Followers

PUTIN

tisdag 8 november 2011

SaLuSa, 2 November, 2011


 

  SaLuSa, 2 November, 2011

Vi kan känna den ökande förväntan på händelser som kommer att förändra era liv. Den ”fix och färdigt”-lösning som många länder försöker nå för att hitta ut ur problemen, kommer inte att vara en med hållbarhet. Faktiskt har de inga lösningar, vilket gör att då våra allierade presenterar vår plan för dem så kommer de att visa ringa motstånd. Vi kunde förutse kollapsen som var oundviklig eftersom man inte kunde uppehålla det vårdslösa sätt som era samhällsekonomier har hanterats. Det var förstås till större delen i medvetet uppsåt, för att behålla kontrollen över er. När vi tidigare har talat om det ”rätta tillfället” för att ta till handling så ska ni nu kunna se logiken i vårt resonemang. Vi var tvungna att vänta tills det var omöjligt att ändra färdriktning, så att det var uppenbart för alla att en ny start var livsviktig. Denna tidpunkt har nåtts och vi förbereder oss så att vi är redo att göra de inledande förändringarna som får saker och ting att börja röra sig mot det bättre.

Under tiden som varje dag går vidare så behövs er uppmärksamhet till att hålla vibrationerna uppe så högt som möjligt. Fokusera på Ljuset och låt det vara grunden i allt ni gör. Kom ihåg att också tankar har kraft, så låt dem inte vandra iväg från er avsikt att leva i och framföra ert Ljus. Detta är de viktiga tider som många av er har kommit till Jorden för att delta i, och det kommer att bli en strålande period av bedrifter då folket tar tillbaka sin suveränitet och skriver om grundlagen (the Constitution). Ni har gjort era röster hörda länge nu, och äntligen ska ni få positiva signaler som får er att utan tvekan förstå vart ni är på väg. Många kan redan i luften känna den nya energin, den är upplyftande och skyddar er från de lägre vibrationerna. Njut av den och låt andra se att det finns i själva verket inget att vara rädd för, så hjälper ni till att förankra Ljuset på Jorden.

Moder Jord måste få komma till tals i saken eftersom hon behöver komma igång för sin egen skull. Emellertid kommer inte hennes agerande att bli omåttligt, och vi hjälper till att minimera effekten av de fysiska förändringarna. Det ska göras på samma sätt som ni förbereder er kropp för livet i de högre dimensionerna. Där ni blir personligen påverkade av förändringarna så var i vetskap om att ni åtagit er sådana erfarenheter, då nu i stort sett alla är där de var menat att vara. Försök att inte slösa energi på att fundera på varför, då det efterhand kommer att bli klart, liksom anledningen till erfarenheten. Karma kan dyka upp för att bli utrensad i vilken livstid som helst, och det händer aldrig om ni inte är beredda på att acceptera det. Ibland väljer ni ändå att göra erfarenheter som en inlärningskurva och det är inte alltid en karmisk orsak till detta. Vad som än händer, så ta det i er takt eftersom er framtid är säkrad och inget kommer att ändra detta utan ert frivilliga val.

Även i det kaos som kommer och går så finns det en orsak och det följer en plan som allt annat. Många av er har detta år märkt hur tiden snabbas upp mer än någonsin, och den kommer att fortsätta att göra så. Ni kan därför vara säkra på att det som återstår av denna cykel kommer att dra förbi som en blixt, men det kommer att vara en mycket angenäm upplevelse. Det är vad slutresultatet var förutbestämt att bli som är viktigt, och inte på vilket sätt det sker, även om det kommer att bli många höjdpunkter av ren extas och underverk. Var inte oroliga, ni kommer att hållas informerade om vad som sker och det som är lika viktigt; varför det sker.

Detta är tiden då många frågor ställs av dem som är fast i de låga energierna, de är med på att något stort håller på att hända samtidigt som de är rädda för förändring, ovetande som de är om de underbara möjligheter som erbjuds varje själ. Det kommer att göras klart att det som händer är ett avslut på en cykel i dualitet, men ännu viktigare är att det är början på en ny era, en Gyllene Tidsålder. Om ni känner en ”frestelse” till att försöka lyfta ert liv in i Ljuset, så kan ni vara säkra på att det kommer att finnas mycket hjälp för att ni ska ges varje chans till framgång. Skaparen önskar att Universum stiger upp, och skapar därför det som behövs för att det ska ske. Det kommer alltid att finnas tider då möjligheten kommer åter, men om ni kan resa er upp vid detta tillfälle, så betyder det att ni slipper fortsätta att leva i de lägre energiernas sfär.

Vi tror att ju mer ni förstår att er verklighet är en illusion som skapats av er själva, vilken har liten överensstämmelse med de högre dimensioner som ni ursprungligen kom ifrån, desto lättare kommer ni att acceptera förändring. Ni behöver inte vara fattiga, hungriga eller olyckliga för att leva ett anständigt liv. Det är inget fel i att leva ett bekvämt och lyckligt liv, med gott om tid för att ge uttryck för vad ni än väljer. Det krävs däremot av er att ni agerar ansvarskännande och inte nekar andra möjligheten att vara som ni är. Det finns inget i de högre dimensionerna som kallas ”de som har” eller ”de som inte har”, på det sätt som det finns i er värld idag. Överflöd tillhandahåller mer än tillräckligt för allas behov och in i detta kommer ni att röra er inom en mycket nära framtid. Tänk på detta, Käraste, varför skulle ni vilja samla ihop mer än vad ni behöver när allt är så rikligen försörjt? När pengar upphör att vara nödvändiga, då vet ni att ni kommit till landet av mjölk och honung, och er inställning till välstånd kommer att bli ganska annorlunda mot vad den är nu.

När ni har nått en viss, högre vibrationsnivå, kommer ni automatiskt att önska åt andra, det som ni önskar åt er själva. Lycka, glädje och tillfredsställelse är vad det handlar om när ni lever i Enhet, vilket ni lyfter upp er i nu. Det tar fram den feminina aspekten i att bry sig om andra som följer med gud-likheten, och när allt kommer omkring så är ni gudar i vardande. Vi vet att några av er känner sig obekväma med den idén, och anledningen till det är troligen att ni fortfarande känner er otillräckliga inför att betraktas som gudar. Kom ihåg att innan ni gick in i dualiteten så var ni alla gudar, och som Ljusets Varelser var ni bland de stora skaparna i Universum. Ni lämnade mycket bakom er när ni valde att uppleva de lägre vibrationerna och ni tappade bort er identitet, men den är än en gång på väg tillbaka genom processen med ert uppvaknande medvetande.

Jag är SaLuSa från Sirius, och jag känner att ni är nu mer bekväma med att umgås med oss och att ni har förstått att ni inte behöver se er som underlägsna oss på något sätt. Vi är alla vackra själar på en förunderlig resa tillsammans där vi delar med oss av våra erfarenheter, och vi ser er som de vackra själar av Ljus som ni verkligen är.

Tack SaLuSa,
Mike Quinsey
 


Svensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
http://turkishgfmq.blogspot.com/ - TURKISH
http://salusainarabic.blogspot.com/ - ARABIC


Originals and translations of Galactic Messages available on

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012