Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 30.07.2012


 


SaLuSa 30.07.2012Mina Kära
som ni får veta genom många olika källor så har en punkt nåtts då Gudomliga instruktioner har getts för ett handlande utan dröjsmål för att uttala vår närvaro. Vi har visat extremt tålamod och gett era ledare gått om möjligheter för att ta de steg som behövs för att frigöra er från Illuminatis kontroll. Vi vet att de också är, liksom många människor, rädda för dem, men det måste sättas åt sidan för att låta sanningen komma fram. Olympiaden är det tidsfönster som har världens uppmärksamhet, och vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att göra det känt. Tiden går snabbt och vi måste ges tillfället att göra oss själva kända hos er.

En del kommer fortfarande inte att tro på våra meddelanden, men det är deras val, vilket vi accepterar. Det finns dock denna viktiga fråga angående Upplyftningen och så mycket att göra under dessa sista dagar, och vi kan inte vänta längre. Våra allierade har gått så långt som är rimligt att förvänta sig, och de behöver fullständig frihet att storma fram med sina slutliga ansvarsområden. Så, mycket snart kommer rensningsprocessen att kunna gå fram utan vidare hinder från de mörka Tjänarna. Era liv kommer till viss utsträckning att vändas upp och ned, även om många redan är beredda på detta. Vi hoppas att vissa ledare kommer att följa vår begäran och inte vänta tills vi är tvungna att träda in, men om vi så behöver är vi fullt redo.

Den kommande perioden kommer att visa upp dem som är utav Ljuset, då de kommer att kunna träda fram med vår välsignelse och ta tyglarna från de som inte är. Vi vill stoppa alla handlingar som händer eller är föreslagna, som med flit är riktade mot er, folket, för att begränsa den frihet ni har kvar. Ni har goda själar av Ljuset som är här vid denna tid för att ta hand om sådana saker. Hitintills har ni haft alltför många människor på höga platser som har blivit korrupta, och ni vet inte vilka ni kan lita på. Detta måste förändras och vi är de som skall hjälpa er, då vi vet precis vilken nivå av Ljus som folk är vid och om de är ärliga och bevisligen har andras intressen i sina hjärtan. 

Vi vet att ni har haft er beskärda del av besvikelser under många år, när era förväntningar har gäckats av många olika anledningar. Emellertid så får vi vår makt från Gud och vi ser ingen anledning varför de stora Olympiska Spelen inte skulle vara ett tidsfönster för uttalandena om vår existens och vår kommande del i er utveckling. Slutet på cykeln är i sig självt ett historiskt tillfälle som länge kommer att talas om i detta Universum. Som vi ofta har sagt så är det en unik händelse med er Uppstigning med Moder Jord. På er säkrade framgång vilar framtiden av hela Universum och många civilisationer ser på med häpnad och förundran på er kommande Upplyftning.

Även om ni har förberett er för denna tid, så vet vi att ni kommer att tappa andan då det är en enorm process av globala proportioner. På det ena eller andra sättet så är varje själ involverad och omhändertagen. Då det gäller Gud så finns det inga misstag, utan bara perfektion, så ni kan vara säkra på att slutresultatet kommer att placera alla där de är menade att vara. Ni har haft en lång resa som har lett er till var ni är idag, och er framtid kommer att bli en fortsättning av det under nästa fas av er utveckling. Oroa er inte över vad detta exakt betyder då det gäller er, då ni med tiden kommer att bli meddelade. Var säkra på att många spirituella Varelser delar er resa och känner er bättre än ni känner er själva, och ni kommer att gå framåt på ett sätt som är helt rätt för er.

Ljusarbetare kan bereda sig på att ta ett visst ansvar för att se till att folk runt omkring dem är lugna och inte rädda inför vad som händer. Vi kan inte ta hand om allt under bara ett par dagar, men vi kommer snart att ha friheten och möjligheterna att tala direkt till er. Vi använder inte era metoder som är alltför antika och våra är sådana att inga återstående medlemmar som motsätter sig oss kommer att kunna förhindra vår kommunikation med er. Vi känner er väl och har många inspelade tal som är precisa och kan ge er detaljer som ni kommer att förstå. Vi känner oss lika uppspända som ni gör inför utsikten att till sist träffa er, men allt i tur och ordning och uttalandena om vår existens är av högsta vikt. 

Det kommer att låta oss bli identifierade med de många sätten på vilka vi redan har hjälpt er civilisation, då en stor del av vårt arbete har utförts utan omtalande. Det går tillbaka tusentals år när ni har inkarnerat i era olika liv in i de många raserna som existerar på er Jord. Allt har varit en del av era upplevelser som har gjort det möjligt för er att växa spirituellt i er förståelse på vägen tillbaka till de högre dimensionerna därifrån ni kom. Kom ihåg att ni anmälde er som frivilliga för era liv på Jorden, vilket har gett er så många tillfällen att lära er om dualitet. Ni är större som ett resultat av det och som ni kanske säger förtjänat era fjädrar och gjort så storstilat. Ni kommer inte att behöva återuppleva dessa erfarenheter såvida ni inte av någon anledning beslutar er för att göra så. 

Ni har inte än helt fullt förstått funktionen av de olika tidslinjerna, och många olika dimensioner, men allt i sinom tid när det blir av värde för er. Vi vill dock säga er att allt som någonsin existerade fortfarande finns på en viss nivå, vilket är anledningen till att ni kan gå tillbaka i tiden och återuppleva era tidigare liv. Ni kan naturligtvis också resa in i framtiden och se alla sannolikheter. Det är vad som många av de som spår har använt sig av för att förutsäga framtiden, men det är naturligtvis öppet för förändringar. Det är därför som det bästa rådet är att inte hålla fast vid de gamla profetiorna alltför mycket, då tiden kan förändra slutresultatet av förändringar. Ett exempel av detta är er nuvarande tid, vilken inte på något sätt kommer att bli så katastrofal som tidigt förutspåddes. Ni har lyft er själva och Moder Jord upp, och Ljuset har växt så mycket att det har banat vägen för mycket mer fredliga förändringar än som ansågs möjliga. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och många av er vet redan att denna kommande vecka är den sista chansen för era ledare att svara på våra krav. Om vi återigen ignoreras går vi vidare på egen hand och gör oss själva kända på ett sådant sätt att vår närvaro inte längre kan ignoreras eller gömmas. Ja, vi har satt en tidsfrist till lördag, 4 augusti och inte längre än så, innan vi tar saker och ting i våra egna händer.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

Svens översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012