit separerade från er under alltför lång tid, och delar er uppspänning inför tanken att träffa er.

Den Galaktiska Federationen av Ljus är inte på något sätt militär, men inom Universum finns det styrkor som vi behöver skydda oss själva emot. De är mestadels de mörka Tjänarna av den Reptilska gruppen, men vi skyndar att lägga till att det finns andra med fredliga intentioner. I er Galaktiska historia finns det många historier om stora krig mellan civilisationer. Denna ålder är dock förbi och fred har deklarerats mellan de stridande parterna, och en del av vår plikt är att se till att den hålls. På er Jord finns det fortfarande bevis på deras besök, men de erkänns inte alltid för vad de är och ignoreras för det passar inte in med er accepterade version av historian. I själva verket så är en stor del av er historia påhittad och liknar föga sanningen. Dessa är områden som vi skall ta upp, då det är viktigt att fakta känns till.

Fortsätt med att se framåt då händelserna nu står redo att sätta igång, och ni kommer inte att bli besvikna. De mörka Tjänarna är så gott som färdiga, då det gäller att utöva sin vilja över er. De är som en tandlös tiger, men skall fortfarande undvikas och hållas ned tills de kan föras bort. Många av er vet vilka ledarna är som också vi vet, och vi kommer inte att låta dem stå upp igen. Pengar kan fortfarande köpa dem tid, men kommer aldrig att köpa dem frihet att undvika rättvisan för deras brott mot er. Det är aldrig för sent för dem att förändras och det skulle göra deras resumé en hel del gott om de släppte sin strävan att fortsätta såsom tidigare.

Jag är SaLuSa från Sirius, och ser att midnattstimmen börjar slå, så nedräkningen har börjat. Så var goda och behåll ert lugn ännu lite längre, då allt kommer till den som väntar. Gud Välsignar Er Alla.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012