Followers

PUTIN

torsdag 18 oktober 2012

SaLuSa 10.10.2012


 


SaLuSa 10.10.2012Allt ser bra ut nu, även om ni kommer att ha svåra perioder att hantera. De kommer dock att bli kortlivade och då vi har förväntat oss dem kommer vi att se till att de skapar ett minimum av olägenheter för er. Våra allierade är medvetna om hur nära de står till att uppnå sina objektiv, och som alltid så står vi bakom dem. Ni kanske vill reflektera på de fakta att de fysiska förändringarna inte till närmelsevis har varit så allvarliga som förutspåddes. En del kanske pekar på Fukushima incidenten, men den var inte naturlig och utan en attack under falsk flagga. Även om de har förekommit ett stort antal jordbävningar, vilket är helt normals, så har dock ingen haft vad ni skulle kalla allvarliga konsekvenser. Vi har hela tiden observerat sådana händelser, och vi har minimerat efterverkningarna. 

Vi är fortfarande väldigt mycket involverade med avslöjandena, och ni har redan under detta år sett mycket mer bevis på vår närvaro än tidigare. Det öppnar vägen för fullt Avslöjande, och det kommer att hända innan slutet av året. Det kommer att markera en enorm förändring i ert kollektiva medvetande, och ta er in i den Nya Åldern. Som ni vet har vi mycket att delge er som kommer att föra er framåt i stora steg. Det blir en spännande tid för oss alla, och illusionen som ni har levt under kommer att svepas bort. Från olika kontakter med ert folk under de sista 60 åren eller mer, så har vi gradvis fått er att vara mer medvetna om oss. Vår närvaro är nu välkänd, och det kan finnas få människor som inte har hört om hur våra skepp besöker Jorden.

När det kan ses att vi kommer i fred och för att hjälpa er så kommer de sista hindren för att acceptera oss att bortföras. De skrämmande bilderna av oss som avsiktligt har skickats till er för att skapa rädsla för oss kommer inte längre att ha någon kraft. Vi vet vilka världsledare som vi kan lita på, och Barack Obama kommer att leda vägen. Det förefaller som att vi inte kan säga detta tillräckligt många gånger för att övertyga vissa människor, men han är en stor spirituell själ som bara väntar på hans tillfälle för att påbörja hans verkliga uppdrag. Han kommer att förena världen i fred och sätta scenen för vårt kommande. De som tvivlar kommer inte att behöva vänta länge för att se att vad vi säger är sant. När vi väl kan tala direkt till er och förklara våra uppgifter för att komma på spåret med fördelarna av Upplyftningen så kommer era drömmar att infrias. Dualitet går till historien och ett underbart nytt liv kommer att bli ert där fred och harmoni råder.

Så, ni är nu i en tid av stora förväntningar, och dessa kommer att infrias såsom ni har utlovats. Er nuvarande regering håller sig fortfarande till de vanliga direktiven som förnekar vad ni vet är sant, och nyhetsmedia följer efter. Detta kommer dock att helt förändras inom kort, och sanningen kommer ut. Många har sålt sina själar för att hålla fast vid sina jobb och helt enkelt göra vad de blir tillsagda. Ni borde i själva verket kunna njuta av fritt tal och inte bli underordnade orättvisa lagar som används för att tysta ned er. I framtiden blir det en omvärdering av era lagar och de som är orättvisa och utanför era rättigheter tas bort.

Som ni kan tänka er så finns det så mycket som behövs göras, men vi är helt förberedda för det hela. Vi vet redan var vi behöver agera, och det blir inga förseningar med att få det att rulla. Ni kommer naturligtvis att vara mycket involverade i våra gemensamma aktiviteter, och var säkra på att vi vet vilka vi kan kalla på för hjälp. Vid den tidpunkten kommer de mörka att ha blivit bortförda, och arbetet kan gå framåt obehindrat. Olika språk är inga problem för oss då vi kan läsa er telepatiskt, och det är vår normala form av kontakt inom vårt folk. Med tiden kommer ni också att bli effektiva med telepati, och det talade språket kommer att försvinna. Bevisligen har det i det förgångna visat sig att vi har vetat om era frågor då de formades i era sinnen och besvarades innan de var uttalade. 

Er framtid är att vara med oss, och ni blir Galaktiska Varelser med alla attribut som vi nu visar upp. Till exempel så upplever vi inte trötthet som ni gör, för vi är i de högre vibrationerna. Vi kan då dock ta åtgärder för att föryngra oss om vi så önskar. Vi har också drycker som är en källa av energi, även om vi tar det från energikällan runt omkring oss. I en lättare kropp kommer ni i själva verket inte att ha något behov för tyngre föda, och äta mycket lättare och mer för avslappning är något annat. Vi har vad ni skulle kalla för fruktdrinkar som är mycket närande, men ingen alkohol. Vi ser det som ett gift och ni kommer inte att finna det vid vår existensnivå. Ni kommer i själva verket att inte ha något behov av tyngre mat alls, och vi äter absolut inte djur. 

Då ni i de högre dimensionerna kommer att åtnjuta total hälsa så kommer ni att förstå att ni inte kommer att behöva droger eller medicin, eller till och med operationer då våra metoder är så mycket mer avancerade än era. Vi använder färger och ljud för att hela, vilket är mycket mer effektivt och utan sidoeffekter som era behandlingar ofta involverar. Vänta tills era Städer av Ljus visar sig på Jorden, och då kommer ni att uppleva precis för er själva vad vi har beskrivit, och än mer. Vi är så spända för er och vad ni kommer att njuta av då vi gör våra teknologier tillgängliga för er. Livet kommer att vara enormt annorlunda från vad ni har nu, och det väntar på er. 

Vi skulle naturligtvis ha velat att det vara mycket längre framskridet än vi nu är och vi skulle använda ett av era uttryck – ”de bästa tingen i livet är värda att vänta på”. På Jorden upplever ni så stor stress på grund av förpliktelserna som sätts på er, och takten med vilken livet går framåt. Allt detta kommer att försvinna och finns bara inte i vibrationerna som har konstant frid och harmoni. Det finns inga ”arbeten” så som ni beskriver era sysselsättningar, utan mer av att göra vad ni tycker om att bidra med till gagn för alla. NI kommer att finna att ni har än mer frihet att besluta vad ni gör i era liv, och på grund av era högre nivåer av medvetande kommer ni att välja ansvarsfullt. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och talar för alla våra medlemmar av den Galaktiska Federationen av Ljus, när jag önskar er alla en lycklig övergång och en underbar upplevelse genom Upplyftningsprocessen. Hela Universum kommer att se på och skickar enorm kärlek för att hjälpa er på vägen. Med tiden kommer ni att träffa era vänner och familjer från långt borta för en storslagen återförening.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012