Followers

PUTIN

onsdag 24 oktober 2012

SaLuSa 15.10.2012


 


SaLuSa 15.10.2012Då vi observerar er värld så finner vi att er personliga uppväckning växer sig starkare, och folk är mer och mer redo att tala med varandra om Upplyftningen. Det finns helt klart svårigheter med att överföra en förståelse av vad det kommer att betyda för varje individ, men åtminstone så finns det ett frö av kunskap och det kommer att växa. Det finns naturligtvis planer på att ge ut information storskaligt, för att se till att folk förstår vilket underbart tillfälle som ges till alla själar. Det kommer att finnas misstro och rädsla hos dem som lär sig om Upplyftningen för första gången, men då de ser hur andra tar emot nyheterna med öppna armar så kommer de att känna sig mer trygga angående framtiden. Folk har en tendens att gå i flock och er instinkt säger er att det finns säkerhet i ett större antal.

Det är inom familjer som de största problem sannolikt infaller, för då de står varandra när så vill de förbli tillsammans. Det är möjligt att de redan har planerat att gå in i framtiden tillsammans. Det kommer dock att finnas fall då kanske en medlem är helt bestämd att följa sin egen känsla, och det kan vara det motsatta från vad de andra har accepterat. I dessa fall måste ni låta den personen utöva sin egen fria vilja. Undermedvetet så vet varje själ instinktivt vad som är bäst för dem, och helt klart måste de vara nöjda med sitt beslut. Familjer med unga barn kommer att finna att de går framåt tillsammans som en enhet. 

Som vi ofta påminner er kärleksbanden då det gäller familj eller vänner kommer att se till att det alltid finns en länk mellan dem. Så oroa er inte att det blir en permanent separation då en av er tar en annan väg. I de högre vibrationerna kan ni hitta varandra via tankar, och någon gång i framtiden kommer ni att kunna resa ögonblickligen var som helst tillsammans. I själva verket, då ni förhöjer er så finns det en tendens att bli involverade i gruppaktiviteter, och som ett gruppmedvetande. Då det inte finns några mörka energier vid dessa nivåer så förstår ni att varje själ ni möter har en stor kärlek för varje själ. Det blir en omedelbar acceptans, tillit och harmoni mellan er alla, vilket kommer från att vara Ett med Allt Som Är.

På Jorden känner ni det ofta så att ni måste slåss för att etablera er själva, och ni kan inte lätt avgöra vilka som är era sanna vänner. Med skenande girighet och korruption överallt så är det svårt att veta vilka ni kan lita på. Det blir snart något i det förgångna, och de av Ljuset drar sig redan bort från de som inte är. Det är Lagen om attraherande som fungerar och det är ett ganska naturligt svar, och är varför ni nu dras till folk med ett mycket liknande synsätt. När ni har inkarnerat och gått med på att arbeta för Ljuset finner ni i själva verket mycket lätt kompanjoner som har gjort samma sak. Ni känner er mer ”hemma” med en del människor snarare än andra, och det är därför att ni har mer gemensamt. Helt klart så då det gäller er livsplan så är ert öde att träffa vissa själar som också är en del av den. Det gäller också de som gifter sig, och det har inte hänt av en slump. 

I de högre rikena kommer det att vara möjligt att lättare identifiera med de som är sanna bröder och systrar. Ofta är det därför att ni har kommit från samma Stjärncivilisation, och tjänar i ett av Brödraskapen av den Galaktiska Federationen av Ljus. Det finns naturligtvis själar som hellre skulle tjäna med de som fortfarande utvecklar sin vetenskapliga kunskap, och de kan normalt finnas på de olika Råden som är involverade med den aspekten av utvecklingen. Så, om det är ert intresseområde så kan det fortsätta. All kunskap delas och är tillgänglig till varje själ, till skillnad mot på Jorden där den används för att etablera makt över andra. Det är den största skillnaden som ni kommer att finna när ni stiger upp, och allt är tillgängligt till alla andra utan undantag. 

Mina Kära, som vi ser er så oroar ni er i onödan, då ni har många hjälpare vid er sida som ser till att ert liv fullbordas som det var menat. Ni kanske i vilket fall som helst söker efter något mer, men er livsplan är verkligen allt som räknas då det gäller er utveckling. Ert nuvarande liv är det mest väsentliga, för ni har avgjort vad det är ni behöver slutföra under er tid i dualitet. Det kanske inte är vad ni har önskat er, men ta det som det kommer, då inget av betydelse händer utan någon nytta för er. Sluttiderna är också då ni börjar släppa allt som tillhör de lägre vibrationerna. När ni till slut lyfts upp bör ni ha bara ett mycket litet karma som kvarstår, och det skrivs av. 

Under dessa slutliga dagar föreslår vi att ni koncentrerar er på er personliga resa, och vet att allt annat tas om hand om. Var säkra på att det behövs så kommer ni att se hur olika händelser manifesterar de slutliga förändringarna som ligger och väntar, även om ni är ovetande om fakta. Det finns naturligtvis förväntningar om stora förändringar och Avslöjandena kryper sakta framåt. Den finansiella sektorn ligger högt upp på vår lista, men det är en enorm utmaning att få det koordinerat för att undvika alltför mycket kaos i de finansiella marknaderna. Inom bankväsendet fortsätter nedstämdheten, och trots försöken att övervinna det så står de inför en oundviklig kollaps. Det blir signalen för att det nya systemet blir introducerat, vilket står redo och väntar. 

Det är er Upplyftning som är viktigast av allt, och ni skall se till att ni är redo och gör ert bästa med att skapa den Nya Åldern runt omkring er. Lev såsom ni ser att saker och ting kommer att vara efter att ni har stigit upp, och se på alla andra Själar som Ett med er. Ni är inte förväntade att ta hand om dem, men er snällhet och kärlek för era medsjälar kommer att föra in mer Ljus till Jorden. Såsom vi ser er alla så är vad vi ser högst underbart, då ni under en så kort tid har skapat en stor Eld av Ljus som alla i Universum kan se. Ni har i sanning varit starka då det har krävts, och i vissa fall mer än vad som förväntades, och ni är en stolthet för den Mänskliga Rasen. Det fanns tider då det såg ut som att ni inte skulle klara av det, men här är ni nu på randen till Upplyftningen. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och gratulerar er alla för er del av att uppnå framgång. Vi älskar er alla och står stolt vid er sida. Vi är Ett.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike Quinsey


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012