Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 13.06.2012
SaLuSa 13.06.2012


Allt förändras omkring er och är ett säkert tecken på att impulserna för förändring blir starkare, och det kommer att fortsätta hela vägen till Uppstigningen. Den goda nyheten är att resultaten var förväntade från vår sida och vi har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa er uppstigning. Vårt huvudsakliga ansvar har varit att hjälpa våra allierade att få bort de mörka Tjänarna. Det går framåt och splittrar leden hos Illuminati, som börjar bli oorganiserade och kaotiska. Det kommer att fungera som en begränsning för dem, om de har några kvarvarande ambitioner att stärka sina planer på att störa era framåtskridanden.

Det är verkligen ett ”vilken dag som helst nu” scenario när det gäller hur långt de stora händelserna har kommit, och det finns inget sätt för de Mörka att fly konsekvenserna av sina handlingar. Det kommer att bli förändringar, vilka kommer att ta bort allt som har förstört era liv i årtusenden. Ett rent hus kommer att ge er en ny start för en snabb övergång till de högre dimensionerna där ni hör hemma. Det kommer att bli en nästan otrolig övergång på så kort tid med stor hjälp från oss och andra högre källor. Vi känner till er potential och hur snabbt vi behöver hjälpa er att gå vidare.

Det är dags för er att kasta försiktigheten överbord och inta er rättmätiga plats här hos oss. Vi ser er som jämlikar och med ett fantastiskt mod, som lät er själva uppleva de lägre vibrationerna, i vetskap om att de förmodligen skulle dra ner er i mörkret. Känn ingen skuld, eftersom det är dags att förlåta er själva för de misstag ni kanske har gjort och i alla händelser, i slutet av denna cykel tillåter Lagen om Nåd att ni torkar av er griffeltavla. Att få erfarenhet är precis det ni gick ner genom dimensionerna för att få, och ett stort steg i er utveckling.

En dag kommer ni att titta tillbaka på era äventyr i dualiteten och förstå varför det tog olika vändningar. Ni kommer att förstå hur er reaktion på situationer skrev nästa kapitel i ert liv, och hur ni lyckades höja er till ert nuvarande utvecklingsstadium. När ni ser tillbaka kommer det att verka som att det sker nu, eftersom alla era upplevelser kan återupplevas som när de hände. Någonstans i ert undermedvetna ligger alla minnen av varenda upplevelse ni har haft, och de guidar er genom varje ny upplevelse. När ni har stigit upp kommer ni att kunna nyttja allt som finns. Om det behövs kommer ni att kunna dra fördel av andra själars upplevelser, utan att behöva uppnå det genom egna erfarenheter.

Er sköld och ert svärd är gjorda av kärlek, och ingen ska kunna tränga igenom ert skydd. Även på Jorden kan ni använda dess kraft för att skapa, och många av er gör det genom helande beröring. Kärleksenergierna attraherar de högre vibrationerna som är upplyftande, och för in harmoni och balans i era kroppar. Däremot, energier av sådana känslor som ilska och hat, skadar er kropp och medför sjukdomar. Efter Uppstigningen kommer vibrationerna att vara så höga att endast de renaste tankar kan existera. Det, Mina Kära, är vad ni arbetar mot just nu och en del av er har redan uppnått en hög nivå av framgång.

Er framtid har alltid varit i era egna händer, men vägletts av det gudomliga syftet av dem som har skapat ert Universum. Det har också funnits en plan för mänsklighetens utveckling, som stämmer in med andra civilisationers utveckling. Alla är förbundna med varandra och vad en gör påverkar alla andra, vilket är varför uppstigningen av er civilisation är en så viktig händelse för oss. Ni är så att säga, den nedersta pinnen på stegen och när ni stiger upp så gör alla dessa ovanför er det också. Er framgång är så viktig för oss alla, och så mycket kärlek sänds till er just nu för att hjälpa er alla. Ni kan inte undvika att bli påverkade av det, och det är därför vi vet att ni kommer att stiga upp som planerat.

Den Galaktiska Federationen ser fram emot ert sällskap, men inte förrän efter avslöjandet när vi kommer att kunna mötas på våra egna villkor. Vi har mycket att visa er, men mycket att göra med att ge er de fördelar som är utlovade. Våra allierade är praktiskt taget redo att agera och allt pekar på någon form av aktivitet inom kort. Med varje fördröjning har vi lyckats ställa om oss mycket snabbt, och vi kan försäkra er att våra planer håller ligger fast. När väl detaljerna kan göras kända ser vi att fler av er kommer att få möjlighet att träffa oss. Det var aldrig vår avsikt att genomföra allt på era vägnar, och det kommer att bli mycket uppmuntrande för er att ta er del av ansvaret.

Den skräckhistoria som ni har genomlevt kommer snart att bli den saga som blev sann genom era drömmar om Utopia. Den Gyllene Tidsåldern kommer verkligen att bli den tid som kommer att uppfylla era drömmar och ta er med på några otroliga resor. Tiden kommer att upphöra att existera och livet kommer att bli evigt i en oändlig följd av underbara upplevelser. Vi vet att begreppet ”ingen tid” är svår att ta till sig, men ni kommer att vänja er vid det ganska lätt. Föreställ er att allt händer i nuet och på en cirkulär plan och att ni kan komma och gå när helst ni vill. Tid skulle bli onödig och otillräcklig att leva efter och av ingen betydelse.

Ni kommer att ha mycket att lära om er nya dimension och hur det kommer att påverka er, och mycket att lära om hur ni använder era skaparkrafter. Vid den tiden kommer er medvetandenivå att ha höjt sig så pass att ni inte kommer att ha några problem med att bli ett pålitligt och värdigt väsen. Ord kan knappt beskriva vad ni kommer att få uppleva, förutan att ni kommer att bli upprymda och till och med överväldigade av omfattningen av allt som är på väg att hända. De största förändringarna av alla är de som sker inom er, och många av er är redan medvetna om att ni är en annan person än ni var för bara några få år sedan. Ni är Ljuset och sprider det omkring er vart än ni går och hjälper era medresenärer.

Jag är SaLuSa från Sirius och representerar bara en civilisation som har haft band till er sedan urminnes tider. De kommer gradvis att växa sig starkare och andra civilisationer kommer också att förnya sina band till er. Vi kommer alla att bli Ett i den Galaktiska Federationen av Ljus och arbeta med Kärlek och Ljus.

Tack SaLuSa.

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.se

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.comTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012