Followers

PUTIN

torsdag 18 oktober 2012

SaLuSa 05.10.2012


 


SaLuSa 05.10.2012Mycket kommer nu till sin spets, avslöjandena kanske till och med blir uttalade av oanade källor. Om det blir så kommer det att tvinga andra länder att erkänna hur deras kontakter skett. Utan tvivel blir det motstånd till att fullt avslöja utsträckningen till vilken de har gjorts. Det är dock tid för sanningen att komma fram, och när allt kommer omkring så blir det bara ett erkännande av vad som redan är känt. Nationell säkerhet kommer utan tvivel att användas som en ursäkt för att hålla tillbaka på information relaterat till överenskommelser med utomjordingar, som har arbetat med Amerikanska regeringen i underjordiska baser. Det finns också frågan av hanterandet av och vad som hände med de som fångandes efter att de räddades från kraschade skepp. Det finns så mycket på spel för de mörka Tjänarna, och sanningen kommer att avslöjas när fakta till slut kommer ut.

Sanningen är i själva verket underligare än fantasin, ni har levt i ett tidsvakuum och era framsteg har avsiktligt hållits tillbaka. Om nyttan av nya upptäckter hade förts vidare till er så hade ni för länge sedan fört er igenom perioden av återväxt, efter det sista Världskriget. Istället har ni hållits som gisslan av petroleum och läkemedelsindustrin som har sett till att ni inte kan ta er ur deras kontroll, och har stoppat allt avancerande mot fri energi och ett mindre beroende av läkemedel. Det är inte att förändringar inte kunde ha införts, utan snarare att de som var redo har hotats och än värre har inte vågat gå vidare. Med tiden kommer ni att få veta vilka de skyldiga är och vilka som stödde dem. 

Kanske nog så förståeligt så är det största hemlighetsmakeriet angående resor i rymden. Det hela är fullt av felinformation, ämnat att förvirra er, och de som är involverade har gjort mycket för att dölja sanningen. Sökandet efter utomjordingar låter då lite komiskt när regeringarna och militärer redan arbetar med dem, och har gjort så under åratal. Rapporter om sådana ting kan hittas på ert internet, och många forskare har kommit ut med böcker som ger detaljer om vad de fann.

Medlemmar av den Galaktiska Federationen av Ljus har ofta blivit trakasserade och hotade när de rest i ert luftrum. Det är inte så att vi skulle ha kunnat lida skada, då vi är mer än kapabla att ta hand om oss själva med vår avancerade teknologi. Vi finner dock den militära attityden mot oss oacceptabel då vi aldrig har utgjort något hot mot er alls. Såvida vi inte har tvingats att reagera mer än förflytta oss utom synhåll så har vi blivit tvungna att bortföra en del av deras skepp, men först strålar vi ombord piloterna på vårt skepp. Inom en kort framtid kommer de att kunna komma åter till Jorden för att verifiera sanningen angående våra uttalanden. Vi har också blivit tvungna till liknande handlande, då era myndigheter har ignorerat våra order att inte föra atomvapen bort från Jorden. När vad ni gör hotar andra civilisationer har vi full auktoritet att handla för att förhindra det. 

Tiden för att upphöra med alla krig och allt som är associerat med dem är passerad, men vissa länder är beredda att sätta sina egna i fara genom att starta ett nytt i Mellanöstern. Vi kan inte förhindra era skärmytslingar, men vi lägger oss i, som vi har gjort många gånger tidigare, om vi finner att kärnvapen är ämnade att användas. Tänk fred, Mina Kära, och så kommer ni att hjälpa med att skapa mer Ljus och ge kraft åt nätverken runt Jorden. Detta kommer att hjälpa med transmutationen av de negativa energierna och minska chansen till mer stridande mellan länder. Det är dags att växa upp och bli ansvariga medborgare och ta hand om er vackra Jord, och alla andra livsformer. De som finner sig själva oförmögna att göra så, har ingen rätt att ta till sig Upplyftningen, och kommer att ha mer att lära sig. 

Vi vet att ni är alla vid olika stadier av utveckling, och vi fäller inget dömande om de som ligger efter. Ni går framåt i en takt som passar er som en individ, och det är det vackra med reinkarnation som ger er upprepade tillfällen att lära er lektionerna. Så ni behöver inte oroa er själva angående de runt omkring er som förefaller att ha föga förståelse av vad Upplyftningen betyder. Ta det eller ej, det kommer åter igen på grund av dess cykliska karaktär. Sådana själar kommer inte att förlora nyttan av vad de upplevde i dualitet, och det ger dem en användbar fördel när de fortsätter sin spirituella utveckling. 

Kom ihåg att Gud har en stor plan för Universum, och på grund av Guds Kärlek för allt liv så behandlas det som en erfarenhet som tillåter full frihet att göra som ni vill. Ni måste dock lära er från era val, om de skadar eller påverkar en annan själ. I det fallet är det ni som bestämmer hur ni skall uppnå den nödvändiga förståelsen som för er framåt. Naturligtvis kommer Högre Varelser att dela sin vishet med er och råda er om det bästa sättet på vilket det kan arrangeras. Livet förefaller ofta att gå framåt chansartat, men vi säger er att då det räknas och har en påverkan på ert liv så är det helt planerat. Det kanske inte förefaller så, särskilt om ni har tagit på er uppgifter som är otrevliga, men det är ändå de svåraste utmaningarna som ger er de större möjligheterna att ta stora steg framåt. 

Under dessa sluttider så har de flesta av er valt att rensa ut all återstående karma. Det betyder att ni absolut har ett fullt liv, och då det gäller era relationer väldigt mycket en upp-och-ned existens. Håll fast vid det och gå inte bort, då ni har fått en chans att inte bara lyfta upp er själva, utan ert handlande kan också hjälpa andra människor. Den Mänskliga Rasen är i detta tillsammans, och det är ert kollektiva medvetande som dikterar hur högt eller lågt ni går. På grund av Upplyftningen får ni absolut en enorm hjälp med ert upplyftande. Vi vill hur så många som möjligt av er lyfts upp, och när ni ”lyser upp” så vet vi att ni har funnit något av ert sanna självt och vaknar upp.

Jag är SaLuSa från Sirius och vet att klockan slår midnatt, och ni har så lite tid kvar för att lägga er själ och hjärta i att förbereda er för att lyftas upp. Håll er fokuserade på era mål, och distraheras inte av knepen från de som försöker vilseleda er. De mörka Tjänarna gör sina sista lönlösa försök för att förhindra att ni lyfts upp, och det blir så bara om ni tillåter det. Gå tryggt i Ljuset och Kärleken som omger er Jord.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012