Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 01.06.2012
SaLuSa 01.06.2012


Under detta år har ni kommit långt under en så kort tid, och vår allierade har gjort framsteg till en punkt då deras ansträngningar är på väg att ge resultat. Det har tidvis varit en svår resa eftersom ju mer framgångsrika ni har varit att förankra Ljuset på Jorden desto mer har de mörka blivit beslutsamma att stoppa era framsteg. Ni har trots det rest er upp till utmaningen och möjligheten att ni stoppas innan ni har nått ert mål finns ej längre. Det är därför nu en lugn seglats härifrån och framåt, då vår plan utvecklas och nästan allt är på plats för den slutgiltiga driven. Som alltid är tidpunkten den största faktorn för närvarande, och när vi får signalen att gå framåt så kommer saker och ting utvecklas mycket fort.

Då folk har vaknat upp till Ljuset inom så har Ljuskvoten på Jorden ökat exponentiellt och har nått en kraftfull nivå. Resultatet är att de lägre vibrationerna transmuteras och att en mycket högre nivå av medvetande existerar än innan. Det betyder att all planering och hårt arbete för att höja sådana nivåer har varit framgångsrika. Helt plötsligt så är fler av er mottagliga till de nya idéerna som läggs fram, vilka kommer att lyfta er civilisation upp och ut ur den mörka perioden som ni just har gått igenom. Idén om dramatiska förändringar i ert liv, ingrodda vanor och uppfattningar, blir plötsligt välkomna, då ni kan se nyttan det kommer att föra med sig. Inget kommer utan vissa uppoffringar, men som vi ofta har informerat er – allt är för er framtida lycka och välstånd.

Utsträckningen till vilken det har varit en pågående mörkande av sanningen under många, många år ganska enastående för era regeringar har spenderat enorma summor av pengar för att stöda organisationerna som används för detta ändamål. Det fortsätter till och med nu med SETI som söker i Universum för tecken på intelligent liv, samtidigt som er regering har haft kontinuerliga dialoger med utomjordingar som ni känner till som de Grå. Det har pågått i mer än 70 år på en reguljär basis. Även vi från den Galaktiska Federationen av Ljus har varit i kontakt med era ledare, och våra ansträngningar att föra fred till världen vägrades. Det förvånade oss inte, för de mörkas Tjänarnas agenda var att ta över världen och förslava folket. Deras planer hade avancerat långt och inom räckhåll för framgång, tills att ni plötsligt gav svar på Ljuset och började förstå sanningen.

I det förgångna har ni sett till oss för att rädda er, men det var inte tillåtet då med val av fri vilja så skapade ni förhållandena som utvecklades och fångade er. Det har att göra med Lagen av Attraherande, och när vibrationerna når en mycket låg punkt så tillåts utomjordiska Varelser av liknande vibrationer att kontakta Jorden. Det var då som överenskommelser gjordes för att tillåta dem att ha baser på er värld, i utbyte av avancerad teknologisk information. Det användes naturligtvis för andra ändamål, mestadels massförstörelsevapen. Mycket lite av det har förts vidare till er, med tanke på hur de stora framstegen skulle ha gynnat era liv. Det passar de mörkas Tjänarnas planer, då de visste att folk som har brist på livets nödvändigheter för att leva ett normalt liv beror på dem för deras existens.

Den mest fruktansvärda aspekten av de mörka Tjänarnas planer var deras intention att hålla er i ett tillstånd av krig, även om det medförde att starta dem på falska sätt. De har en skuld som hänger över dem för att ha förseglat döden av miljoner och åter miljoner av själar. Vi vet att en del av er inte kan förstå varför vi under sådana förhållanden inte ingrep, men vi tillåts inte blanda oss i en civilisations utveckling. Det enda undantaget är då vi ges gudomlig auktoritet att göra så, som nyligen hände när det utfärdades att inga fler krig skulle tillåtas. Vi vill lägga till att det också inkluderar krig utanför er planet, och för länge sedan så sades det klart uttryckt till era stormakter att kärnvapen inte skulle tillåtas tas till Rymden. Trots det ignorerades våra varningar och led konsekvenserna när deras skepp förstördes eller bortfördes.

Mina Kära, om ni verkligen visste sanningen om de mörka operationerna som har utförts så skulle ni vara så chockerade och upprörda. Folk som ni har sett upp till har ofta legat bakom sådana händelser, och har haft sådan makt att de som är ärliga och med god vilja inte har vågat komma fram med sanningen för rädsla för sina liv och ofta deras familjers. Vi är dock glada att notera att på senare tid så är mer människor än någonsin beredda att öppet komma fram med sanningen. Det avslöjar de hemliga operationerna av Illuminati, som huvudsakligen dirigeras och stöds av de mäktiga bankfamiljerna. Som tur är så kan samma sanningstalare informera er hur de som arbetar för Ljuset sätter press på de mörka Tjänarna, till den grad att många av dem är märkta för att bli arresterade och kommer att stå till svars för sina brott.

Vad vi har avslöjat har inte precis hållits hemligt, och om ni vet var ni skall söka så kan ni finna mycket mer information på ert internet. En av de mest avskyvärda handlingarna som Illuminati begick var 9/11, och sedan det hände har det undersökts privat utav många professionella grupper och det finns mängder av information på ert internet. Ert sinne kanske inte tillåter er att tro att hela attacken var under falsk flagga, och det var anordnat även till den utsträckningen att undersökningen av det också var ordnad för att stöda Illuminati versionen av vad som hände. Det finns andra och 7/7 i England var ett liknande scenario, med folk som sattes upp för att falskt ta skulden. Alla ansvariga och involverade är dock kända och kommer att ställas inför rätta för sina brott.

Jag är SaLuSa från Sirius, och försäkrar er att fridfulla tider ligger framför er.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012