Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 20.06.2012
SaLuSa 20.06.2012


Ni närmar er några stora viktiga åtgärder som utan tvekan kommer att få er att förstå hur nära ni är att bevittna början på slutet av de Mörka tiderna. Allt är arrangerat och kan inte hållas tillbaka så länge till. Trots det kommer ni att bli förvånade över vad som uppdagas, och häpnas över att en operation av den här storleken har satts igång. Planeringen har varit grundlig för att säkerställa att de anhållningar som behöver göras, sker inom kortast möjliga tid. Var försäkrade om att bevisen för brottslig verksamhet hos varje individ har dokumenterats noggrant och är tillräckliga för att hävda de anklagelser som kommer fram.

Illuminati är chockerade över med vilken hastighet som deras lycka har vänt och trodde aldrig att de skulle behöva svara för de brott de har begått gentemot Mänskligheten. De försöker för allt vad de är värda att avstyra den slutliga rättvisan, men märker att vi har skurit av deras flyktvägar. Vi har spårat upp varenda en, så att våra allierade kan hinna upp dem och vi har en översikt över hela operationen. För De Mörka är tiden ofrånkomligen inne att ta ansvar för sina handlingar, men inte genom att återse sina liv och handlingar efter döden, utan de skall konfrontera er som önskar att rättvisa skall skipas. Det är också viktigt att ni förstår hur ni har hållits tillbaka under århundraden och att de har legat bakom och varit involverade i förlusten av oändligt många människoliv. Krig har arrangerats för att de skulle vinna på det och även minska jordens folkmängd, vilket alltid varit deras mål.

Vi önskar dock att ni koncentrerar er på framtiden och först och främst försöker behålla Ljuset på Jorden, utan att göra er av med er energi på att rikta er ilska mot Illuminati och deras gunstlingar. Det kommer att bli en svår tid för dem som nyligen förlorat någon närstående som ett resultat av deras handlingar. Det kommer dock vara som ett test på er förmåga att stanna i Ljuset och visa er styrka genom att förlåta de ansvariga. Om ni inte gör det och söker efter hämnd slutar ni som en av dem och formar en energilänk till dem. De kanske inte förtjänar så mycket empati, men se dem som själar som har gått helt vilse och nästan förlorat sitt Ljus. Det kommer att krävas mycket Ljus för att lyfta dem igen, men det kan göras. Vi känner oss säkra på att ni förstår att det är mycket bättre att lyfta upp de fallna än att förvärra deras situation genom att länka mer negativ energi till dem.

Varenda en av er har varit med om skeden när ni gått emot Ljuset. Med några få undantag, har ni förstått anledningen till det, och statuerar idag som exempel för dem som har överkommit sina utmaningar av dualitet. Ni är alla starkare än det nu och det är verkligen anledningen till att ni valdes att spendera många liv i de lägre dimensionerna. Vi ser nu de vackraste av själar bland er, som har uppnått nivån av Ljus och herravälde och är Ljusets magnifika vägledare var än ni går och hjälper andra att vakna upp. Som vi ser det växer massans medvetenhet rekordsnabbt och det är ännu en garanti för den fastställda vägen mot Uppstigningen.

Vad som än händer runtomkring er eller direkt mot er själva, försök att vara starka, så kommer det att lösa sig snabbt, eftersom ni nu helt klart är i den uppåtgående kurvan och lämnar lägre energier bakom er. Faktum är att väldigt många av er drar ett tydligt streck mellan er själva och de gamla energier som inte längre tillfredsställer era önskningar om det rena i livet. Det kan skapa svårigheter mellan familjemedlemmar och vänner, men ni måste följa era egna behov. Ni befinner er i en tid av självförverkligande och upptäckande av vilka ni verkligen är och behöver inte längre ta till er andras åsikter. Om nödvändigt, gå era egna vägar mot Uppstigningen och låt andra göra likadant. Era älskade behöver kanske också bli involverade, men även de måste följa sin egen intuition och vi upprepar att era kärleksband alltid kommer att finnas.

I er nära framtid kommer ni att kunna resa i tanken, om ni så önskar och det sker ögonblickligen. Så era kära kommer aldrig att vara helt utanför er räckvidd. Med varje liv ni har levt här på Jorden har era nära förhållanden varit väldigt begränsade, speciellt eftersom ni tenderar att vilja inkarnera er med samma grupp av själar. Många väntar på er uppstigning så att gamla vänskapsband kan återknytas och inte minst alla ifrån er riktiga familj, som ni kommer att känna igen omedelbart. Ni förstår att det kommer att finnas mycket att fira ordentligt.

Ni kan börja känna er bättre angående era liv och vad de utlovar att vara och inse att så fort ni har gjort er uppstigning kommer det vara enbart ett nöje att leva. Det kommer vara en kontrast mot det ni upplever nu, för på några vis har ni egentligen inte levt, så som livet var menat. Glädje och lycka skulle ni få njuta av hela tiden, inte bara korta stunder. Att vara i de högre dimensionernas energi är en lycksalighet och ni känner kärleken omkring er. Det är stimulerande och fridfullt på ett sådant sätt att ni aldrig kommer att vilja lämna det, utan vara där för alltid.

Även ombord på våra skepp är energierna ”justerade” för att höja er upp till Kärlek och Ljus och ni kommer att kunna känna den frid och harmoni som existerar överallt. Det liknar de erfarenheter vissa av er har, när ni har utomkroppsliga upplevelser och gör astralresor till Ljuset. Jämfört med Jordens vibration är de noterbart högre och det är inte så överraskande att många själar försöker att vara kvar hellre än att återvända till sina kroppar. Ni har dock kommit att älska Moder Jord på ert eget sätt, även om hon kunde önska lite mer erkännande och kärlek för det sätt som hon har klarat av er närvaro. Allt hon nu önskar är att ni rensar upp den röra som ni har lämnat Jorden i och därefter gör hon resten. Som ni vet, kära ni, kommer vi från den Galaktiska Federationen av Ljus att använda vår teknologi för att enkelt rena luften från föroreningar och även områden med radioaktivt skräp och avfall. Ni kan hjälpa till genom att återställa balansen mellan er själva och naturen och alla andra livsformer. De har lidit enormt mycket på grund av att framgångsrika generationer har använt dem för sin egen vinnings och girighets skull, för att tjäna pengar.

Jag är SaLuSa och jag litar på att vi har lyft upp era hjärtan och sinnen. Som alltid sänder vi er vår kärlek och våra varmaste hälsningar.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Översättning: Charlotta Olsson - www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012