Followers

PUTIN

torsdag 18 oktober 2012

SaLuSa 28.09.2012


 


SaLuSa 28.09.2012



Tidslinjerna börjar förena sig in i de som har mest energi, och är naturligtvis starkast där folk har intentionen att lyftas upp och de som inte har. Vad ni kommer att se är resultatet av ert kollektiva medvetande som skapar enligt era önskningar. Själva Upplyftningen kommer att skapa förändringar som är gudomligt förordnade, och är av Universala proportioner och kontrollerade av de högre krafterna. Ni skapar därför era egna upplevelser, och Upplyftningen kommer att bli slutgiltig då ni lämnar cykeln av dualitet, för att ta er plats i den Nya Åldern. Händelser kan ändras i enlighet med er takt och nivå av framåtskridande, och innefattar alla förseningar som har orsakats av de mörka Tjänarna. Så vi säger till er att fortfarande hålla er fokuserade på den verkliga Upplyftningen, och förbereda för ett kraftigt inflöde av energi som ni kommer att bli medvetna om. 

Det blir alltid mycket diskussioner om hur framtida händelser kommer att äga rum, då det finns många olika åsikter om det. Vad ni har utlovats kommer absolut att ske och ni har mycket att tjäna på det. I själva verket så har tidpunkten ofta behövt justeras, och ni är nu naturligtvis medvetna om att vissa händelser har behövts förskjutas. Ni kommer dock inte att missa något och ni kommer att gå vidare mot en högre vibration, och dra nytta från de många förändringarna som kommer att lyfta upp er vidare in i Ljuset. Det gamla paradigmet kommer då inte att ha något inflytande i era liv, och ni kommer att ha absolut glädje och frid med den nya. 

Vi driver fortfarande på våra allierade att öka deras agerande och vi skulle vilja se att några större förändringar som påbörjas inom kort. Det skulle lindra er oro och försäkra er att slutet av cykeln kommer att ske som förutsagts. Detta kanske dock beror på era förväntningar, då bara en minoritet har någon aning om vad som stundar. Vi tar hand om det på det ena eller andra sättet, så att alla själar har ett slutligt val då det gäller om de vill lämna de lägre dimensionerna och gå till de högre. Vad ni kan vara säkra på är att de av er som kom in i detta liv och hade redan gjort sitt val att stiga upp kommer att göra så. Det har funnits höjdpunkter i deras liv som har lett dem upp på den rätta vägen, och fört upplysta själar till dem. Var och en av er har fått enorm hjälp, och ni skulle ha behövt vara ganska motsträviga för att gå emot er livsplan som inkluderade Upplyftningen. 

Upplyftningen är inte ett 5 minuter långt under, utan är en väg som ni har rest på under en mycket lång tid och ni kommer att fortsätta att göra så. Det har funnits många höjdpunkter, särskilt vid slutet av det förra seklet och nu. Varje har fört energierna till en högre nivå än tidigare. De har mjukt hjälpt er på vägen, till den 21 december 2012, när alla mycket märkbart kommer att påverkas. Redan nu har många lagt märke till vad som har setts som upplyftningssymptom, vilka lätt kanske tas miste på och det tros att det är början på en sjukdom. Om de fortsätter så är det vist att tala med en läkare, då de normalt försvinner inom ett par dagar.

Vad som än händer så gå med det, i kunskap om att Upplyftningen är pågående, och ni kommer inte missa det på grund av förseningar. Allt är planerat och snart kommer ni bli av med de Mörka Tjänarna, för oberoende av hur luriga de är eller den makt de kan utöva, så har de ingen plats i er framtid. Ni har en tendens att bli deprimerade då händelser inte sker såsom förväntat, men om ni är utav Ljuset så är kampen redan vunnen. Det finns mycket att göra för att föra sig snabbt in i den Nya Åldern, men vi är mer än mäktiga uppgiften. Vi förbättrar konstant våra planer för att passa vilken situation som än kommer upp, och det är inget problem alls för oss. 

Den avgörande punkten nu är Presidentvalet i USA. Vår man är den som är vald till att leda er ut ur dualitet, och det är därför att han har enorm spirituell erfarenhet och förståelse för att möta utmaningen. Det finns också andra runt omkring honom som är redo att gå in i den nya regeringen, vilken kommer att bli baserad på nya principer och sann representation till folket. Det blir inga misslyckanden eller upprepanden av vad ni tidigare har upplevt, då de mörka Tjänarna har haft sina dagar och kapitulerat till Ljuset. Så var goda att inte oroa er över de hot från de som fortfarande står för girighet och självmakt. De kommer inte med i den nya regeringen, vilken blir för folket. 

Acceptera att vad som händer är en del av renandet som måste äga rum, innan förändringarna kan bli införda. Moder Jord kommer också att behöva agera, men de kommer inte att bli så allvarliga som en del har förutspått. Vi av den Galaktiska Federationen övervakar fortfarande vad som händer på Jorden, och tar del i mycket som ni inte är medvetna om. Så var goda och inte känna det som att vi inte är aktiva, när vi i själva verket är mer involverade än någonsin tidigare. Ni ser absolut mer utav oss, och det bästa kommer när vi arrangerar våra överflygningar. Vi registrerar att avslöjandena drivs på av folket, och vi applåderar era initiativ och ihärdighet. Allt som väcker upp folk till sanningen är av värde. 

Helt klart så kommer de närmaste veckorna att vara av värde, och ni bör kunna se vart det bär hän. Ni kan förvänta er att mer åtal mot korrupta bankmän då deras aktiviteter undersöks. Det tar tid att samla ihop de nödvändiga bevisen, och det behöver vara noggrant gjort. En del flyr hellre än att stå till svars, och för närvarande undslipper de med sina brott, men de kommer att till slut stå till svars för dem. Vår huvudsakliga ansträngning är att se till att de bortförs, så att vi har kvar bara pålitliga människor för att ta hand om de finansiella arrangemangen. Allt är del av att föra er framåt och att brygga gapet mellan det gamla och nya systemet. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och så glad att se hur långt ni har kommit på en så kort tid. Inget kunde tas förgivet eftersom ni stod inför en mycket svår test, men ni vinner hela vägen. Fortsätt med att se framåt och slappna inte av er beslutsamhet att ta er igenom denna cykel ända till slutet. Ni är absolut Krigare av Ljuset. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Tack SaLuSa
Mike Quinsey





Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012