Followers

PUTIN

torsdag 18 oktober 2012

SaLuSa 26.09.2012


 


SaLuSa 26.09.2012Som ni ser så går tiden fort förbi, och profetiorna om enorma jordbävningar och andra fysiska händelser har inte till någon liknelse hänt såsom var förutsagt. Ni kan absolut ta åt er delvis för detta resultat, då när ni har fört Ljuset till Jorden så har ni också infört lugn. Det betyder dock inte att det inte blir några fysiska förändringar, då vissa är oundvikliga. Genom att hålla vibrationerna höga under de kommande veckorna så kan ni se till att ni har ett ganska lugnt avslut på cykeln. Vi är naturligtvis delvis anledningen till hur det går, och vi vidmakthåller vad som kan kallas en fredlig tid. Jo, krigslag äger rum i vissa länder, men dessa kommer inte att tillåtas att eskalera till ett större globalt krig.

Det kanske låter underligt att säga att ni uppnår fred på Jorden, men det är så då fler och fler människor kräver det och deras frihet. Ni ser redan slutfasen i många länder, och den militära personalen visar sin uppfattning att det är dags att sätta ett slut på alla krig. De inser att förutom självförsvar så är krig ett lönlöst agerande som inte ofta uppnår någon ihållande effekt. Istället skapar det hat, och de länder och folk som förstördes kommer att bära tankar på hämnd tills de är uppfyllda. Det är inte sant Mina Kära att ni har skapat terroristerna som plågar världen med deras vansinniga handlingar av självförstörelse och mord. 

Vi vill att ni inte håller er kvar vid negativiteten som fortfarande finns närvarande i er värld, men ni behöver förstå hur den utvecklades. De mörka tjänarna hade naturligtvis ett finger med i spelet för att driva på den, och historiskt talat har de satt upp nästan alla moderna krig mellan länder. Allt detta kommer att upphöra med Upplyftningen, då ni för er in på en nivå där sådan negativitet inte längre kan existera. Själarna som tänker på detta sätt, som inte tänker ge upp sin strävan efter rikedomar och makt, kommer att förbli i de lägre dimensionerna som andra som är oupplysta. Ljuset kommer dock inte att förnekas dem och alla ansträngningar kommer att göras för att föra dem tillbaka till det. En dag kommer de åter då alla själar till slut kommer hem. 

Under tiden öppnas vägen till Upplyftningen och förändringarna som behövs för att gå vidare närmar sig manifestation. Följaktligen så kommer saker och ting att sätta fart ganska snabbt då vissa mål måste nås innan ni kommer dit. Våra allierade lägger fortfarande hela sin själ och hjärta i deras arbete, och resultaten kommer att ses mycket snart. Som vi många gånger har sagt så kan inget förhindra att ridån går ned för slutakten, och Illuminati kommer att lämna era liv för evigt. Era medvetandenivåer fortsätter att höjas upp, och med ett stort steg framåt kommer ni att inse att ni har stigit upp. Det kommer inte att finnas någon osäkerhet alls i ert sinne, ni kommer att veta att ni har förändrats enormt från vad ni tidigare var. Så låt ingen oro krypa in i era sinnen, håll er vision framför er och så blir det er verklighet. 

Lev i Nuet och vänta till det är nödvändigt att ändra era dagliga mönster, för att ta emot den Nya Åldern som manifesteras. Ni kommer snart nog veta när den har anlänt, och det är ”vetandet” som ni kan förlita er på för att föra er framåt. Era extrasensoriska uppfattningar kommer att bli skarpare och förstärkta av de nya energierna som ni för in i er själva. Ni kanske kommer att se faktumet att era kroppar inte längre är benägna att vara sjuka som dem mest välkomna förändringen av alla. Det blir bara en av många som omedelbart kommer att lyfta er liftskvalitet. Vi skulle kunna säga att ni inte har levt tills att ni har upplevt i de högre dimensionerna. Det skulle vara sant särskilt hur det relaterar till andra själar. Ni kommer att finna att alla är förenade i Kärlek och Ljus, och kommer att leva tillsammans i lycksalighet och total harmoni.

Vi av den Galaktiska Federationen av Ljus talar till er som de vilka redan är vid de nivåer som ni för er in i. Vi upplever i en lycklig miljö där alla former av liv interagerar med varandra. Det finns ingen som helst rädsla mellan de olika livsformerna, och det är baserat på tillit. Således känner ingen sig förhindrad eller tillbakadragen, utan kan uttrycka sig själva fritt i stor glädje och lycka. Tankar som är associerade med de lägre vibrationerna kommer aldrig till våra sinnen, och vi fokuserar oss på allt som är rent och orört från några negativa aspekter. Att leva sitt liv på detta sätt är så tillfredsställande och vi har absolut ingen tid för att ha tråkigt. Det kommer att finnas så mycket mer som är öppet för er att utforska och då ni stiger upp än mer, som ni säger - ”Himlen är gränsen”. 

Så Mina Kära, gör allt ni kan av de sista dagarna på er nuvarande Jord. Den har fortfarande så stor skönhet och många vackra platser som är av de högsta energierna. De bland er som är känsligare vet vad jag menar. Likaså är en del områden fortfarande allvarligt förorenade, efter århundraden av att ha varit utsatta för de lägre energierna genom krig och andra konflikter. Dessa kommer naturligtvis att klaras upp innan Upplyftningen, och i själva verket så har det arbetet redan startats. För att hjälpa er kan vi arbeta medan vi är utom Jorden, men när vi kan träffa er så kan det utföras som ett gemensamt projekt. Moder Jord har varit en högst tålmodig enhet, medan hon har sett hur ni har gått igenom den sista perioden av era liv. Hon tar emot och välkomnar er kontakt med henne, och er återgång till tider då ni båda levde mycket närmare varandra. Det kommer igen inom en nära framtid, då ni skall förstå er relation med alla andra livsformer.

Ni alla skapades och placerades på Jorden för att åtnjuta Skaparens frikostighet och skönhet, och lära er hur ni stöder varandra. Tyvärr så växte ni ifrån Naturen under under de senare stadierna och glömde hur mycket ni behövde varandra. Detta förändras och många erkänner platsen som Människan har på Jorden, och vikten av hans vårdarroll då det gäller allt liv. Buddisterna är kända för sin förståelse och har visat vad som kan göras när ni är i harmoni med naturen. En del av er är lika medvetna, och är bra exempel för andra som söker en sann relation med Naturen.

Jag är SaLuSa från Sirius, och ber er att gå framåt med stor tillförsikt. Det finns inget att vara rädda för då det gäller den Nya Åldern, det är allt ni skulle ha kunnat önska er. Vi förbereder oss för att introducera oss själva på vilka sätt som än är tillåtliga, och vi kommer att göra det på ett sätt som inte skapar rädsla. Tvärtom, då vi kommer till er i Kärlek och Ljus.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


Tack SaLuSa
Mike Quinsey

Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012