Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 18.06.2012
SaLuSa 18.06.2012


Villkoren på jorden håller på att förvandlas till kaos som en följd av effekten av den finansiella krisen. Emellertid, är vi bakom handlingarna som görs för att neutralisera sådana effekter så att i och med den finansiella kollapsen, kan våra allierade träda fram med svaren. Det kommer inte att kunna gå tillbaka till de gamla sätten som har satt er i den position ni befinner er i. Alla andra steg som tas för att förlänga dem kommer bara att förlänga plågan och lösningen behöver antas mycket kvickt. Nya system är nödvändiga som tar full kontroll över sättet som bankerna sköts, och sanktionspengar kommer inte längre att tillåtas. Åratal av korrupta metoder och manipulation av affärsmarknaderna har skapat ett monster som måste bort. Litet kommer att bli vackert och stora företag kommer att delas upp. Skuldavskrivning kommer att avlägsna de nuvarande problemen som skapats av bankernas vårdslöshet och återställa din tillit, på grund av löftena om Den Nya Tiden som kommer att försäkra att de inte upprepas.

Dörren till Uppstigning är vidöppen, men ingenting kommer att tillåtas att komma in om inte det är av de högre vibrationerna. Demontering av krigsmaskinen kommer också att vara ett stort steg framåt, som med den stigande medvetenheten kommer den inte att ha någon plats i er framtid. Den har kostat ofattbara summor av pengar och energi som kunde ha använts att ge er alla en mycket acceptabel levnadsstandard. Kostnaden i mänskliga liv är också astronomiska och har skapat så mycket negativ energi att det har hållit dig tillbaka i många, många århundraden. Att leva genom dualitet har varit en mycket utmanande erfarenhet och ni har lärt er mycket, som har främjat er utveckling mycket snabbt. Några själar hålls fortfarande tillbaka av det mörka de har skapat, men var försäkrade om att de kommer att bli hjälpta att övervinna det. Inte alla kan göra det även om de högre vibrationerna lyfter upp er och hjälper till att förvandla de lägre energierna.

Nu ser vi att det underbara uppvaknandet attraherar så mycket Ljus på Jorden, och många själar agerar som Ljusfyrar som visar andra vägen. I själva verket har många av er inkarnerat in i denna tidsperiod speciellt för att hjälpa andra, och har kommit från de högre nivåerna. Sådana själar har vetat från en tidig ålder att de hade kommit för att utföra ett speciellt uppdrag, och de stiger nu fram som våra ledare och guider för den sista framstöten till Uppstigning. När du utvecklas andligt kommer du med lätthet att acceptera förståelsen att ni alla er Ett, och det är den mest naturliga drift att vilja hjälpa andra att lyfta upp sig själva. Separation skapad av de mörka Öppningarna fungerar inte längre trots deras försök att få er att strypa varandra. Ni ser igenom deras försök att skapa ett rädsloklimat som håller er separerade, och religionen måste också ta på sig sin del av skulden.

De högre energierna förvandlar redan de lägre, och Ljus börjar redan tränga igenom de världsregioner där det mörka har stannat kvar i många århundraden. Blodutgjutelsen och skriken från de som fångats av detta har lämnat ett arv som nu bara kan avlägsnas. Renandet kommer att pågå tills Moder Jord ännu en gång är återställd till hennes ursprungliga tillstånd. Det kommer att påbörjas före Uppstigningen och fortsätta direkt efter, när villkoren redan kommer att ha förbättrats. Det är fortfarande mycket att göra men genom att vi kommer tillsammans kommer uppgifterna att behandlas mycket snabbt, och det kommer inte att ta lång tid nu förrän vår ankomst kan tillkännages.

Medan Ljusstyrkorna, av vilka det är många tusen, gör sig redo för handling för att starta de första större förändringarna, råder vi dig att fortfarande koncentrera dig på att sända ut Ljuset. Svikta inte även om osäkerhet förekommer gällande den exakta tidpunkten, som på ett eller annat sätt kommer att uppfylla våra mål. Några få av er är direkt involverade i vad som håller på att hända, men du kan hjälpa till genom att sprida lugn och ge andra en försäkran att allt kommer att bli bra. Ingen av oss har kommit så här långt för att bli avspisade av de återstående hinder som skall rensas. Om det är nödvändigt kommer det att bli ett gudomligt ingripande, så vi är fullt övertygande om ett fullständigt framgångsrikt resultat.

Vi i den Galaktiska Federationen håller nyckeln till många utvecklingar, och väntar bara på förhållanden och möjligheter att presentera sig själva så att vi kan fortsätta framåt. Vilken bild som helst som målas upp av de som motsätter sig vår närvaro, var försäkrade att vi inte kan stoppas från att fullfölja vårt uppdrag. Den totala storleken av våra styrkor är långt utöver någonting ni har på Jorden, men vi använder dem inte att påtvinga våra mål även om de är i ert intresse. Emellertid, om det är nödvändigt kommer vi att använda dem om det beordras av de högre Ljusvarelserna som överblickar sluttiderna. Det är av dessa skäl som vi kan vara så säkra på resultatet, och det kommer att bära dig till Uppstigningen och bortom.

Tänk på Kära Vänner, att vi kan observera de hemliga platser där de Mörka smider sina planer, så det är få om några överraskningar som de kan komma med. Vi kan imponera på våra allierade vad som behöver göras för att övervinna dem, och de kan minimera deras effekt. Såsom förutspåtts för någon tid sedan, har du noterat att sanningen bakom många mörka operationer läcker ut. Du kan ta åt dig mycket av äran eftersom vibrationsnivån har ökat mycket kraftigt, och Ljuset kommer att avslöja vad som tidigare har gömts. Sanningen kommer att komma ut oavsett vilka steg som tas för att gömma den, och vi kommer att backa upp bevisningen mot Illuminati för de brott som begåtts mot er av dem.

Vi ber dig att fortsätta manifestera tankar som bjuder in oss att möta dig, och detta kommer att hjälpa till att bibehålla energin som kommer att tillåta det att hända. Rädslan för oss är mycket mindre än den någonsin har varit, och dina egna utflykter i Rymden har hjälpt människor att acceptera att andra Varelser också kan resa genom den. Vi ser fram emot möjligheten att visa dig vem och vilka vi är, och veta att du kommer att bli angenämt överraskad över hur mycket vi liknar dig. Det har faktiskt varit mer rädsla för Den Mänskliga Rasen på grund av era krigsliknande sätt och mål för makt och kontroll. Emellertid, vet vi att detta är ett steg i er utveckling som håller på att ta slut med avslutandet av dualitetscykeln.

Jag är SaLuSa från Sirius, och kan tala om för er att vår spänning byggs upp eftersom det är uppenbart att ärenden på Jorden håller på att tillspetsas. Var en del av det och gläds över denna minnesvärda tid i er historia.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Översättning: Anita Ericsson - www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012