Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 13.07.2012


 


SaLuSa 13.07.2012Det finns förseningar såsom ni ser det, men mycket mer sker runt hela världen. Vår övergripande uppfattning och kunskap visar på hur sluttiderna nu är på väg. De enorma resurserna som skall användas kommer att säkra framgång såsom planerat, och med rapporter från flera pålitliga källor så kommer ni snart att bli medvetna om när arresteringarna är i full gång. Det blir det första stora steget mot att bereda vägen för allt annat. Huvudsaken är att det har påbörjats och att det plötsligt kommer att bryta ut i storskalig handling. Det kommer att bli av en sådan magnitud att det inte på något sätt kan tystas ned av de som håller tillbaka de verkliga nyheter. 

Vad som är uppmuntrande och tidsenligt är att dag för dag så börjar fler och fler människor att ifrågasätta handlingarna av de som styr. De ser igenom lögnerna och mörkandet och börjar ifrågasätta vad som har hänt tidigare. Vi tycker om detta då det frigör kontrollen som kabalen har satt er under, och makten de har haft över er. Folkets makt är vad de fruktar och det får nu fart då grupper bildas som verkligen har en effekt. En utmärkt metod för att tala om vad ni önskar är via namnlistor sprider sig nu. Låt era röster bli hörda och så blir det svårare och svårare för de ni har i sikte att undvika frågorna. På bara ett par år så har er position förändrats och balansen av rättvisa går i er riktning. 

Alla fredliga metoder som ni använder för att få uppmärksamhet från era ledare är acceptabla, men se till att inga brushuvuden tar över, och se upp för de som infiltrerar och som vill orsaka problem inom era led. Av olika anledningar så finns det folk som är emot förändringarna, och i vissa fall så är det en rädsla för vårt kommande. Med tiden hoppas vi att ha visat alla att våra intentioner är rena, och att det är era intressen som vi har i hjärtat. I vilket fall som helst så kommer alla själar att ses om och de kommer så småningom att ta sig till sin korrekta nivå. Kom ihåg att er nuvarande Jord också stiger upp, och bara själar som är redo kan resa med henne. Alla andras framtid är också säkrad och inte en enda själ kommer att försummas, då alla har sin plats i Universum. 

Ni är nu i de sista månaderna innan den stora dagen, och förståeligt nog så undrar en del om de skall planerar för framtiden bortom den dagen. De undrar om saker såsom investeringar eller ägandeskap av egendomar, och i allmänhet om brist och i en del fall om fattigdom. Vi ber er att ta saker och ting en dag i taget, då mycket snart så kommer problem som plågar er att tas om hand om av förändringarna. Överflöd och välstånd kommer snart att möta alla era behov, och till slut kommer ni inte att ha brist på något alls. Mycket kommer efter Upplyftningen, men era desperata behov kommer att ses om så snart som möjligt. Vi är helt medvetna om vad vi behöver göra för att göra er lyckliga och kunna vila i frid, genom att veta att vi har auktoritet att göra så. Ni kommer att göra er del genom att arbeta med oss då vi vill att ni är involverade med oss i gemensam ansträngning. 

Allt som är planerat står mycket nära till att börja, på ett sätt så att ni kan se vad som händer, och hållas väl underrättade. Vi vet att så många av er är ivriga att bli involverade nu, och beroende på era färdigheter så kommer ni absolut att dras till andra människor som är involverade, om ni inte blir direkt kontaktade. I stort sett behöver vi föga hjälp då våra avancerade datamaskiner som vi använder kan hantera de svåraste av uppgifter. Det skulle dock vara roligt att arbeta tillsammans eftersom vi kommer att göra så under en lång tid, även efter Upplyftningen. När som vår relation går framåt så kommer ni naturligtvis ha avancerat er själva, och till slut vara redo för uppgifterna ni står inför. Som ni måste vet vid det här laget så är ni i själva verket stora Varelser i er egen rätt, och det kommer inte ta länge innan ni är tillbaka på nivåer som ni brukade åtnjuta.

På sätt och vis har ni lett enkla liv på Jorden, men utmaningarna ni tog er an har utvecklat er så snabbt. Det kanske har varit tufft tidvis, men när ni frivilligt anmälde er så visste ni att ni kunde ta er igenom det. Hjälp har hela tiden aldrig varit långt borta och ni har fått det vid behövande tillfällen. Era änglaguider har hållit er hand då ni stått inför fara, och ofta blandat sig i för att rädda er från döden. Ni kan mycket väl upptäcka att de har gjort mycket mer för er än ni vet, men ändå så ber de om inget i gengäld, men är i vilket fall som helst tacksamma att få ert tack. Målsättningen med era guider är att skydda er när ni är under hot, såvida det inte är en del av er karmiska erfarenhet. De kommer också att göra sitt bästa för att hålla er på spåret så att ni fullföljer er livsplan. Så för närvarande så vet de mer om er än ni gör själva. 

Framför er ligger många återföreningar för att förbinda er igen med vänner som inte har varit i ert nuvarande liv, men har så varit i tidigare liv. Tänk er hur många själar ni har mött och blivit vänner med under hundratals liv, en del mycket närmare och långlivade, till och med en del som inkarnerar med er i samma familj. Av det blir det kärleksfulla erfarenheter och förbindelser som aldrig är brutna. Efter Upplyftningen, kommer ni att föra er in i de högre dimensionerna av harmoni, där alla Varelser relaterar till varandra i kärleksfulla energier och det förblir så. Det finns ingen orsak eller anledning till att det skulle vara annorlunda, och livet är helt lyckligt. 

Jorden är en mycket vacker värld, men ni har inte än sett henne i hennes mest praktfulla och strålande utstyrsel. Det kommer efter att Moder Jord har fullbordat sin rening och kan återgå till ett ursprungligt skick. Sista gången som ni upplevde det var för eoner av tid sedan med civilisationer som för länge sedan är borta. Som ni ofta säger, så har det bästa inte kommit än, och ni kommer att ha mycket med det att göra. Vi känner att ni börjar uppskatta precis vilken storslagen tid det är att vara på Jorden. Absolut, en tid för att njuta av er frigörelse från allt det mörka ni har träffat på.

Jag är SaLuSa från Sirius och kan säga er att den Galaktiska Federationen applåderar era vägar och sätt inför och mot sluttiderna, och vet att ni nu har styrkan och beslutsamheten att ta er igenom och kräva segern som är er. Vår Kärlek och beundran är med er för evigt. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svens översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012