Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 02.07.2012


 


SaLuSa 02.07.2012Den verkligt spännande tiden är här, då ni får bekräftande på arresteringarna som har börjat äga rum. Era rättigheter är sådana att ni har auktoritet att bortföra de som har begått förräderi mot er. Detta är helt klart mycket nödvändiga steg för att tillåta viktiga förändringar att äga rum som kommer att föra er fram till nästa fas i planen. Det finns ingen chans att handlingarna kan ignoreras mycket längre, och våra allierade letar efter källor som är ivriga att rapportera om vad som händer. Med uttalanden som är ämnat att lägga folks sinnen till ro så förväntar vi oss att nyhetsmedia tar upp det. Det kommer snart en punkt när dessa nyheter inte längre kan gömmas eller ignoreras, och vi vet att det kommer att bli ett blandat mottagande. Vi förväntar oss dock att President Obama talar till världen för att lugna folk och förklara att handlingarna är positiva och i allas intressen för att återställa världsfreden. Det kommer att sändas över hela världen och kommer inta att kunna stoppas av de mörka Tjänarna. 

Vi av den Galaktiska Federationen av Ljus kommer under en tid att fortsätta att arbeta i bakgrunden, men letar efter första bästa tillfälle att presentera oss själva. Det kommer att inkludera inte bara vår historia av att ha arbetat åt er och med er, utan också vårt allmänna intresse av er utveckling under en period av tusentals år. Det kommer också att ge oss en chans att presentera en del av de olika civilisationerna som ni kommer att möta. Alla kommer att ha vissa länkar till er, även om det bara är att ha ett finger med i spelet då det gäller er genetiska utveckling. På en själsnivå så är vi alla från samma Källa, men har gått olika vägar i enlighet med våra val av erfarenheter. Det finns därför skillnader mellan oss, men vi utvecklas alla såsom ni, förutom att en del själar är vid en högre nivå än andra.

Med stora steg kommer ni snabbt att finna hur ni lyfts upp till nästa stadium i er uppstigning. Många av er har redan blivit förberedda för ett nytt sätt att leva, och det kommer att sätta upp er för er återgång till de högre rikena som kommer med Uppstigningen. Ett underbart tillfredsställande liv väntar på er, vilket kommer att förefalla som himlen efter era erfarenheter i dualitet. Ni kommer inte bara att förstå hur energi kommer in i era liv, utan också att förstå hur ni använder dem för era behov. Betoningen kommer att läggas på de olika sätten som det kan användas, och inte minst av allt som ett sätt för rymdresande.

På Jorden spenderar ni enorm tid med att resa runt i vad vi ser som antika former av transport. Det kommer inte längre att bli nödvändigt att slösa så mycket tid på det sättet, och ni kommer att få teknologier som kommer låta er resa på nästan ett ögonblick. Alla är baserade på användandet av fri energi, vilket är rent och icke förorenande. De mörka Tjänarna har redan utvecklat en del farkoster av denna typ, och de har känt till teknologin under en mycket lång tid. Ni har förnekats dess användning för att inte påverka positionen av de traditionella sätten att resa, och för att se till att de behåller makten över andra länder.

Era drömmar kommer att infrias och de mest underbara förändringarna kommer med frihet som återges till er. Ni har blivit så vana vid att bli kontrollerade i praktiskt taget allt som ni gör att ni har glömt bort hur det är att vara fri. Ni kommer att få ett smakprov av det innan Upplyftningen, men kom ihåg att med frihet så kommer ansvar att inte uppehålla sig med aktiviteter som orsakar faror eller skada av andra. Med kommandet av era högre medvetandenivåer kommer också en medlidsam och balanserad förståelse av hur ni skall relatera till andra själar. Det är önskan att vara av Ett med allt liv som kommer att göra det möjligt att ta er plats bland de som ni kommer att förena er med. Vi vet att tuffheten av Jordens vibrationer inte är lämplig för er att ha en fridfull existens, och ni utmanas konstant att hålla er lugna och i kontroll av era känslor.

Ni har testats och prövats under tusentals år, och ofta har ni upprepat samma lektion många gånger. Ni har bevisat att ni kan existera i en avancerad civilisation och ni är välkomnade in i de högre rikena. Ni har höjt era vibrationsnivåer och det kommer att se till att ni är redo att lyftas upp. De som inte är redo kommer inte att ha någon lutning åt att lämna dualitet, och kommer att välja att fortsätta sina erfarenheter vid samma nivå. Vägarna som är öppna för er är helt klart definierade och ni kan inte föra er längre än er hållning. Allt är dock kontinuerligt i ett tillstånd av förändring och ni kommer till slut att göra framsteg som alla själar gör.

Släpp era jordliga fästpunkter och var i stället redo att expandera ert medvetande för att ta in vad som kommer att bli ett sätt att leva. Då ni lär er mer om oss och får en möjlighet att besöka oss ombord på våra skepp, så kommer ni att se precis hur vi lever och blandar oss med andra civilisationer. Alla agerar i tjänst till varandra och det är en välsignelse att kunna göra så. Egona har tämjts och behoven av jaget sätts inte före alla andra. Vi är ett samhälle i harmoni och vi lägger våra energier i att tjäna den Högsta Skaparen. Vi får stor tillfredsställelse när vi gör så, och tror inte för ett ögonblick att det begränsar vår frihet på något sätt. Vi älskar vårt arbete och de bidrag vi ger till Allt Som Är, vilket hjälper att lyfta alla andra livsformer.

Våra liv är fulla och ytterst tillfredsställande och det är vårt val att vi tjänar på vårt eget speciella sätt. Det är inget som ni inte mer eller mindre skulle göra för att hjälpa era egna bröder och systrar. När allt kommer omkring så är vi en stor familj som erkänner livets gåva som ges av oss av vår Fader/Moder Gud, och vi har fått allt som vi någonsin kunde behöva för att njuta av vår existens. Vi är också med-skapare med Gud, då vi har nått ett högre existenstillstånd och har förmåga att använda sådan makt med fullt ansvar. På Jorden finns det få som verkligen förstår den potentiella makten som de har, och inser inte att de är ansvariga för det sätt som deras civilisation har utvecklats. Som en konsekvens så får ni ligga som ni bäddar, vilket är anledningen till att ni hamnade i dualitet. Ni har dock funnit er väg ut ur det och många kan nu ta tillfället för att lyftas upp. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och önskar er de lyckligaste av tider som frigörandet från dualitet kommer att ge er.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com 

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012